Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 7
gina_butnaru spune:
Buna fetele! Am intrat si eu.
Am ajuns mai tarziu, ca am fost cu piticul la dr. Are amigdalita si iar ne-a dat augmentin. 

Cand ziceam si eu ca e mai bine, ma loveste iar. 
Ziceam ca macar zilele astea, pana la sarbatori sa fie si el bine, dar asta e!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ponei spune:
Buna fetele,
Multumesc mult de primire, sunt bucuroasa ca sunt alaturi de voi.
Data nasterii mele este 25 februarie 1976, pe bebelus vreau sa-l cheme Andrei dupa cum am spus, sper sa fie baiat abia am 5 saptamani, voi naste undeva prin august 12 sau 13
Sper sa nu dezamagesc clubul Andreilor si sa fac o Andreea, oricum important e sa fie sanatos.
gina_butnaru spune:
ponei, si daca o fi fata, tot o primim in club, chiar avem nevoie si de fete! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
MIKYCRIS spune:
GINA imi pare rau pt ca ANDREI e racit!dupa ce se face bine poate ar fi bine sa incerci sa previi o urmatoare raceala-ceva cu oscilococinum,am auzit ca e bun daca ia o doza pe saptamana!
nu stiu sigur dar e bine sa te interesezi!
eu ii dau DELIEI oscilococinum cate una pe zi timp de 5-6 zile,asta ca sa impiedic sa fie si ea racita asa cum am fost eu (stii ca raceala se ia).
11+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Mikycris, o sa incerc si cu oscilloccoccinum, dar nici eu nu stiu ce nu-i dau. Cum e unu' bolnav la cresa, ia si el. Eu ii dau asa: Ribomunyl (i-am dat 4 saptamani, 4 zile pe sapt. si ne-a zis sa continuam cu 1 plic pe sapt. pana la vara), Imuno Royal Junior, Septilin, Pikovit, Fier Hausmann si pentru burtica Kreon 10000 (enzime). 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

slimatei spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
SLIMATEI,ce contractii?pai cine era disperata acum vreo 2 zile //la mamici de noiembrie-decembrie//?
lasa mandria si spune ce a fost,alarma falsa?11+
MIKYCRIS
sincer nu stiu ce-s alea..doar ca am gasit o pata maronie si de asta ma speriasem...si tot cred ca din cap se tragea o durere de burtica..dar in rest...nustiu ce sa-ti spun... eu una habar n-am cum e sau tb sa se manifeste.. eu inca mai astept... ce am de facut....
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Adryana_4u spune:
slimatei, cum e pe ultimii 10 metri???
Am si eu o intrebare, pentru ca vad ca esti atat de aproape de marele eveniment, sigur ai gata bagajul de spital...
Acuma, nu va suparati pe mine, am vazut si eu o gramada de liste, probabil ca si voi, dar unele dintre ele mi se pare ca chiar contin lucruri inutile....si daca ar fi sa ma iau dupa ele, as pleca la spital cu 2 geamantane, ca la munte...
de aia te intreb, slimatei, ce anume ai pus tu exact in bagajul de spital???
asta daca ai chef si timp sa scrii...
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
Adryana sa stii ca si eu ma gindeam la bagajul pentru spital, si daca ar fi sa ne luam dupa listele de pe aici ar trebui sa ne facem bagajul pt o vacanta la munte nu pentru trei-patru zile.![]()
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
mariaanna spune:
'seara, Gagici cu burtici!!!
Ce mai faceti?
Azi sunt mai vesela putin pentru ca mi-am mai adaugat ceva in bagaj...Urmeaza sa mai cumpar pentru bebita niste caciulite si o paturica.Cred ca nu ne dau de la spital, nu?
Abia astept sa vina ziua cea mare, chiar daca stiu ca nu va fi usor.
Va anunt ca si eu am intrat in saptamana 37!!!!!!!!!!!!In curand voi avea o bebita draguta ...
Va pup pe toate!
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Mariaana, mami de scumpete Alex(5ani jumatate) si
37+ cu Ioana-Cristiana
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
carmenpit77 spune:
sa fi sigura ca atunci cand o sa inceapa contractiile o sa-ti dai seama cu siguranta![]()
Dc vrei Adryana pot sa-ti spun ce mi-a folosit mie din bagaj la nastere:
vata 2 pachete mari
chiloti larguti si comozi 3-4 perechi
servetele umede
prosoape
pijamale 2 perechi
pasta de dinti
periuta
sapun
sossete
tricouri sau maieuri de schimb
peria rujul si fardul de obraz, parfum (ca sa te mai inveselesti un pic)
elastic pt par
lingurita cana castron
apa plata si ceai(tr sa bei multe lichide ca sa-i dai lapte la bebe)
aparatul foto pt bebe
pampers
papuci
halat
le-am scris aleatoriu dar asa mi-am adus aminte