Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

'neata, fetele, motatele!
E gata cafeaua?Vad ca nu e nimeni pe aici...Dar, am s-o beau singurica impreuna cu o bucata de ciocolata amaruie...Acum, cat pot, ca ,cica, dupa nastere ar trebui sa ne abtinem de la dulciuri, ca provoaca colici bebelandrilor!
Voi ce mai faceti?
Va astept la o vorba...Apropo...Ce inseamna , de fapt, contractiile?Atunci cand se intareste burta?Daca da, atunci eu am cam permanent, inclusiv noaptea.
Pupici!

mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragutele ,
Tuchi imi pare sincer rau, dar nu iti pierde speranta, o sa va trimita D-zeu un bebe si o sa fim alaturi de tine cand ne vei povesti.
Adriana nu te mai enerva, ca nu faci bine la bb.Ai procedat f bine ca ai schimbat medicul.E f important pt noi s aavem incredere in medicii care ne urmaresc sarcinile si cu (virgula) care vom naste.Si eu mi-am schimbat medicul la prima sarcina pe la 4 luni pt ca eu eram super entuziasmata de sarcina, puneam o mie de intrebari si ma loveam mereu de indiferenta dr de atunci.Nu-mi daduse macar nr de tel s-o sun in caz de urgenta.Nu pot decat sa ma felicit pt pasul facut caci asa am luat legatura cu D-na Oprescu cea la care sunt acum .Cu dansa l-am nascut si pe Andrei , m-a ajutat si explicat tot ce voiam sa stiu.M-a linistit cand am avut dubii si neclaritati.Imi raspunde mereu la telefon cand am sunat-o chiar daca a fost duminica sau in vacanta.
Katia felicitari pt dintisori
Mariaanna buuuna iubita, cum te mai simti?Mai poti?
Pupicei si la restul fetelor.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata! Prezent la cafea! Cam tarziu, dar am avut un picut de treaba pe ultima suta de metri.

katiapam, suntem bine si Razvanel, e inca pe tratament, dar e bine. Acum e la cresa. Maine mergem la dr. sa vedem cum mai e.

mariaanna, nu cred ca ai contractii sau poate ai false contractii, ca la contractiile adevarate nu mai puteai sa stai la taclale pe forum. Glumesc!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

suntem cam grasi si burdiosi..da' ne mai primiti la cafea..ca bem cat 2...

Mergi la inceput

Stimatei, sigur, poftiti, poftiti la !

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

la cafea, chiar daca eu nu beau dar macar sunt alaturi de voi, cam tirziu ce-i drept dar am fost si mi-am facut niste analize .

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Ella, .

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ma primiti si pe mine?ma numesc adriana, am 26 de ani si am un baietel pe nume razvan de 3 ani.suntem din constanta.eu sunt nascuta pe 02.11.1981 iar razvan pe 01.11.2004.suntem amandoi scorpioni, este foarte activ si cateodata face cat 2.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Adriana (nastasie), te primim bucurosi. Bun venit in clubul mamicilor! Sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii!

Ce coincidenta si pe piticul meu tot Razvan il cheama.

Asteptam si poze cu Razvan cel nazdravan (de fapt asa il alint eu pe al meu).

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, la toate mamicile cu burtici,

Ce mai faceti? Speram ca bine.
In primul rand, TUCHI imi pare enorm de rau pentru ce ti s-a intamplat, dar nu-ti pierde speranta, ia sa vezi ce repede ai sa ramai din nou insarcinata si ce bb frumos si destept o sa ai! Ne rugam pentru tine!
Fetelor, ce sa va povestesc, suntem nerabdatori sa vina ziua de joi sa ne vedem la eco, sa vedem cad de mari ne-am facut si in primul rand ce suntem, baietel sau fetita! Sunt tare nerabdatoare.....
Mai ales ca in momentul in care vreau sa vorbesc cu bb nu stiu cum sa-i spun!
Asteptam sa vina concediul saptamana viitoare, si Craciunul, si Mos Craciun....

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput