Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)
Raspunsuri - Pagina 17
gina_butnaru spune:
Buna fetelor!
Vad ca azi n-a mai scris nimeni.
Tuchi123, imi pare tare tare rau, dar sper sa mai intri pe forum sa vorbim. Eu zic sa nu te descurajezi si sa mai incerci sa faci bebe. Pana la urma o sa fie bine! 

multi si ai grija de tine! Cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, sa stii ca noi suntem aici. 

Adriana, nu trebuie sa te enervezi, ca o sa fie si bebe agitat.
Eu n-am patit asa ceva, pe mine m-a vazut dr. mea in fiecare luna, mai ales in ultima parte a sarcinii, de fiecare data ma consulta, imi lua tensiunea, ma cantarea, ma intreba cum ma simt si daca era cazul facea si eco, iar la nastere nu mai zic cat a stat langa mine si a fost totul bine. Eu zic ca nu e nici o problema daca te-ai intors la primul tau medic, daca e bun. Si chiar daca nu va putea sa vina cand nasti, probabil ca o sa lase pe cineva de incredere in locul lui. Asa a patit sora mea, care a fost tot la dr. mea, dar din pacate, la nastere, ea nu a putut sa vina si l-a lasat pe medicul in care avea ea cea mai mare incredere si care i-a fost elev sa o asiste pe sora mea la nastere si totul a fost bine. 

si incearca sa te calmezi, ca sa nu-i faci rau lui bebe si o sa fie bine!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
A! Am uitat, Adriana, legat de vaccinul antitetanos, mie nu mi-a zis nici dr. ginecolog, nici medicul de familie sa-l fac. Te-ai consultat si cu dr. ginecolog, daca e in regula, sa nu afecteze cu ceva sarcina, ma gandesc, pentru ca n-am mai auzit pe nimeni sa-l faca la sarcina! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
Adryana_4u spune:
Da, Gina, am intrebat, si ginecolocul a zis sa fac vaccinul..plus ca mai multe gravidute l-au facut...e special pentru nastere facut, pentru instrumentele pe care le folosesc ei la nastere, sa nu riste sa nu fie sterilizate cum trebuie...
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
gina_butnaru spune:
Adriana, eu nu stiam ca se face. E ok, daca asa au zis medicii. Si au dreptate, ca te poti infecta cu instrumentele de metal care nu sunt sterilizate cum trebuie, la cate am auzit... Dar mai bine sa ne gandim ca va fi totul bine si ca e mai bine sa previi! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

katiapam spune:
Adriana-imi pare rau de doctorita care ai nimerit-o
bine zici ca doar nu platesti sa zimbeasca si gata
bine ai facut ca ai sunat din nou primul dr
Gina-ce mai faci?Razvanel?
Giulia mea s-afacut cu 2 dintisori 
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
mariaanna spune:
Buna seara!
Tuchi, imi pare rau, dar nu-ti pierde speranta!Toate la timpul lor.Asa vrea Dumnezeu!
Fetelor, maine dimineata, chair as vrea o cafea si cornuri!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
katiapam spune:
Mariaana-eu nu sint la apel dimineata dar las vorba si gasesti corn si cafea
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Adryana_4u spune:
Dragele mele, zilele astea (nu stiu exact cand anume) tati a zis ca se va ocupa de calculator, sa-l formateze, ca ne chinuie rau...asadar, daca voi lipsi de pe forum, sa stiti de ce...sper ca atunci cand ma voi intoarce voi citi numai vesti bune, vesti despre bebici sanatosi si mamici fericite...va pup
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
nemary spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna seara!
Tuchi, imi pare rau, dar nu-ti pierde speranta!Toate la timpul lor.Asa vrea Dumnezeu!
Fetelor, maine dimineata, chair as vrea o cafea si cornuri!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
chiar vroiam sa intreb de tine, am vazut ca nu ai mai postat de ceva timp. sper ca sunteti bine si tu si bb. mai aveti putin, putin.
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
tuchi, imi pare tare rau
, incearca sa te linistesti si vei vedea ca DD are grija de voi si o sa va trimita un bb frumos si sanatos 
Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.