* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 17
zuzele2008 spune:
Andreea - Felicitari pentru micutul Eric!
Ce frumos - avem primul baietel!
Te asteptam acasa cu povestea nasterii.
Natalia - am inceput sa am ceva contractii insa, nu sunt din acelea dureroase.Probabil o voi mai duce putin.![]()
Pentru orice eventualitate insa, am sa intru sa va iau datele de contact sa va anunt in cazul in care v-om avea parte de vre-o surpriza!Oricum, suntem gata cu toate pregatirile iar in seara aceasta iubitul meu sot, mi-a cumparat cel mai comfortabil scaun de alaptat/relaxat ce exista la ora actuala.Mi-l doream de multa vreme si mi-a facut o surpriza de zile mari!Trebuie sa-i mai cumparam si scaunelul acela pentru picioare(ottoman) insa, am lasat-o pe alta data.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Mie mi-a cam intrat morcovul!!!
Miki36+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
Eu am bagajul la usa, pentru orice eventualitate iar morcovul e intrat cu iepuras cu tot

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
miri_mik spune:
buna dimineata... vad ca eu sunt huhureaza de serviciu...
ptiu! bat-o s-o bata de scoala! ma trezesc la 5 sa-mi fac temele ca in weekend cine naibii apuca sa arunce un ochi peste foi, cu copilu' mucit, cu mami cu dureri de gat... ashea ca, mi-am terminat treaba, fara tragere de inima, evident - mai e mult de bagat la tartacuta si doar o saptamana pana la examen - si-am intrat sa vaz si io cine s-a mai trezit:) se simte dom'le ca "e" fetele in prenatal:))
mi-am pus de-o cafea. nu maia veam lapte, ia ghiciti! am pus de la bruno:) pai inca un pic si... o sa fie eu producator de lapte(gretoasa omagine dar mi-a sarit in cap asocierea):))) mi s-o fi stricat sistemul de imagistica de cand cu somnul asta aiuristic... adica nu dorm. daca dormma apuca transpiratiile, mi-e cald, mi-e frig si...uite si durerea de gat!
mitsubishule, bebe al tau o sa fie foarte fericit cu ce ii dai tu la fundulet. oricum nus tie ca exista altceva, si cata vreme e ingrijit, curat si nu-l necajeste, e perfect pentru el. eu ziceam d emustela ca am incercat mai multe produse dar mustela am vazut si in ro (la sensiblu toate) oricum scumpe si aici si acolo - aici poate chiar mai - dar am vazut ca bruno le-a suportat cel mai bine cat era bebe. acu de exemplu, am evoluat, ne spalam cu zwilsal, cu sampon care miroase a machoman:))
alina, cand ziceam ca se incheie stareade beatitudine, ma refeream si de la problemele de care o sa ne lovim dupa. nu e chiar asa de rau totusi si nici asa de grav cumpare la o lectura exterioara. sa fii mama se invata. exista un instinct, ok, sunt de acord, dar fiecare bebe e diferit si trebuie sa invatam sa-l "decodificam". ai incredere in tine si in el si sa veti ca toate merg ca pe roate:)
gatta, of, mare minune ti-ai tras cu prosopul ala:( nu pricep de ce sunteti asa d emasochiste mai fetelor:) uite, daca ai posibilitatea - drept c anus tiu cum e garmastanul - incearca bepanthene (pe pielea mea, foarte buna) sau dr.vogele (asta e numa din plante si mai incolo poti s-o folosesti cand alaptezi, fara sa speli sanii inainte ca bebe n-are nik)
copilu meu tusheshte ca un magarush...ce ciuda mi-e!
pana una alta, sa mai pun si eu o poza cu bruno cel mare care face baie ca"adultii":))
miri_mik
34+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
honey79 spune:
Ufff, ce ma supar ca am scris ditamai mesajul...si cand sa-l trimit, mi-a cazut netul.
Anyway.... ziceam cam asa:
Buna dimineata zuzici si proaspete mamici.
Ginette si Andreea FELICITARI PENTRU INGERASI!Sa va traiasca, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si papaciosi si sa va aduca numai bucurii. Iar voua va doresc refacere cat mai rapida si... va asteptam cu povestea nasterii.
Gina, Monica-matz, Cati Magureanu astept numerele voastre de telefon pe PM si promit ca, imediat ce voi avea si eu un numar de telefon permanent, vi-l voi trimite.
Noi astazi implinim 30 de saptamani .
Panica isi face loc usor usor in sufletelul meu, mai ales ca... vad eu, si bebeii ne seamana... noi fiind deja zuze dovedite.... si dand peste cap pronosticurile noastre si-ale medicilor/ecografistilor.
Plus ca, n-am nimic luat pentru bebe sau pentru mine... nici pentru spital, nici pentru acasa.
Va pupic dulcic dulcic si va imbratisez cu drag pe toate.
Ma duc sa schimb si eu semnatura...caci a trecut de miezul noptii ... deci e Luni si aici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
30
Andrew-John
Vali
Tinna S. spune:
Felicitari Ginette si Andreea pentru bebelushi!!! 

Sa fiti iubite si sa va bucurati de ei!!! Va asteptam sa ne povestiti cum a fost nasterea!!!
Fetelooor, au aparut doi bebici in capitolul asta (pana acum
) !!!
Ce emotionant!!! Chiar i-am zis si sotului meu, ca noi inca mai credem ca mai e muuuult pana la nastere (9-10 saptamani), dar uite ca nu se stie, unii bebici sunt mai grabiti!!! Deci treaba cu bagajul de spital e serioasa nu gluma, nu se poate lasa pe ultima zi!
Vad ca unele dintre voi sunteti speriate de cum o sa fie dupa nastere...numai o mama stie de cate griji si nopti nedormite are parte, dar bucuria si fericirea pe care ti le aduc in suflet un copil nu se pot compara cu nimic, chiar daca viata ta se va schimba pentru totdeauna odata cu aparitia copilului pe lume!
Va pup,
Tina
30+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
cynthia_ spune:
Felicitari prospetelor mamici sa aibe bebei sanatosi si cuminti!!!!!!!!
se cupleaza cineva si cu mine???????
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+
Octi
Ereena spune:
Andreea - eladea 2005, te pupam mamico ... Dumnezeu sa aiba grija de flacaul tau si sa aveti parte numai de bucurii !!!
Ne apropiem si noi , astazi implinim 33 de saptamani.Ma tot feresc sa pun amr :-)
32+ 
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Tinna S. spune:
Zuzelor tineti-mi pumnii! Azi ma duc si eu la gine, abia astept sa-mi vad puiul la echo! Sper sa vin de acolo cu vesti bune!
Cred ca de-abia mai pe seara o sa reusesc sa mai intru pe net...
Va pup,
Tina
30+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!

Saara Maria