***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

m-am intors, ca nu puteam sa ma abtin :

mica, Maya e un copil extrem de dulce si frumos ! sa aiba parte doar de ce e mai bun pe lumea asta ! va pup cu drag !

si daca tot sunt aici, andrada, sa stii ca poza aia de dinte e facuta cu max 24 h inainte sa iasa. ca a doua zi avea coltul ! deci mai e speranta ! vezi si tu daca s-a inflamat gingia... la Soso a iesit in 3 sapt de la primul semn ca ar fi ceva.

stit ce m-am gandit eu pt voi care vreti fete, avea vas o metoda foarte tare sa-ti dai seama ce sex are bebe si-mi amintesc ca s-a adeverit la, parca, toate... ceva cu varsta celor 2 si ciclul de 4 ani si care era mai aproape de 4 ani (20,24,26,28,32,36,40,44 etc) sexul aceluia urma sa fie si al copilului ! eu aveam chiar 20, iar alex 27, asa ca era clar ca o sa fie fetita ! depinde si de ziua de nastere parca... nu mai stiu. vas, help?

hai ca sunt curioasa care face primul fratior/prima surioara de capsunica, post plantatie !

noapte buna ! (de data asta pe bune !)

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andrada, am incredere in ceea ce-mi spui asa ca nu-i mai dau ficat.O sa ia fier din galbenus de ou si carnita,nu?
Rares doarme acum iar eu fac laptic.
Din ianuarie incep sa-i dau si lapte praf combinat intai cu al meu pt ca din februarie-martie sa.....ma intarc si eu.Cred ca vor fi suficiente aproape 9 luni de laptic matern.Acum fac rezerve pt. februarie.Nici eu nu sunt hotarata asupra datei cand voi incepe sa-i dau lapte praf.
Am vazut-o si eu pe Manu dulcica,pe Maria bucuria si pe draga de Sonia.Azi fete.Studiem,studiem ca avem de unde alege
AI VOSTRI AU NERVI?a avut azi mandrul meu o ziii!!!!Cu nervi frate.Daca putea arunca cu ceva dupa noi
Eu mai bantui pe aici ca ....am treaba

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI PENTRU TOTI CAPSUNEII CARE MAINE MAI FAC O LUNICA, MULTA SANATAE SI MULT NOROC!

Vroiam sa va intreb fetelor voi ce fel de scaunele de papat ati luat.ma tot uit pe net si nu ma pot hotari.Nu stiu de care sa iau avand in vedere ca nu va sta in el mai mult de 2 ani poate 2 jumatate.Daca sunteti dragute si imi puteti pune chiar si un link v-as multumi din suflet.

Mai este cineva "nediversificat"ca noi?Incepem si noi incet incet ca doar facem 6 luni si suntem baieeti mari acum!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Kay, eu am congelat supa si nu s-a pastrat bine. Fructele sunt ok congelate, dar supa, care la noi e un piure mai moale de fapt, devine ciudata, se separa apa si ce ramane e ca un carton asa. Georgia nu a mancat-o. Eu fac pentru doua zile si o pastrez la frigider.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de maine!
Carina Sofia,
Maya
Albert Mihai
SA CRESTETI MARI!!!
ps:La hipp n-au piure de pere?De cand m-am mutat la buzau incep sa inteleg ce inseamna sa nu poti sa cumperi orice cand ai chef.Mancare la borcanele gasesc numai la sensublue sau dona
Noapte buna!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ioana Raluca
Carina Sofia
Maya Alexandra
Albert Mihai
David Andrei

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ankaa, Madi, multumim pentru urari!!!

Am admirat bebeii frumosi Davidutz, Bogdanel, Manu-Tzu, SONIA, Antonio, Maya

Piticasigogosica, ce rau imi pare e ghinionul lui Cosminel! E groaznic! Si eu imi fac tot felul de ganduri cand o duc la impartasit pe Teodora! Sanatate maxima!

La multi ani sarbatoritilor zilei de 8!

La multi ani sarbatoritilor zilei de 9!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de 8!

Calin Silviu Gabriel

Livia

Vlad

La multi ani sarbatoritilor zilei de 9!

Victor Iannis

Sofia

Dario Antonio

Casian Andrei

Stefan

Anastasia

La multi ani sarbatoritilor zilei de 10!

Maya Alexandra

Ioana Raluca

Carina Sofia

Albert Mihai

David Andrei

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Androix, eu sunt foarte multumita de cum s-a pastrat pan acum supa congelata. ca la noi e doar zeama. deocamdata. si ii pun legumele pe bucati mari in 30-40 ml supa si se congeleaza asa si pe urma la dezghetare zeama mai ia gust de la legume. azi ii dau si putin morcov facut pasta ! sa vedem de i-o placea ! sau ii bag suc de morcovi... inca nu m-am hotarat !

La multe lunisoare si la multi ani capsunicilor :

IoanaRaluca de Mimisor,
Maya Alexandra de Mica
Carina Sofia de Carrie

si capsuneilior :

Mihai Albert de Gabiu
David Andrei de numai_eu

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Carrie, pentru Carina Sofia

Mica0307, pentru Maya Alexandra

Carrie, pentru Carina Sofia

Gabiu, pentru Albert Mihai ,

Numai_eu, pentru David Andrei

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput