***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Didi,asa am in schema:3 zile carne cu piure, 3 zile 1/2 galbenus ou, si o zi ficat.Bine ca ti-a raspuns Androix ca eu nu stiu cum e cu toxinele.Mie una nu-mi place ficatul nici sa ma tai si nici el nu s-a omorat.
Azi la legume de teama sa nu-i dau prea mult cand a inceput sa scanceasca in pic am zis GATA cu legumele pe ziua de azi.Cred ca am mancat totusi 200.
Carmen, imi place umorul tau!
Didi, in martie vom pleca la Londra .Sora mea sta acolo si ne-a propus sa venim sa incercam viata de acolo.
De unde sa comand ruloul ala?Lui R i-a recomandat maseoza exercitiile cu ruloul si mingea

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

voi nu vreti sa conduceti? eu abia astept sa pun mana pe chei si picioru pe pedale ! si traficu asta e numai bun de eliberat de nervi ! adica plec cu ai mei (nervii) de acasa, mai adun si pe drum si cand ma enerveaza careva rau de tot izbucnesc ! si-i injur pe toti, de toate alea. odata, gravi fiind, cand mi-a taiat unu fatza ca vroia el sa faca stanga de pe banda 1 pe o sosea cu 3 benzi, eu pe a din mijloc, dat fiind ca a fost prins la stop, mi-am dat burta jos din masina si m-am ratoit la el. si toata lumea se uita ciudat la mine, Alex deja se mutase la volan si eu am rabufnit spre acel "nenorocit" care a vrut sa ma omoare cu nervii stransi de cine stie cand ! asa ca priviti partea buna a nenorocirii !

multumim pt aprecieri !
am

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Wow,Oana, nu-mi ura deja succes ca nu e stabilita treaba!S-o luam usor,asa...ca mi-e frica.Ideea e ca am inceput sa ma mai gandesc la inca unul,ca pana acum am zis NU raspicat. E totusi un pas inainte!
Bine ca nu citeste sotul pe aici,ca ma prindeaEl stie acum ca el vrea sieu nu,si a spus la toata lumea,asa ca Ducu a inceput sa primeasca body-uri cu "vreau un/o frate/sora";nasii ne-au urat/rugat sa mai facem inca unul...si tot asa...
Apai,tu esti o super-mama,sigur mai faci unul,ai sa vezi
Razi tu,razi,da' io chiar m-am uitat mult la bolero sa vad daca ii iau sau nu
Pai,dupa ce se invata cu lingurita si mancarea,toti sunt asa,nu mai au rabdare pana le duci la gura.
Ce nervoasa e Soso pe ananasul ala

Carmen,Didi,Poohy, ce ma bucur sa aud ca nu sunt singura in situatia asta
Si pe mine ma preseaza sotul sa conduc si pana la urma o sa ajung sa mai iau niste ore ca n-am ce face,trebuie sa invat si eu
O,da,una cu cutie automata ar fi ideal,dar...e mult pana departe

Elteka, asa mor si io de ciuda,ca nu stiu,frate,altii cum reusesc,ca io si acum sunt cu el in brate...iar,ieri,lasagna am inceput-o la 10.00,ca dormea,si am sfarsit-o la 3 juma
I-am comandat si io niste cizmulite 20,sunt curioasa cum i-or veni.Am un fix sa nu-i fortez piciorul cand il incalt asa ca i-am luat mai mari

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Poohy, in magazin in obor ai cautat? Choar la intrarea principala sunt mai multe magazine cu pijamale, si mai sunt si in restul magazinului. Timp sa ai.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by carstea

De unde sa comand ruloul ala?Lui R i-a recomandat maseoza exercitiile cu ruloul si mingea

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Uite www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=20&produs_id=266" target="_blank">un exemplu, sper sa nu fie reclama, ca io nici macar nu am luat din asta.

Eu am luat unul mai simplu, Poohy, care nu canta ca si cel de la Chicco (si era si vreo 5 euro mai ieftin), prea canta toate la mine in casa

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ala e, Elteka, dar e mai ieftin in Carrefour (nu am gasit altul, ca ii luam fara muzichie)

Androix, merci O sa incerc sa ajung si acolo, dar nu imi place magazinul ala deloc. M-am dus o data crezand ca sunt hainute mai ieftine de bebei, dar de unde! Problema e ca daca ii iau o pijama d'aia smechera lui mama nici nu ii place, si in plus si pretul (ca vroiam sa iau 2)

da, trebuie si eu sa mai iau niste ore de condus

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Poohy, pai sunt hainute de bb mai ieftine decat in mall ai grija sa nu te ratacesti in magazin, daca zici ca nici nu-ti place, eu nici acum nu stiu care e treaba prin el
Elteka, acum canta toate alea prin casa? Asta nu e nimic, zi mersi ca inca le mai poti opri TU cand simti ca nu mai poti cu nervii capului. Stai sa vezi peste vre-un an jumate incolo si cel putin la noi nu a functionat strategia cu NU MAI CUMPARAM ASA CEVA. Intoadeauna se gasesc prieteni binevoitori dar care nu au copii sa aduca in dar prostii cantatoare le mai lasam fara baterii pana a invatat sa zica pi moldovinesti: batirii, batirii.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

INTREBARE intrebatoare :
pot sa-i fac supa pt maine Soniei acum, s-o racesc si s-o congelez si maine doar s-o dezget si sa i-o dau? sau ma chinui maine cand alerg intre ea si bucatarie? (sa nu va fie mila de mine, ziceti-mi cum e mai bine...)

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nu-i necesar s-o congelezi,e suficient s-o racesti si s-o pastrezi la frigider!Pupici Soniei!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

aha, deci pot s-o fac de acum ! eu as congela-o, sa moara microbii !!! si o pun in recipiente si am pt 3 zile !!! yuuuu-hoooo !!! supeeeeeeeeer ! are cineva obiectii? pepsi?

multam cris ! pupa teroristul si pe Daphe de la Soso ! si un pupic mare-mare de tot de la mine !

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput