***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

De fiecare data ma emotioneaza pozele Soniei, imi aduc mereu aminte de primele poze, cu multe fire, cand tineam pumnii sa fie bine, si dup-aia pozele cu o suzeta mai mare ca ea, cand era putin mai bine, la Munchen... si cand ma gandesc ca daca era dupa doctorii de aici...
A crescut, iubitica, ce sa mai, in pozele cu fusta pare mare domnisoara. Are freza ca a noastra, tip Base-valvoi.

Lauradi, asa sunt si io cu masina, nu ma invrednicesc o data sa iau carnetu si ma enerveaza la culme sa depind de tati. Am incercat sa iau carnetul inainte sa nasc, pe motivul "ce politist o sa pice o femeie gravida". N-a tinut, m-a picat in doi timpi si trei miscari, nici n-am apucat sa-mi dau seama ce mi se intampla. Cica era sa lovesc trei masini, auziti voi...lume rea...

Nici noi nu suntem prea avansate cu diversificarea, se stramba toata. Bona zice ca mananca, io sper ca nu mananca ea piureul si zice c-a manacat fata...Bine macar ca bea lapte.

Mergi la inceput

Aoleo, acu am vazut. Carstea, nu sta cu el, baga-l in oala! Sa se invete minte. Io n-am steamer, da' ma gandesc ca astea, carnoasele, ar fi mai bine sa fie fierte in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Frumusete rara Sonia rosioara!!!!

Carsteade ce ii da-i ficat mami? io stiam, nu dati cu rosii, ca ficatul recicleaza cam multe in organism deci pastreaza toxine.

Voi, cunoasteti ca-i bun la bebe? Vit A sau cum

Edit: Lauradi, sa iti zic ca imi bine cateodata sa imi dau pumni peste fatza. Io am carnet din 1999 si nu conduc nici azi. Nu am avut masina, mereu prioritati, in de nu am condus de una de alta ca mi-a expirat permisu si imi trebuia alta scoala aici, ma rog nu toata dar tot ma costa 700-800E o schimbare de permis ro in german acu ne-am schimbat masina, e diesel si e grea. Cand am fost in ro am mai luat niste ore pe o Fabia am mers cu Dacia, nu, nu in bucuresti si aici nu am putut frate sa o conduc. Dezastru total is. O sa imi iau una cu cutia automata dar nu imi permit, momentan pt ca mereu bag bani in asta : ba ca ne-a scris-o toata capota, saptmana trecuta ne-au spart-o si, cu toate ca are asigurare casco, primii 500E ii platim noi.
Vezi Miniuta de ce-s deprimata?diversificare lu nr 2 plus vremea asta imposibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor!

am recuperat doar o mica parte din ce-ati scris dar incerc sa va raspund. Multumesc tuturor pt complimentele la adresa verzisorilor mei.
Didi, sotul pleaca luni in delegatie si l-am rugat sa cumpere de acolo 2 jucarii pt Matei, dar sa NU fie masinute, caci am casa plina de ele. Mai vreau sa ii iau si plastilina cu figurine, sa vad daca ii place sa modeleze. Cadourile i le voi pune sub bradul de Craciun, la BR la parintii mei. Oricum va primi multe cadouri caci vom avea party pt copii la firmele noastre, plus ce va mai primi din partea bunicilor. Tu ce le iei la pusti?
Carmen, zi-mi te rog de la ce mag ai luat centura aia ProSport si cat a costat. Mercic.
Revin maine, s-au trezit piticii...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liviana, raspund repede. ca mi-am facut norma pe ziua de azi.
Lu R i-am luat: Lego ville, cel cu tramvaiul plus bariere.Anu trecut l-a primit pe cel cu trenu. cam asta a cerut el in scrisoarea mosului. Mai vrea Transformers dar cred ca il duc pe el in magazin si il pun sa aleaga. Am vazut ca-s si la 5 si la 10 E. Bine, aia smecheri is la 100 dar nu as da in veci atata pe o jucarie. Noi tot impodobim la casa. La sotz tre sa imi vina hartiuta cu biletu la formula 1. Biletu propriu zis vine cu 3 saptamni inainte de cursa. In fiecare an noi ne intrebam asa de piste de cadouri dar anu asta i-am spus pas, ca stiu ce vreau sa ii iau.

ella cat poarta David la incaltzari? Io am nr 19 pt david, dar inca nu l-am incaltzat. bine, la el nu merg nici sosete ca le scoate instantaneu, afara ii pun dres, prin casa il las si fara sosete ca isi studiaza/ roade degetele de la picioare

Mergi la inceput

Liviana, din farmacie am luat centura, dintr-o farmacie Centrofarm, asta e pe langa mine, mi se pare ca au si la Sensiblu, posibil si la Dona. A costat destul de mult, vreun milion jumate acu doi ani, da' ma durea asa de tare spatele, ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

avem si filmulete, cu gangureli si chiuituri de Sosonica

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Didi stai linistita, ca si al meu mananca doar cateva lingurite. Mai nou nici pe alea...Dar lasa, daca nu urla de foame si nu slabeste, il las pe a lui. Io incerc. Si acum fierb trei felii de morcov si trei de pastarnac...Arata bucataria dupa ce prepar 100gr de maglavais de zici ca au trecut turcii...Mooor. Ma gandesc sa-l pun pe taica-su sa ii dea solidele, ca mie mi le refuza si icepe sa ma traga de tricou , stiu eu cam ce vrea...Adevarul e ca e super simplu cu laptele la purtator...

Tocmai am venit dintr-o vizita de mamici, cea care a organizat, pe langa ca e insarcinata in luna a8a si are un baiat de 3 ani,azi noapte a fost la o sindrofie si pentru azi la brunch ne-a pregatit 60 de clatite si 10 tipuri de umpluturi, numai sa ni le rulam singure...si era casa ca un pahar...nu stiu cum reusesc altii ..asa ca si io-s deprimata

Eu am luat 19, dar cu ciorapi grosi nu intra bine, asa ca am niste cizme nr 20, ai mei i le-au luat, cica sa nu se strice piciorul copilului...Clar n-o sa se strice, ca tot afara din picioare sunt...

Si io mi-am facut norma

Kay, nimic-nimicutza, doar pudibonderie, forget about it Bravo ca papati frumos! Ce frumoasa e Sonia! Mie imi plac alea in fustita de blugi si freza cu tzepi Vreau si eu fetite cu rochite si agrafe...Pepsica e pe bune cu schimbatul ala de sange??? Ca io nu m-as mai incumeta, dar daca sigur e fetita ...

Pepsi asta era! M-am prins si eu ieri. Astea de 6 luni au supapa si EL NU STIE SA SUGA DIN EA. Am incercat si eu ieri si vad ca greu iese din Avent training cup 6+. M-am gandit si eu sa iau pentru varsta mai mare, alea au gauri de trece apa, vad ca si a ta de 12+, buna idee!!

Atunci maine ii dau dovleac fiert (din ala portocaliu, de se scobeste sa pui lumina in el )

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va salut si eu dintre muntii cu moloz
Didi, deci eu sa fiu multumita ca orice masa a fi-mii nu depaseste 120, fie lapte sau altceva.
Azi a lins o supa cu dovlecel. Am citit eu pe undeva ca trebuie sa-i dai copilului sa manance chiar lucruri care tie nu-ti plac ca poate ai o surpriza, si am avut cu dovlecelul asta pe care eu nu-l suport. Si tare am impresia ca-i place mai mult dovlecelul si ii displace cartoful.
Despre ficat am citit si eu pe forum, dar sincera sa fiu nu cred. Toxinele alea se metabolizeaza nu se depoziteaza in ficat cred... Se da pentru aportul de fier. Eh, nici Filip nu s-a omorit mancand ficat, nici eu nu m-am omorat dandu-i asa ca nu cred ca e rau. Georgiei nu i-am dat inca, abia i-am dat o data un sfert de galbenus de ou si i-au aparut niste bubite apoi dar nu sunt sigura ca de la ou au fost, ca semanau mai degraba, sa nu radeti, a piscaturi de purice. Da de unde purice in pampersul bietului copil? I-au aparut pe burta, sub buric. Si nu a avut decat doua zile.
Va ziceam ca nu se omoara dupa piersica. Se omoara! Si am avut niste pirsici bestiale care sunt pe duca, mai am sa-i dau o data sau de doua ori. Ce ma fc eu ca banana nu-i mai dau deloc ca e tare constipata, marul nu prea ii place si para goala mi-e ca nu-i pot toata iarna. Voi ce fructe mai dati la copii? Cred ca trec pe mango, altadata foarte apreciat de Filip.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, frumusete de Soniuta! E asa de frumoasa! Si mie imi plac pozele cu tzepisori :)

Elteka, Pepsi, ce schimbat de sange? Adica ce trebuie sa fac sa fac si eu baiat? Desi parca mai vreau si o fetita... Chiar 3? Hmm... Ma vezi mama eroina in cativa ani

Elteka, eu imi promisesem sa nu ii mai cumpar lui Manu nici o jucarie pana cand face 1 an ca are destule si de bebe si astea 3 mai de bebe mare pe care le primeste acum la mosi (si cu care fie vorba intre noi o sa se joace probabil la un an :))) - dar m-ai facut sa ma duc sa ii iau chestia aia de rostogolit de la Chicco!

Lauradi, Didi, Carmen, ma primiti si pe mine in club Si eu am carnet de 6-7 ani si nu am condus deloc Mi-e friiicaaa! Traficul asta din Bucuresti cu nervosii astia ma termina (prin afara Bucurestiului nu mai imi e atat de frica). Dar m-a luat sotul la amenintat ca nu mai vrea sa conduca numai el si ca la anu' sa iau ore de condus. Si adevarul e ca nu vreau sa stau legata de el, e groaznic cu metroul autobuzul si alte cele (tot din Bucuresti).

Carmen, cred ca am vazut centura la centrofarm si ma gandeam sa-mi iau (imi bate un geam drept in spate la serviciu si restul lumii zice ca le e cald (normal ca e un aer super inchis) - numai ca mi-ar conveni si mie sa fie altundeva geamul... Daca zici ca are efect si la slabit - apai chiar cred ca o sa-mi aduca mosul o centura. Si un cantar :D Asta am comandat :D

Didi, de cand vroiam sa intreb! Cum adica te-a trimis cu David la analize pentru ca nu a zis ma-ma ta-ta pa-pa la 6 luni? Ce analize? Nemtii vorbesc mai devreme?
Manu a zis in joaca mama la 5 luni si 1 sapt pentru 2 zile la rand, dar de atunci ioc (numai ca e suparata vorbeste in franceza - ma-man). Dar nici vorba de pa-pa sau ta-ta.

Edit: fetele din Bucuresti, stiti cumva unde pot sa gasesc si eu o pijama groasa de iarna - dar la un pret rezonabil - nu de genul 200RON? In mall-uri si Unirea am cautat, la fel si in supermarket-uri... Nu stiu unde sa mai incerc si asta e ce isi doreste mama de Craciun. Daca nu e si nu e asta e, iau din mall :D

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput