***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

deci, ciorba mi-e pe foc, sarmalele sunt neterminate, dar eu bantui pe aici cu Eliza in brate.Ma tot gandesc la pepsi si la Liviana. Cum reusiti ca la mine e imposibil sa termin treaba pana deseara. Si asta cand o mai adormi Eliza puitn ca altfel nu sunt sanse.
Pepsi, asa e cu sacrificiile.Dar trecem peste ele si o sa avem si multumiri mai tarziu.
Carstea, ca vorbeai de nervi, asa e si acum eliza asa ca trebuie sa ma opresc.
Revin cu povestea calendarului ala MINUNE, care s-a potrivit la toate prietenele mele, numai la mine NU.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

carstea, merci. eu vreau pt slabit, mai exact sa nu-mi mai stea burta asa flasca. stiu ca sportul e cea mai buna metoda, insa mi-e cam lene cand sunt acasa.. poate cand voi merge la munca si voi plati abonam la o sala. ma uit si dupa cea tip sana.
duda35, la ce gradi merge seniorul si de ce nu-i place?
vas, eu ma scol la7 dimineata zilnic si pana la 9 cand se scoala juniorul am timp sa-mi fac o parte din treburi. In rest mai fac si cu B treaza, ca de ex dat cu aspiratorul, sters praful.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Andrada,multa sanatate lui antonio!Ce frumusel e!....Si eu care ziceam ca daphne are parul mare............Vas...mi-ai facut o pofta cu sarmalele!Pai...se poate?...Paflo,nu mai fi necajita...se putea intampla oricui,nu are nimic de-a face cu tine!Pupici....tot astept vesti de la Ralucami...azi dimineata pierduse mesajul si nu a mai scis...Liviana...ai 2 copiii frumosi foc!Duda 35...asteptam poze de la serbare.Si Albertutul meu...maiine va fi mag la serbare....plec la bucatarie ca plang spaghetele

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, incearca sa suni la omnitoys. ro

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Liviana, Eric merge la Genesis.
Problema e ca au program obligatoriu de somn si el nu doarme, e un chin pentru el sa stea in pat cit dorm alti copii.
In plus nu le consuma energia, nu-i scoate afara, dar asta e alt subiect, sa nu va plictisesc...
E oricum a treia gradi si mi-e groaza sa mai schimb...ma gandesc sa-l las la program scurt si sa-l dau la ceva activitati, dar asta presupune sa mai angajez pe cineva sa umble cu el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Andrada, pt Antonio.

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andrada, imi pare rau ca a recidivat.Dar cum ti-ai dat seama ca e infectie?Pupici multi pt Antonio cel frumusel

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

chris27, multumim! Ce fel faci spaghetele?
Duda, in maj gradinitelor nu ii scot pe pitici afara acum deoarece e frig si le este greu sa ii imbrace/dezbrace pe toti. Asa e si la noi la cresa. Cat despre nani, al tau face exceptie, dar macar sa stea linistit in pat cat altii dorm, eventual cu o carte. Genesis daca e particulara, nu te poate ajuta cu un program customizat pe nevoile copilului tau?
Andrada, sanatate lui Antonio.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Liviana, greu cu un copil FOARTE activ sa-l pui sa stea linistit 2 ore.
Nu vor sa ii lase pe cei care nu dorm sa faca altceva de teama sa nu ii faca si pe ceilalti sa nu doarma, poate e corect.
Eu oricum as prefera ceva activitati si evident as vrea sa-i scoata afara, ca e nevoie de aer si nu e atat de frig../.dar asta e, mai vedem noi.
Mersi oricum de raspuns...o sa mai vad la subiectele despre gradinite.
Seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mesaj de la KAY: Cred ca a fost mai devreme la protv, insa eu acum am vazut mesajul. Insa va mai fi la daruiesti si castigi (parca la 18.45) un material despre Soniuta.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput