***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Carina Sofia,Ioana Raluca,Maya Alexandra,
Albert Mihai,David Andrei

revin si eu dupa un chiul de cateva zile; vineri am fost la baby-expo si am luat www.pegperego.com/page.php?sid=6bfe676b38a5f8f59a643e862556d03e&pageid=IJVNL001&idf=03&idp=0000000155&cl=N" target="_blank"> scaun de bucatarie (este portocaliu cu albinute), scaun auto chicco si un premergator chicco .doxinu, sunt multumita de scaun,e mare (noi avem spatiu in bubatarie),confortabil(asa da de inteles Bianca),stam pe el si la masa,si la calculator,si in camera…. Peste tot! angiuta,e din plastic;materialul de scaun este lavabil;mie mi se pare confortabil.

Kay am admirat si eu papusa noastra iubita;frumosi ochi!frumoasa garderoba! mamica si fetitza dintzoasa.

Andrada,nici pe carliontzatul tau nu l am ratat; Antonio… de la Bianca.

Alyna24, tu ai baiat mare(am vazut poaza unde sta singurel)[pupp Davidutzul!

Am vazut ca vorbiti si despre suzi… noi de 2 saptamani am inceput sa ne jucam cu ea(pana acum nu a vrut o!)

Mai vorbeati de fier;avem si noi o carenta mica(reiese din analiza) dar dr a zis ca nu trebuie sa I dau ca isi ia din alimente;acum nu prea stiu ce sa fac;I as da putin;ma gandesc ca rau nu I face.ce ziceti?

Despre vigantol in lapte….. ne a zis nu; direct in gurotza;doza e prea mica si ramane pe peretii biberonului,fiind uleios.

Carstea,felicitari pentru coltzisorul de dinte;noi mai asteptam;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!in sfarsit vin cu vesti bune!de azi avem caldura si apa calda!...Lucrurile intra in normal!Ziua trece greu,Daphne nu doarme mai deloc...dar ce sa-i reprosez cand doarme toata noaptea?...Avem numai doi dintisori(jos)...de foarte mult timp asteptam sa iasa si cei de sus,dar nimic!Se pare ca problemele de sanatate de la nastere nu au lasat urmari,din nici un punct de vedere...Papam bine,cam 25 lingurite pireu de legume cu carnita la o masa,dar nu prea ne placa supa....Nu-i bai...mami o blenduieste bine cu legumele si carnita.Nu stiu daca s-ar ridica singura in picioruse...cred ca nu inca!am admirat pozele cu Antonio,Sonia si ceilalti bebei!Mi-a placut mult clipul cu elefii!Deocamdata daphne doarme cu noi in pat!Patutul ei este din acela care se rabateaza,si cum la noi sub mocheta e ciment...mi-e frica sa nu-i fie rece...asa ca simt ca ratez unele momente...cum ar fi s-o vad daca se poate ridica singurica...Poimaiine avem 8 lunute...Zicem "mamamememame","abe"(o fi de la Albert,sau e prea devreme?)si "ham"...nu stiu inca de la ce...ori catelul mic ...ori papa...ori o simpla coincidenta...Tot urmaresc mesaj de la Ralucami...Sper ca-i totul in ordine cu Maria Bucuria!....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Doxinu, nici noi nu avem nici urma de dintisor asa ca...
Si mai avem putin(pe 22) si facem 8 luni!Noi sa fim sanatosi!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello ladies!
In sfarsit am reusesc sa recuperez cele 20 pag restanta, asa ca va pot raspunde la modul "serios" , cum zicea Elteka. In primul rand sa facem urarile necesare:
La multe lunisoare puiutzilor de Carrie, Mica0307, Gabiu si Numai_eu! Sa cresteti mari si frumosi!

Lavini, m-ai distrat cu expresia "stirbi si necuvantatori". Lasa ca in curand se vor destrabala dintii si in gura Andrei. Si noi cadem in nas asa incat semanam mult cu Rudolf, iar pernele nu ne ajuta cu nimic ptr ca pur si simplu vrem numai inainte cu capul.
Ella, merci pt linkul cu poze, le-am descarcat acum (abia azi am citit mesajul tau). Ne-am simtit f bine la voi, chiar si sotul. El de obicei se simte cam dat deoparte la intalnirile cu mamici si pitici. Cat despre Boby, asa am decretat si eu: e mai cuminte si mai linistit decat Bogdanel. Cat despre nr3, NO WAY!
Poohy, am vazut TOATE pozele cu dragalasa ta. Te rog sa nu mai fii depresiva! Ai un copil atat de frumos si reusit, iar bubitele cu siguranta nu ii apar din vina ta. Fii mandra si vesela de ceea ce ai adus pe lume! Gandeste-te la asta atunci cand esti trista. Dragut linkul cu elfyourself, multumim si de urari! Pt pijama incearca si la mag Victoria.
Pitica, imi pare rau pt patzania voastra de la impartasanie. Totusi, daca ai indoieli, eu te-as sfatui sa mergi cu lingurita sau mai bine sa astepti sa treaca per de indoieli si apoi sa mergi din nou la biserica. Cum se manifesta HERPANGINA la cosmin?
Pepsi, mercic. Chiar ca intr-adevar s-au imprietenit baietii nostri. Sper sa ne mai vedem in aceeasi formatie si nu numai. Vad ca intrebi de sexul copilului... gata, demarezi proiectul bebe3? Imi pare rau pt petele lui david, dar nu stiu ce sa te sfatuiesc caci nu ma pricep...
Kay, am vazut pozele! Ce domnisorica ai tu acolo. Imi vine sa rad ca e la fel de zbarlita la par ca si Bogdanel al meu. Cred ca si culoarea e aceeasi (saten deschis), nu?
Andrada, am vazut baiatul mergator. Bravos, ati crescut!
Elteka, nici noi nu vrem bibe, asa ca papam/bem cu lingurita, respectiv canita. Cand zic canita nu ma refer la cea cu capac si orificii, ci la cea clasica. Oricum pt sete eu tot sanul i-l ofer.
Didi, merci pt raspunsuri. R al tau e mai mare si stie sa ceara anumite jucarii. Noi anul asta nu avem preferinte exacte, asa ca probabil tot spre lego ne vom orienta daca gaseste sotul... Spor la impodobit casa si sa ne arati poze!
Carmen ,thanks pt info cu centura. Din pacate e cam scumpa pt mine acum... nici acum n-am primit banii de la stat, mama lui...
Opiniile mele in leg cu ceea ce ati mai dezbatut pe forum:
- Carnea se paseaza f bine daca ii puneti si un strop de apa, sau o mixati o data cu legumele.
- Si la B s-a intarit locul de la vaccin, insa eu l-am lasat in pace, mai ales ca nu il jeneaza. Va trece de la sine.
- eu nu congelez piureul de legume pt ca prepar cat sa-i ajunga 2 zile. Il pastrez in frigider, nu in congelator.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Dragi mamici si capsunici,
Eu abea va citesc pe sarite.
Multumim pentru urarile de la multi ani, incepem numaratoare in ani, avem o jumatate
Uram si noi la multi ani:
Ioana Raluca,
Maya Alexandra,
Carina Sofia,
Albert Mihai,
David andrei

Avem si noi 2 dintisori, care au iesit unul dupa altul, fara sa imi dau seama prea bine, doar saliva foarte abundent, in rest putina miriiala noptile in care au iesit, am un ingeras, spre deosebire de fratior care m-a chinuit ca pe hotii de cai
Noi papam binisor supica pasata, punem: morcov, patrunjel, telina, pastarnac, cartof, ceapa, pasam aproape din fiecare dar cantitati diferite, miine incerc cartoful dulce...printesa papa cam 100-150 g, dar nu cantaresc.
Miine incepem cu fructele, o sa incep cu mere, apoi para, apoi banana (maxim jumatate) asta la indicatiile pediatrei si adaug cereale ca sa o tina de fomica.
Pina in ianuarie cind merg la servici trebuie sa mai introduc o masa ca sa ramin doar cu masa de dimineata si seara de lapte.
In rest am petrecut de ziua flacaului, avem 4 anisori si suntem strengari mari.
Ma agit cu bonele, am cautat, am schimbat, dar tot nu e ok, m-am intors la penultima varianta, dar mai caut...

Am vazut filmulete si poze, superbi copiii!!!
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Liviana, nu am retinut daca vrei centura de slabit sau pentru spate.Eu am luat una de la intersport dar nu ma omor purtand-o dar ieri am vazut ceva la sensiblu:se numeste sana si e un set care contine centura pt spate , ceva ca o burtiera chiar si niste chestii pe genunchi si coate.Ei zic ce e o centura post natala.Cred ca era 40 ron

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Si nu v-am spus, am facut vaccinul de 6 luni si...nu aplins DELOC!
Am un copil minune...dupa nr. 1...era cazul.
Eric va fi greieras la serbare, asa ca ne agitam cu costumul...cred ca inchiriem unul.
Nu ne place la gradi si basta...nu stiu ce ma fac cu el...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor.... Cred ca iar avem INFECTIE URINARA ... Tocmai ce i-am intrerupt biseptolul (trebuia dat 3 luni... si pe 5 dec era ultima zi..i )... ooof... acum stau cu punguta atasata si astept sa faca PIPI ca sa duc urina la analiza

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumi pentru urari fetelor .

A mai vazut cineva, pe undeva, jucaria catelusul vorbitor de la fisher price? Sa nu ma duc sa caut de bezmetica prin oras.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare!

Cateva poze de la week-end: http://www.flickr.com/photos/81156723@N00/sets/72157603424468667/

Pupici sarbatoritilor!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput