***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (35)***
Raspunsuri - Pagina 11
carstea spune:
Intrebare pt mame de dintosi:
In cat timp iese tot dintisorul?daca a iesit usor unu asa ies toti?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
gabiu spune:
multumim pt urari carstea, lauradi, motannel, kay, ninutza, pepsi, andrada, madi, lavini, mica0307, poohy, petit_ange si daca am sarit pe cineva sa ne ierte
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei uram si noi
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
angiuta spune:
AlexAlice eu i-am dat puiului meu suc de morcov (piure de morcov nu vroia) si s-a constipat...dar atunci ii dadeam doar san si suc de morcov cateva lingurite dimineata. Acum nu mai vrea nimic...nu stiu ce o sa ma fac cu el.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
lavini spune:
Carstea, felicitari pt dintisor!Cand va aud pe voi ca va laudati cu dintii, ma duc repede si-l controlez si eu pe al meu in speranta ca poate ne dez-stirbim si noi.Da' el nu cred ca are vreo treaba cu asta ca nu se simte nimic.Dar cum de vreo 2 nopti e tare marait, trag si eu speranta ca poate maine-poimaine anuntam si noi minunea...Desi el ar fi in stare sa ma puna sa-i fac supa la blender si la 2 ani....
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
carstea spune:
Stii ca noi avem 7 luni?nu mai trageam nadejde sa-l vad cu dinti.Ieri nu se vedea nimicuta asa ca nu poti sti cand te paste surpriza
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
doxinu spune:
CARSTEA felicitari pentru coltul de dinte!
MICA ai o printesa superba si ce frumoasa este in scaunel!
Sa fi ramas noi singurii fara nici un colt de dintisor macar?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
doxinu spune:
AM UITAT SA UREZ TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI LA MULTE LUNISOARE SI MULTA SANATATE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
angiuta spune:
doxinu nici noi la 6 lunisoare nu avem inca nici un dintisor...dar nu e nici o graba, or sa apara ei
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Sa fi ramas noi singurii fara nici un colt de dintisor macar?
Nuuu, si noi suntem baba stirba...nici un coltisor, nimic. Si avem 7 luni si..
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
ANQIUTA,MADI m-am mai linistit credeam ca suntem singurii mosuleti de pe forum!Da cand ne va iesi facem sarbatoare mare,ca doar este primul nu?Deja ma gandesc ce sa-i cumpar drept rasplata