Nasterea acvatica

Nasterea acvatica | Autor: Mitsu-bishu

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt sigura ca s-a mai vorbit pe aceasta tema, dar nu gasesc eu subiectul. In consecinta:
Va rog pe cele care ati nascut in acest mod sau intentionati sa o faceti sa imi spuneti si mie unde as putea sa ma interesez de aceasta procedura (eventual in Bucuresti, am auzit destul de multe povesti suspecte despre Brasov...), daca se practica cu succes si este rezonabila ca pret! Va multumesc!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Draga Mitsu-bishu, eu am nascut la Brasov in apa. Uite si un link al clinicii.http://www.clinicaeva.org/

Este super bine. Este un singur medic care se ocupa cu nasteri in apa - Baiulescu Cristian. Din cate stiu eu, trebuie sa mergi la el macar cu 1 luna inainte sa nasti(data DPN). Am pltatit 16 mil lei vechi nasterea cu 3 zile stat la clinica, iar fiecare consultatie costa 85 ron. Sunt conditii de htel la clinica respectiva si esti monitorizata foarte bine. In schimb eu am stat acolo vreo 2 sapt pt ca bubulina mea s-a hotarat sa vina mai tarziu pe lume decat s-a estimat.

In Buc nu stiu sa-ti spun, dar te indrept cu incredere la aceasta clinica din Brasov.Este deschisa de 1 an de zile.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

ana1980,

Multumesc mult de incurajari dar... Am citit undeva ceva foarte neplacut exact despre acest doctor si nu cred ca am curajul sa merg la el... Uite: www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=477&cafenea=1&idold=247&old=2&sortare=&pag=4" target="_blank">povestea unei alte mamici care trebuia sa nasca la el... Este vorba despre o simona popescu (eventual citeste si la pag. 1 sa vezi cat de incantata era!) Nu stiu cat de reala e toata chestia, poate mai sunt si invidii in lumea asta a medicilor, cine stie in ce scop prezinta doamna asta lucrurile asa... Dar mi-e foarte teama, totusi! Oricum, multumesc mult pentru info... A! Voiam sa te intreb - 85 RON te costa fiecare consultatie pana nasti sau si dupa aia, in clinica, de cate ori te vede ii mai dai 85 RON in afara de nastere? Si tu, daca ai stat 2 saptamani acolo, cat ai mai platit in plus? Cand ai nascut tu? Asta asa, ca sa imi fac si eu o idee... Multumesc mult! Pup si sa iti traiasca fetitele, sa fie sanatoase!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Uite aici e linkul, cu punct dupa www in loc de spatiu... Vezi daca merge... http://www reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=477&cafenea=1&idold=247&old=2&sortare=&pag=4

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Oooof, acolo unde scrie reclamamascataatentie este de fapt c.o.p.i.l.u.l.ro, fara puncte intre litere, decat inainte de "ro". Ce de rahat!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput