Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mi-au dat si lacrimile de la cat am putut sa rad...
Mai, ce dulce e!!!!!!!!!!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Am fost mai inainte pana la vecinamea si vecinamiu de cand a intrat pe usa a inceput sa se certe cu vecinamea ca nu stiu unde nu s-a dus si fiind atenta la ei nu mi-am dat seama pe moment ce zice ficamea si cand ma uit la ea se certa rau cu vecinu "taci!" striga Teo dar vecinamiu nu o baga in seama si deja am vazut cum i se umfla venele de la gat de cat a urlat "taci!" si la un momentdat se opreste vecinamiu si fata "taci nu zi asa cate babi meu!" Si vecinamiu iar comenteaza si fata "taci! nu augi taci !" mai ce sa mai o certi ca vecinamiu s-a si luat si a plecat si noi ne-am pus pe un ras si vecinamea a zis "pai da normal cum isi permite sa vorbeasca asa cu mine nu Teo?"

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Asta-i din ciclul "Ordine si disciplina in cartier"... :)) :)) :))
Sef de scara ar trebui sa o faceti! Sa vezi ce fain ar fi!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Da asai sa vezi ce a facut cu finamea ca cica am certato ca nu a venit la timp la mine si ficamea cand m-a auzit ca o bat s-a dus spre ea si a inceput ceva de genul "haaaaiaaa "si cu manutele le rotea in fata si s-a apropiat de ea si cu pumnul si cu un picior ridicat ia dat una. Se uita finamea la ea si o bufneste rasul pai atat i-a trebuit la Teo ca a continuat cu caratele ei si ia mai dat vreo doua pana m-am dus la ea si i-am zis sa stea cuminte ca mami glumeste cu Adina.

Inainte de a o culca s-a pus la calculator in locul meu si vorbeam cu o prietena prin mes si a inceput sa-i scrie ea si nu m-a mai lasat si zicea "lasa ca tu nu sti" si-mi impingea mainile sa nu scriu. Deci am mai zis "oul e mai destept ca si gaina"

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte ceva ,ieri dimineata a tras un part mai lung si zice "iauji ,ce se aude? " si tot ea "astai mosu" si o intreb si "undei mosu la fund?" si zice "da" si atunci ii zic "stai sa-l mananc" si a luato ficamea la sanatoasa pana in capatul celalalt de apartament.

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

n-am stiut pana acum ca acolo se ascunde mosul...
oare sa-i zic si sotului asta? :)) :)) :))

da' karate cine a invatat-o?

Foto Ralu

Mergi la inceput

E da spunei sa vezi ce zice sotul poate mai sti baga nasu dar nu ii concludenta treaba ca poate cand vei avea un copchil atunci poate mere asa.
Hmm karate ,hm ma vazut pe mine ca am zis catre tatsu sa iese la interval

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

:)) :)) :))
merci de sfat!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Sper ca nu te-ai suparat mei.
E ora care ii si nu vrea sa se culce. M-am pus langa ea ca m-a chemat si degeaba numa imi rade smechereste of ca atat ma oboseste si acu ma intreaba "tu ce faci?"
Pupici

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Ha... cand a vrut moasasa sa-i faca poza cu bradul i-a zis sa tina de o crengutza dar mai bine zis sa o sprijine cu palma si ficamea s-a intors catre bradut a rupt o teapa si-a puso in palma si s-a intors razand zicand "gata"
Am zis catre ea ca ii fac ciupi-ciupi. Adica o spal la puta. Si a fugit la tacsu si i-a pus mana da sa vedeti ce a tresarit tacsu noroc ca era pe scaun si picior peste picior si i-a zis "uite asa mi-a fucut mami ciupi" ea era tare bucuroasa dar tacsu s-a cam schimbat la fata

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput