Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 19
principe spune:
Mai,tu crezi ca eu pot sa dorm fara sa-mi descretesc fruntea la perlele teodorei
este isteata mai,este isteata foc.
al meu nu vorbeste mult,dar il duce capul mama mama .
la 6 luni lua matura cu coada si lovea in cuierul de chei ca sa cada cheile din cui...fiindca noi nu vroiam sa i le dam.
scotea cainele de sub canapea tot cu coada maturii..si inca nu mergea ..doar deabuselea sau in premergator si tot ajungea unde vroia.
copii din ziua de azi sunt avioane
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ramyteo spune:
Principe ,la sase luni ziceai? Altii la sase luni nici macar nu stau cum trebuie in fund sau nu stiu sa paseasca. Asta cred ca din vina parintilor. Mai da e super intelingent printul tau .
si Teo la sase luni facea raliu prin casa, si trgea de tot ce ii statea in cale si nu ii placea sa-i pun jucarii pe masuta de la premergator. Nu stiu de ce.
Va pup
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Aoleu ma si bufnit rasul dar a trebuit cat s-a putut de seriasa.
Ficamea sta la o masuta si deseneaza si numai dintr-o data o vad ca fuge si aud pleosc oau, i-a tras o palma la Tibi si saracu dormea, o palma chiar peste fata, tacsu a deschis ochii si nu stia ce ii cu el, a mea fata tusti inapoi la masuta. I-am atras atentia dar rad si acum ca nu ma pot abtine. Nu stiu ce a apucato
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Aoleu ma si bufnit rasul dar a trebuit cat s-a putut de seriasa.
Ficamea sta la o masuta si deseneaza si numai dintr-o data o vad ca fuge si aud pleosc oau, i-a tras o palma la Tibi si saracu dormea, o palma chiar peste fata, tacsu a deschis ochii si nu stia ce ii cu el, a mea fata tusti inapoi la masuta. I-am atras atentia dar rad si acum ca nu ma pot abtine. Nu stiu ce a apucato
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Misto faza!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Principe ,la sase luni ziceai? Altii la sase luni nici macar nu stau cum trebuie in fund sau nu stiu sa paseasca. Asta cred ca din vina parintilor. Mai da e super intelingent printul tau .
si Teo la sase luni facea raliu prin casa, si trgea de tot ce ii statea in cale si nu ii placea sa-i pun jucarii pe masuta de la premergator. Nu stiu de ce.
Va pup
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Mai fetelor, ce copii precoci aveti! Pe al meu nu l-am pus in premergator pana la 7 luni, dar ar fi luat-o si el mai repede. Si atunci sa te tii ce raliu era si la noi in casa, peste tot era prezent, dar mai ales la usile de la dulapuri, tragea de tot ce putea!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina si al tau era o vijelie dar stiu ca tu nu ai prea avut timp sa te ocupi de el ca esti foarte ocupata.
Va pupam
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mai cica imi citeste o poveste isi ia o carte de colorat si incepe sa arate cu degetelul pe scris si zice "a fost o data ca niciodata o tetiata si un lup si lupul a mancato si o taiato cu cutitul..."
Ne uitam la un film si doi ,o femeie si un barbat, si incep sa se joace sa se apropie unul de altul dar nu se atingeu cu buzele si ficamea zice "uite tanti nu vrea sa-l pupe" si apoi tipa o arata cum coboara mai jos dar dupa aceea nu a mai aratato si ficamea zice "uite il gadila pe nenea"
Am fost cu ea de mi-am platit curentul si stand la rand o tineam in brate pe vijelia ca altfel aveam ce alerga dupa ea, daca nu o tin in brate alearga si face numai prosti ,daca o tin in brate zice numai prosti In urma noastra venisera doua tiganci din alea cu poale lungi si incepe in gura mare "io mami ,io cine a venit..." o femeie chiar de langa noi s-a pus in fata fetei sa nu le mai vada si o bufneste rasul, mai da eu nu am zis catre ea niciodata uite tiganul sau vine tiganul de unde i-a venit venit ei in capsor sa strige numai ea stie Ma face de mirul lumii
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ralnied1 spune:
:)) :)) :))
Mona, am mai zis, idiotii de la RDS m-au lasat fara net si de aceea n-am mai apucat sa scriu si la voi...
Si chiar daca de acum ma asteapta o perioada mai grea si incarcata la munca, de citit tot va citesc, chiar daca nu am cand scrie.
Imi sunteti tare dragi si nu va pot lasa asa, cu una, cu doua...
Foto Ralu
ramyteo spune:
Si eu am patito cu ei tot asa.
Te
Va pupam pe toate
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ralnied1 spune:
Pentru duminica, cu putin avans (ca sa fiu sigura ca nu uit, mai am obiceiuri de astea proaste uneori):
La multi ani fericiti, Mona!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si noroc in viata si sa iti implinesti toate visele!
Foto Ralu