Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Azi am plecat in oras si pe strada ficamea imi zice "io mami ii face ghidi ghidi" si radea , eu o intreb "cine mami face ghidi? cui?" fata amuzata rau imi zice" catelu face ghidi ghidi " pfoai cum? eu nu am vazut ce ,cine face ghidi. Si o intreb "cum face catelu ghidi? cui?" si imi arata "uite la catelu ala ii face ghidi ghidi cu limba la catelu ala" si se amuza de numa . De fapt ce era doi catei si unnul il lingea in fund pe altu da ficamea era distrata...
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Cica se uita la desene si numai dintr-o data aud "he he he " si radea tare si cand ma intorc catre ea zice "asa ii gic la tati cand vine, pacaliciule" "he he" si radea de numa.
Vecinamea tot incearca sa o corecteze sa nu mai zica pacac sa zic cap si ficamea nici cum si la un momentdat zice "cap puii" si vecinamea s-a pus pe un ras da nici nu a mai puso sa zica.
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Ieri ma trezesc cu fata mea vijelie pe usa si imi zice "mami am dat haltia gios la babi" si ii zic ca a fost rea si ca sa nu mai faca asa ceva. Azi mergem la vecina si i mi zice vecina ca pe Teo nu o mai primeste ca sa imi spuna ce a facut si ce sa aflu "am dat gios haltia si am aluncato in veceu" aoleu tot sulul de hartie l-a aruncat in veceu
Incep sa-i explic ca ea trebuie sa mearga la gradinita si imi zice "eu nu melg la gadanita eu ma duc la scoala!" of
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Ati mai vazut copii la scoala de 2 ani jumate? Teo a mea vrea la scoala, asa mi-a zis, am zis catre ea ca am sa o duc la gradinita sa se joace cu copiii si imi zice "eu nu ma duc la gadanita da? eu ma duc la cicoala!"
Eu cica o alint "fetita mea ,bebele meu" si ea imi zice "eu sunt doamna ,asa sa-mi zici doamna"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Ficamea doarme noaptea descoperita si i-am zis ca frigul are dinti si sa stea acoperita ca o sa o muste si are sa se racesca. Am plecat de acasa cu fata si imi zice "bbbbuuuu ii flig, ma musca fligul, si imi intra noaptea pe maneci" cine a mai auzit asa ceva?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mei am ras pe neresuflate . Isi baga degetele in urechi si il striga pe tacsu si tacsu isi ingroasa vocea si ii raspunde si apoi isi subtia vocea. Dupa cateva secunde Teo ii zice "unde-i tati?" era in spatele ei dar tacsu o inghana, da fata zice "unde-i mosu?" si tacsu iar o inghana si apoi zice Teo :"unde-i mosu? in cul in pida matii"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
principe spune:
"in cul in pida matii"
ah ha ha
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ralnied1 spune:
:)) :)) :)) :))
abia acum am reusit sa mai citesc pe aici ce ai scris. Ca de cate ori incercam, pica netul...
Dar sa stii ca nu v-am uitat!
Pupici!
Foto Ralu
ramyteo spune:
Am venit spre casa si ne-am intalnit cu o vecina care se amuza de ce zicea Teo iar fata mea imi zice "auzi mami lade de mine ,ha" si radea si ea.
Noi circulam foarte mult cu maxi-taxi si avem multe "incidente" in el, o femeie intreaba pe ficamea cati ani are si ficamea zice "yellow" si femeia iar o intreaba si ficamea iar ii spune "yellow" si iar insista ficamea si ce credeti ca a vrut sa ii raspunda? In aceea zi repetasem culorile in engleza si probabil ca ramase cuplata
In seara asta am venit tot cu maxi si in fata noastra era o femeie si ficamea cand a vazut ca ii rade si ii vorbeste calm de abia se auzea ce zice , ficamea nesi se intinde si incet ,incet se apropie cu piciorul si eu tot o atentionez sa nu cumva sa murdareasca femeia si saraca femeie zicea "laso ca si eu am nepotica si stiu cum e' atat i-a trebuit la vijelie ca a si murdarito pe genunchi
Acum rad ca i-a furat telecomanda la taicasu si i-a stins televizorul. Sa vedeti ce a sarit omu meu dupa fata sa ii ia telecomanda si ficasa a si ascunso
Ii zice tacsu ca sa mearga la ea in camera sa faca nani si fata ii zice "nu pot, ii ocupat" si zice tacsu "nu ii ocupat " da fata "ii noapte"
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Mi-a zis vecinamea ca atunci cand face cate o prostie ii zice "eu ma duc acasa ,da lasa ca inchid eu usa" si tzusti pe usa
Mai fete sa stiti ca eu nu imi dau seama daca am copil destept.
Chestia e ca i-a dat tacsu 4 zaruri si i-a zis sa le puna toate pe cinci si le-a pus. E ceva normal la doi ani si jumatate sau e isteata, eu habar nu am, si mai si incercuieste din cartea de colorat diferite obiecte .
Principe de tine stiam ca nu ne-ai parasit ca ai fost plecata dar de Ralu credeam ca nu mai vi prin vizite
Va pup pe toate.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI