Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 10
ramyteo spune:
Principe asa trebuie
VA pupam si sa aveti rabdare unul cu celalalt
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ralnied1 spune:
hmmm... ceva suspect la mijloc...
astazi am fost asa cuminti, incat pana la ora asta nu avem nici o perluta, nici o nazbatie trecuta aici? mira-m-as...
Foto Ralu
ramyteo spune:
Hmmmm, cred ca te-ai rugat Ralu ca...
Mai am fost la Biserica si ficamea nu a avut rabdare si stand mai in spate fata mea ocosa nu a vazut si a inceput "da popa undei?" eu tot ii spuneam "ssst" si ea in continuu"undei popa?" Am iesit afara cu ea si cand a iesit parintele s-a bagat pana intr-o incapere de langa Biserica si incepe ficamea sa strige "undei popa?" toata lumea radea de ea. De vreo trei ori a strigat si nu cred ca nu a auzito dar
S-a pus in Biserica pe scaun si a mai fost unul gol langa ea si ce s-a gandit ficamea ,s-a dezbracat de geaca si-a dat papucii jos si s-a intins de pe un scaun pe altul si s-a acoperit cu geaca si a zis :"eu aicia dolm"
Era sa cada de pe scaun si am prinso la fix si am ridicato in picioare si s-a intors in lateral si numai facea buza sa planga ce mai noi am ras de ea s ea se uita cu coada ochiului la noi si numai facea buza ,asa m-a distrat cand am vazuto ca de fapt nici macar nu a picat pe palme da mite sa se loveasca ea de fapt s-a speriat.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ralnied1 spune:
Saracuta... si tu razi de ea... Nu-i frumos asa...
Deci am banuit eu bine ca aveati ceva nazdravanii si pe ziua de azi... Pai cum altfel? Eu cu ce era sa ma mai distrez acum?
Foto Ralu
ramyteo spune:
Da da pai cred ca altfel nu putem incheia ziua cu brio.
Sti ce mi-am mai adus aminte? Dupa o perioada dupa ce am terminat cu alaptatul mi-a bagat mana sub bluza si am intrebato ce cauta? Si fata mi-a raspuns "ighilele mele" Adica "jucariile mele"
Azi iar a zis ca eu nu stiu nimic. Am vrut sa ma pun la calculator sa scriu si ficamea dadea din maini si imi impingea mainile si zicea "stai ca tu nu sti ,stai ca eu stiu" ehe da cum
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Aseara am puso pe ficamea in pat si am zis catre ea sa inchida ochisorii si sa se culce ca-i noapte si ea a strans din ochisori si a zis "asa?" si am zis ca nu chiar asa si ea deschide ochii si-mi zice zambind "da mami , eu nu pot sa inchid ochii ca-s mici, uite ce ochii mici am"
Eram in maxi-taxi si mai in fata era o tipa intradevar aranjata si ficamea statea in brate la Tibi si casca si zice "vine mie pap tanti" si arata pe tipa aia iar tatsu incepe a rade si tipa la fel dar tatsu zice "tati sti tu ceva si eu nu?" mama mia ce piscatura i-am tras
Vine ficamea dupa mine in baie si zice "stai mami te gelg eu"
Am scoso afara rapid, hm ce idei
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Hmmmm, cred ca te-ai rugat Ralu ca...
Mai am fost la Biserica si ficamea nu a avut rabdare si stand mai in spate fata mea ocosa nu a vazut si a inceput "da popa undei?" eu tot ii spuneam "ssst" si ea in continuu"undei popa?" Am iesit afara cu ea si cand a iesit parintele s-a bagat pana intr-o incapere de langa Biserica si incepe ficamea sa strige "undei popa?" toata lumea radea de ea. De vreo trei ori a strigat si nu cred ca nu a auzito dar
S-a pus in Biserica pe scaun si a mai fost unul gol langa ea si ce s-a gandit ficamea ,s-a dezbracat de geaca si-a dat papucii jos si s-a intins de pe un scaun pe altul si s-a acoperit cu geaca si a zis :"eu aicia dolm"
Era sa cada de pe scaun si am prinso la fix si am ridicato in picioare si s-a intors in lateral si numai facea buza sa planga ce mai noi am ras de ea s ea se uita cu coada ochiului la noi si numai facea buza ,asa m-a distrat cand am vazuto ca de fapt nici macar nu a picat pe palme da mite sa se loveasca ea de fapt s-a speriat.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Mai ce personalitate avem!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Aseara am puso pe ficamea in pat si am zis catre ea sa inchida ochisorii si sa se culce ca-i noapte si ea a strans din ochisori si a zis "asa?" si am zis ca nu chiar asa si ea deschide ochii si-mi zice zambind "da mami , eu nu pot sa inchid ochii ca-s mici, uite ce ochii mici am"
Eram in maxi-taxi si mai in fata era o tipa intradevar aranjata si ficamea statea in brate la Tibi si casca si zice "vine mie pap tanti" si arata pe tipa aia iar tatsu incepe a rade si tipa la fel dar tatsu zice "tati sti tu ceva si eu nu?" mama mia ce piscatura i-am tras
Vine ficamea dupa mine in baie si zice "stai mami te gelg eu"
Am scoso afara rapid, hm ce idei
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Da mersi Ralu.
O zi buna si tie!
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI