Timisoara, Impreuna! (68)
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
imi fac si mie o www.youtube.com/watch?v=JFWPeVfWB9o&feature=related" target="_blank"> 'dedicatie' la ceas de seara...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
lore03 spune:
Salut fetelor.V-am urmarit in fiecare seara ,si ce va mai distrati voi.![]()
Ma simt putin stinghera ,nu as vrea sa fiu o intrusa asa ca m-am abtinut sa intervin.
Mare veselie aici la voi.
O SEARA BUNA FETELOR.

katik spune:
mariaa, fain!!!!! imi place!
eu ma duc sa ma intind ca nu mai pot. acusika vine si sotzu' acasa, asa ca...azi imi sare rindu' la bu-hu-hu!
katik spune:
hei, lore, cum sa fi stinghera?????
. la noi asemenea cuvint nu se cunoaste!!!!esti binevenita oricind la orice fel de distractie, virtuala sau adevarata (cind o mai fi)!
asa ca dai din degete cu incredere!!!!
Doris-Alina spune:
Bey...a plecat Vali cu David, domle, parca e taifun copilu asta...
A trebuit sa inchida Radu toate pc-urile din casa...
Iaca Taifunul
Mey, faina muzica bagati...da noi colinde cand bagam? zic si io...nu dati cu rosii...
Cautam cele mai frumoase colinde? sa ascultam?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Lore, fiecare suntem cu greutati mai mari sau mai mici...fa-ti curaj si scrie, o sa-ti prinda bine! am vazut ca ai avut niste zile grele, incetul cu incetul trebuie sa-ti revii, pentru Laura, pentru tine si de ce nu pentru Vio! probabil nu i-ar place sa te stie necajita mereu! 
pentru inceput poti sa le arati fetelor pozicile cu Laura, o scumpete de fetita! 
Katik, cum sa dormit de acuma mey??
Doris, mai da-ne putin ragaz...si asa e plin prin magazine deja...
Laura, in pat din ala sa dormi tu...![]()
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
katik spune:
mariaa, mi-s rupta de oboseala, m-au alergat astia ai mei de numa', mai ales ca a fost si frumos afara![]()
lore, tare bine a scris maria sa stii!!!!!
lore03 spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3943e0364837f979e3ba4d&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=email
Montajul este facut de ziua fetitei mele ,adica pe 4 septembrie.Ea este minunea mea.
Doris-Alina spune:
Lore, m-a fascinat printesa ta...este o dulce...
Sa te bucuri de ea, ca-i o minune...
Vio nu se mai intoarce, asta e sigur, intr-un fel sau altul trebuie sa-ti traiesti viata frumos...
Si atunci alege sa comunici, sa traiesti, sa te bucuri pentru realizarile Laurei.
Priveste inainte: vei vedea viitorul...
Priveste inapoi: vei simti vantul si amintirile...
Intre cele doua : Viata, care trebuie traita...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories