Timisoara, Impreuna! (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'sara buna voua, ludelor

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no sara buna!!! v-adunarati ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

'sara buna voua, ludelor

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

Cine-i luda bey? Faci prezenta ... ?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

no sara buna la voi ca la mine abia acu incepe ziua
Maria rezolvasi cu rovinieta? aveam si io o neclaritate in mesajul anterior te rog rezolva-ma ca nu poci sta linistita si nu-mi prieste pranzu
Kati, nasol cu durerile de masele. Si eu si copilu trebe sa mergem la dintar numa o las pe anu viitor.
Doris, unde esti? Sa nu-mi spui ca te-ai dus sa-ti cumperi farfurii si pahare dupa chefu de aseara
Anda, ai venit la spartu targului, roz cu buline si tepi, cre' ca e vreo buburuza corcita cu arici
Aida, si mie imi plac filmele lu' Kusturica.
Laura, au anuntat astia aici ca e zapada pe Semeric

Va pup si intru mai tarziu

Poze cu noi
Iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aido, fac...buna www.youtube.com/watch?v=_PO0JaigrsI" target="_blank"> pentru tine ?
Silvana, NF ai priceput , SM - sindrom menstrual, PM - gresisem io, tot ceva cu menstrual, cred ca am vrut sa zic premenstrual inventez sindroame
Katik, si pentru urechiusele matale www.youtube.com/watch?v=wp7FqujX0Bw&feature=related" target="_blank">ceva frumos

am rezolvat cu rovigneta la Mol, tks Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariaa pt Tarkan.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

bey...iar v-a apucat?

Eu am stat azi cu Ines, am facut nani amandoua, apoi la 17 am plecat in Centru, sa prindem povestea de la iesle si colindele, i-a placut tare mult,a reusit sa le dea oilor cartofi de la Mc...

Acum sunt home, o astept pe Vali cu David, sper sa-i pot face cateva poze, sa-l vedeti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No servus fetilii!
Noi am umblat azi de ne-am zapacit de picioare,am fost in centru la iesle,la brad si cand sa intram in masina la 18.40 bubulina a adormit bustean si doarme si acum.
O scol eu ca la noapte mai doarme ciu-ciu,acum merg sa-i pregatesc la si intru dupa ce o culc.

Voi aveti paturi bune?? Daca nu iaca va dau eu www.youtube.com/watch?v=vdDMpx7e-0I&feature=related" target="_blank">unul nou.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

mariaa, sar'na!
am parcat si eu cupiii, cel mic doarme dus, cea mare mai are treburi de rezolvat
noi am fost azi pe aici prin preajma ca greu ne miscam. om merge saptamina viitoare prin centru cind avem tati

Mergi la inceput

no ce faceti, v-ati culcat deja?????

Mergi la inceput