Timisoara, Impreuna! (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Mariaa spune:
'sara buna voua, ludelor ![]()
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
'sara buna voua, ludelor
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
Cine-i luda bey? Faci prezenta ... ?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
silvana75 spune:
no sara buna la voi ca la mine abia acu incepe ziua
Maria rezolvasi cu rovinieta? aveam si io o neclaritate in mesajul anterior te rog rezolva-ma ca nu poci sta linistita si nu-mi prieste pranzu![]()
Kati, nasol cu durerile de masele. Si eu si copilu trebe sa mergem la dintar numa o las pe anu viitor.
Doris, unde esti? Sa nu-mi spui ca te-ai dus sa-ti cumperi farfurii si pahare dupa chefu de aseara
Anda, ai venit la spartu targului, roz cu buline si tepi, cre' ca e vreo buburuza corcita cu arici
Aida, si mie imi plac filmele lu' Kusturica.
Laura, au anuntat astia aici ca e zapada pe Semeric![]()
Va pup si intru mai tarziu
Poze cu noi
Iarna
Mariaa spune:
Aido, fac...buna www.youtube.com/watch?v=_PO0JaigrsI" target="_blank"> pentru tine ?
Silvana, NF ai priceput
, SM - sindrom menstrual, PM - gresisem io, tot ceva cu menstrual, cred ca am vrut sa zic premenstrual
inventez sindroame 
Katik, si pentru urechiusele matale www.youtube.com/watch?v=wp7FqujX0Bw&feature=related" target="_blank">ceva frumos 
am rezolvat cu rovigneta la Mol, tks Laura! 
Doris-Alina spune:
Sara buna...
bey...iar v-a apucat?
Eu am stat azi cu Ines, am facut nani amandoua, apoi la 17 am plecat in Centru, sa prindem povestea de la iesle si colindele, i-a placut tare mult,a reusit sa le dea oilor cartofi de la Mc...
Acum sunt home, o astept pe Vali cu David, sper sa-i pot face cateva poze, sa-l vedeti.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
No servus fetilii!
Noi am umblat azi de ne-am zapacit de picioare,am fost in centru la iesle,la brad si cand sa intram in masina la 18.40 bubulina a adormit bustean si doarme si acum.
O scol eu ca la noapte mai doarme ciu-ciu,acum merg sa-i pregatesc
la
si intru dupa ce o culc.
Voi aveti paturi bune?? Daca nu iaca va dau eu www.youtube.com/watch?v=vdDMpx7e-0I&feature=related" target="_blank">unul nou. 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
katik spune:
mariaa, sar'na!
am parcat si eu cupiii, cel mic doarme dus, cea mare mai are treburi de rezolvat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
noi am fost azi pe aici prin preajma ca greu ne miscam. om merge saptamina viitoare prin centru cind avem tati