FIV153
Raspunsuri - Pagina 11

Avalon spune:
Buna, fetelor! Eu nu am mai intrat pentru ca de cateva zile trec printr-un stress ingrozitor... am racit destul de rau de duminica si am senzatia ca ceva nu este deloc in ordine cu evolutia sarcinii mele... sper sa ma insel si beta hcg-ul pe care l-am facut azi 1212 in ziua 18 de la ET sa fie in crestere, maine voi afla. Pana atunci sa ma iertati ca nu sunt deloc in apele mele...
Dream, imi pare tare rau ca puiul tau nu a rezistat si inteleg prin ce treci, am pierdut si eu o sarcina timpurie in urma cu 3 ani...
Lachi si Andicu
, mamicutelor, va multumesc din suflet, pentru mine sunteti niste modele! credeti-ma ca pana nu il vad la eco nu ma pot inscrie inca la odisee, nu credeam ca voi trece prin ce trec acum...

mihaele spune:
Norocica multa bafta sa fie cu ochisori .Te rof frumos spunemi si mie cu cine ai facut fiv la medsana si cum se procedeaza? te pup si mut succes joi astept vesti bune

Norocica spune:
quote:
Originally posted by mihaele
Norocica multa bafta sa fie cu ochisori .Te rof frumos spunemi si mie cu cine ai facut fiv la medsana si cum se procedeaza? te pup si mut succes joi astept vesti bune
Am facut cu Prof.Ancar,cred ca am fost norocoasa pentru ca aveam deja ceva analize cand mi-am facut prima programare la dansul.Am vz ca-l intereseaza in mod special histerosalpingografia,restul le-am facut pe parcurs si a mers foarte repede.Pe 08.11 am ineput protocolul lung al tratamentului si deja pe 29.11 am facut punctia ,pe 01.12 Et-ul.Multumesc mult pentru incurajari,imi este tare frica nu stiu daca ai trecut prin asa ceva dar mi se pare cea mai grea etapa a "procedeului"de pana acum.
Daca mai ai intrebari te rog sa nu eziti,eu am fost multumita de clinica si de dr.
Iti urez tot ce este mai bun si ceea ce-ti doreti sa se implineasca cat mai repede

mihaele spune:
Norocica iubita sunt la primul fiv nu am mai trecut prin asa ceva ai inceput tratamentul a 21 zi a cm-ului? eu am fost la el si m-ia zis sa ma duc pe 7 ianuarie am plecat dezamagita ca eu credeam ca incep tratamentul luna asta. Cat tea costat cu tot cu tratament? te pup

mihaele spune:
Noricica scuzama ca am omis nu mai stiu de capul meu si eu tot la medsana fac si tot cu Dr. Ancar

Norocica spune:
[quote]Originally posted by mihaele
Noricica scuzama ca am omis nu mai stiu de capul meu si eu tot la medsana fac si tot cu Dr. Ancar
[/quot
Da ,am inceput in z 21,stiu ca am platit la ei 6.900 si medicamentele in jur de 6.000,au mai fost si analizele vreo 1.300,ceva de genul acesta .Nu fi trista nu aveai cum sa faci luna asta ca am inteles ca are un ciclu de fiv la 2 lunispre ex a fost cel de noiembrie in care am fost si eu si probabil urmatorul in ianuarie .

Norocica spune:
quote:
Originally posted by mihaele
Si eu sunt tot primul Fiv,de aceea nu mai pot de frica,nu stiu ce trebuie sa simt,ma rog la Dumnezeu sa-mi inving teama,este cam greu,dar cu voi aici

Norocica spune:
Fetelor care au mai facut FIV: stiti ceva de o scurgere transparenta care dureaza de ceva zile??? Sunt in ziua 11 de la ET si dureri de burtica pe care le am avut mai toata perioada dar,mai acute in zilele 6,7 ??? Please lamuriti-ma

andicu spune:
Avalon, bea ceaiuri multe cu lamaie si Oscillococcinum, e homopat si nu afecteaza cu nimic sarcina! pentru durere de gat, Homeogene9 si pt tuse, Stodal. Ai incredere in tine si fii optimista, asa il influentezi si pe puiul tau! sanatate multa si sa fiti bine amandoi! apropos, valoarea beta hcg e f buna, n-ai de ce sa te ingrijorezi!
Andicu mami de

Cum crestem noi

Avalon spune:
Andicu, multumesc, din astea am luat si acum sunt mai bine, nu imi mai curge nasul si nu ma mai ustura asa tare ochii, dar zilele astea am cam exagerat cu munca... stiu ca valoarea e in grafic, dar imi cunosc mult prea bine organismul si simt ca ceva nu e in regula de vreo 2 zile, ca pana acum cateva zile am fost foarte relaxata... sper din tot sufletul sa ma insel de data asta si sa fie bine. Toate cele bune si multumesc mult pentru incurajari, nici nu stii ce bine imi fac acum... pupici si lui Filip, ce frumos a crescut!