FIV153
Raspunsuri - Pagina 12
stuart spune:
Avalon, lasa stresul si gandurile "negre" ca ii faci rau lui bb! Nu mai exagera cu munca si ai grija de voi! Vezi ca la farmacia Christiana se gaseste vaccin antigripal homeopat si este safe in sarcina, daca si dr. isi da acordul (or mai fi si alte farmacii homeopate dar pe aceasta o stiu eu).
si tin pumnii pt. maine sa vii cu vesti bune!
Andicu,
pt. mami si pt. bb Filip!
Ajutati-o pe Sonia
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
KoraPop spune:
'Neata buna fetelor!
Nimic nou pe aici?
Avalonas bafta multa maine la eco,nu fii stresata cu raceala ca o multime de femei racesc in timpul sarcinii si nu se intampla nimic grav,in afara de acel disconfort.Abia astept sa ne spui maine cum a fost prima intalnire cu bebe!Te 
iana interesant articolul,nu mi se pare scump deloc.S-ar mai adauga drumurile,cazari,papica,dar probabil totusi merita....E vorba de Szeged sau in general in Ungaria?Tu ce ai hotarat?
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Avalon, TREBUIE sa gandesti pozitiv. 
Anto, iti tin pumnii sa mearga totul bine. 
Fetelor v-ati intalnit? Ceva poze de la intalneala?
Eu plec o saptamana in Austria. In concediu 
iana_mari spune:
LUCK tu esti aproape de unguri si e pacat sa nu incerci.
Norocica e de bine durererile de burta in ziua 6-7.Se zice ca sunt de la implantare,stai linistita mai ai putin.
Kora cred ca raman la Marinescovici (I-MI PLACE DE EL CAND SE UITA LA TINE CU CAPUL INTR-O PARTE SI SUB OCHELARI).Eu am avut ghinionul ca el sa plece in noiembrie si mi-a facut Codreanu et.,as vrea sa-mi faca el cu mana lui.Mai am si reducerea de 300 euro.Kora stii ce cred ca daca d-zeu vrea nu conteaza cine si unde,astea sunt mofturi de-ale noastre.
Moniland ce mai faci ,numai intri deloc la noi?
s.m.
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
iana interesant articolul,nu mi se pare scump deloc.S-ar mai adauga drumurile,cazari,papica,dar probabil totusi merita....E vorba de Szeged sau in general in Ungaria?Tu ce ai hotarat?
Buna fetelor! Scuze ca intru peste voi, dar am citit articolul postat de Iana si pentru ca am doua fiv-uri facute in Ungaria, pot sa va spun ca tot ce scrie acolo e adevarat si este valabil si pentru Szeged si pt Budapesta sunt aceleasi preturi, pentru ca este vb de institutul Kaali care are sedii in mai multe localitati din Ungaria (Budapesta, Szeged, Debrecen)
Pentru cine este interesat, ca sa nu fim in afara subiectului, puteti cere mai multe detalii la FIV in Ungaria.

toate fetele!Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!

Animalutele de Craciun
Kariris spune:
Avaloane lasa gandurile negre... tu stii ca al doilea loz e castigator. asa a fost si la mine si la andicu si la sheri care pracatic la al 2-lea fiv a reusit. Racita am fost si eu in timpul sarcinii. Te inteleg, e ingrozitor sa te simti rau si sa nu poti lua nimic. Pupici.
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
luci.eilm spune:
Fetelor docte
, ma lamureste si pe mine cineva? Dupa 7 zile de stimulare estradiolul e foarte mic (68), cica n-am raspuns la stimulare.
Mi-a marit doza la 300 ui Puregon. Eu m-am cam panicat. Mai ales ca am inteles ca se poate anula procedura din motive de neraspuns.
S-a mai intamplat cuiva? 

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
KoraPop spune:
Luci tu unde faci fiv si cu cine?Din pacate am mai citit despre cazuri in care s-a oprit procedura din cauza neraspunsului la tratament.Abia in zi 7 de stimulare ai facut estradiolul si a avut valoarea 68?Eu cred ca trebuia facut mai repede si crescuta doza de stimulare,dar cine stie...acum ca ti-a crescut doza poate va fi bine pana la urma.Ca sa ai o idee pt un folicul matur estradiolul e de 300 ( nu mai stiu unitatea de masura),deci in ultima zi de stimulare fa-ti estradiolul cu taxa de urgenta sa ai rezultatul in aceeasi zi,iar valoarea o imparti la 300 si afli numarul foliculilor maturi pe care ii ai.Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
luci.eilm spune:
Kora, multumesc. Eu fac FIV la Medlife. Vad ca mi-a mai raspuns o fata (pe alt site) si a zis ca a patit ceva similar, dar pana la urma s-a rezolvat (a avut 17 ovocite
). Ma mai duc vineri la monitorizare si voi vedea.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi