FIV153

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Norocica unde ai facut bhcg-ul de obti rezultatul asa tarziu.
Important este ca tu sa crezi in sansa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Cata liniste pe aici. va pregatiti de intalneala? sau aveti treba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Va pe toate si va tin pumnii tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

quote:
Originally posted by VERET

Norocica unde ai facut bhcg-ul de obti rezultatul asa tarziu.
Important este ca tu sa crezi in sansa ta.

VERET
http://community.webshots.com/album/560584068IbxdOg
http://verett.hi5.com

La policlinica Puls,era aproape de mine si daca tot am ajuns la ei....am facut si testul.Am facut Fiv-ul la Medsana pe 1.12 si m-au chemat abia pe 17.12 asa ca tot mai bine joi decat lunea viitoare....ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DREAM nu am cuvinte sa te consolez
Norocica cata rabdare ai, dar sa fie cu noroc.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia iubita eu am plecat ieri de la domnul doctor tare dezamagita eu eream sigura ca incep tratamenul ca m-ia zis sa=l sun cand e prima zi de cm.Si mai am o problema de cate ori ma duc a-mi cere numarul de telefon cred ca i-lam dat de trei ori pana acum nu stiu ce sa mai cred nu vb prea mult adica sa ati explice exact cum va fi .Offffffff sunt tare amarata ce dupa socoteala mea pe 7 cand ma duc la domnul doctor sun in ziua 20 a cm-ului si mie frica ca mu ami da tratamentul si mai astept o luna daca mai astept o luna cred ca renunt nu mai pot. Te pup si te rog frumos sa ma ti si pe mine la curent dupa ce vb cu domnul doctor.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Gravidele care aleg sa nasca in Ungaria sustin ca fac un sacrificiu financiar care merita, pentru ca acolo isi stiu atat viata lor, cat si a copiilor in siguranta.

In Ungaria, fiecare salon este dotat cu grup sanitar propriu, lenjeria de pat este schimbata de doua sau chiar de mai multe ori pe zi daca se impune, iar pacientul este ajutat de infirmiere sa-si faca toaleta zilnic. De asemenea, carnea nu lipseste din meniul zilnic al unui bolnav, iar respectul angajatilor fata de internati este evident.

Fertilizarea in vitro, 4.000 de lei

O consultatie intr-una din clinicile maghiare costa intre 5.000 si 12.000 de forinti (70-150 lei), pret in care poate fi inclusa o ecografie sau un set de analize, iar pentru o nastere se platesc intre 200.000 si 300.000 de forinti. Adica 2.500 lei pentru o nastere pe cale naturala si trei zile de spitalizare, iar pentru o cezariana si 10 zile de spitalizare, 4.000 de lei.

Totodata, in Ungaria sunt foarte solicitate tratamentele de fertilizare. Astfel, persoanele cu probleme achita pentru o consultatie 12.000 forinti (160 lei), o spermograma costa 12.000 forinti (160 lei), iar un set complet de analize hormonale poate costa 14.000 forinti (190 lei). De asemenea, o ecografie costa in Ungaria 7.500 forinti (100 lei) iar ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete se ridica la 105.000 forinti (1.400 lei).

Pacientele mai pot opta pentru punctia ovariana care costa 105.000 ft (1.400 lei), injectarea intracitoplasmatica de sperma - ICSI - 110.000 forinti (1.500 lei) si Hatching (erodarea prin diferite metode, de obicei chimice, a membranei embrionului pentru a facilita implantarea sa in endometru) - 50.000 forinti (680 lei). Fertilizarea in vitro - FIV - costa, la clinicile maghiare, indiferent ca sunt private sau de stat, intre 300.000 forinti – 400.000 de forinti (4.000 lei – 5.400 lei).

Pacientii care nu cunosc limba maghiara pot beneficia de serviciile unor translatori care, in schimbul sumei de 30 de euro/zi, ii insotesc la toate clinicile, spitalele si laboratoarele de analize unde le-a fost recomandat sa mearga
.E un articol de azi.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioanatugs - cum mai esti tu scumpo?!
La mine se apropie momentul cel mare in care BB David Jonathan urmeaza sa vina pe lume si, tare as vrea sa-ti predau stafeta.Iti sunt in continuare alaturi continuandu-ti galeria!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

iana_mari
interesant articolul tau si cred ca tare ma bate un gand.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Iepurila, ai scos capul din barlog? Nu stiu ce sa-ti spun cu stimularea, poate vrea sa vada cum reactionezi la gonal. Oricum, e bine ca iti face monitorizare! Curaj!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput