Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 22
soanso spune:
fetelor daca pana acuma aveam timp... ei bine de cand cu serviciul parca nu mai am timp de nimik .
merg sa ma inscriu acum pe "ultimu metru" la master ma costa 500 euro in doua transe, dar am inteles ca e ultinul an cand se face doat 1 an = vor fi opt materii soldate cu referate nu cu examene, am alergat sa-mi fac dosar cu acte legalizate si alte cele.
Sorana e bine, a mucit vreo doua saptamani ,sper sa nu o iau de la capat cu vreo raceala -gripa ca ma impusc.
Sorin ,e in concediu asa ca sta el cu Sorana in rest sta socrela si spre surprinderea mea se descurca foarte bine si fata e ok cu ia.
Anca(eu) ,ok cu servici ,casa,si alte cele.....
concluzie!sanatosi sa fim in rest le rezolvam pe toate.
va pup!
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
ALEX29 spune:
salutare
Noi,adica eu si Tiadris iarasi am hoinarit prin oras ,am fost la bijuterie si mi am largit putzin verigheta ca nu mi mai intra pe deget
Tu dragele mele m am imbolnavit .....am vazut o pereche de cizme, la magazinul de langa central,superbeeeeeeee erau la aproape 5 mil ,dar aratau super bine ,desigur ca nu mi au fost bune ,din cauza pulpei ![]()
MIHA78 sunt tentata sa mi iau storcatorul de fructe de la Kenwood dar e cam maricel si parca nu l as pune pe masa din bucatarie ....
NATALIA sa stii ca am vazut si eu reclama storcatorului Jack la LANE si ce mi place la nebunie e ca nu mai trebuie sa tai fructele ,e super asa
mersi tare mult
sa stii ca o sa ma uit si dupa robotul Brawn Miniprimer
IOANA13 totusi parca m as simnti mai in sigurantza sa am o carticica
cu mancare pt bebe
am ramas tare surprinsa cand am citit ca nu e bun grisul pt bebe ....in fine toate s asa de ciudate in secolul asta ,mie mi a spus mami ca la 3 luni am papat tocanitza de cartofiori si ca eram innebunita dupa laptele de vacutza ....de gris nici nu mai vb ca papam de numa
dar uite ca nu mai e asa si nu vreau sa fac vreo greseala cand o sa incep diversificarea la fetitza
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
LORE mersi mult ce
nici nu m am gandit la asta
MAMI ALEXIA super pozele ,e tare dragalasha grasunica ta
de ce te ai ascuns dupa ponei ???hmmmmmm sa nu te vedem ?
MELI de la cate luni ai inceput sa i faci program puiutzului ?
ALEX29 spune:
LORE si eu folos Head and Sholder dar tipa de la Salon mi a spus sa nu l mai folos pt ca i prea aspru pt par si sa mi cumpar Clear ,o sa mi cump sapt asta si ti spun cum e 
Raluca spune:
saltare si de la noi...
Alex, stau si citesc de plimbarile tale continuue cu Tiadris, cum reusesti mamico??? Eu is terminata, ma simt obosita si fara chef....
redai spune:
Raluca si eu ies foarte des cu al meu.Decat sa stau in casa si ma obosesc la TV mai bine ma obosesc prin oras ![]()
Lore, mamicutza de print David
POZE
mami_alexia spune:
Meli, te intrebasem cu ce ai tratat raceala de ovare.
MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH]
[/URL]
mami_alexia spune:
Alex, nu m-am ascuns dupa ponei..asa a iesit poza..lasa ca pun poze si cu mine..doar sa ies bine in ele, ca eu nu sunt prea fotogenica![]()
MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH]
[/URL]
iko spune:
salut
noi ieri am plins toata ziua si azi noapte pina la 2 am sunat medicu ca nu mai stiam ce sa facca se pare ca o doare gurita ai curge saliv parca ar vrea sa iasa dintisorii dar nu avem numai 6 sap dar doctorita a zis ca ie posibil cum trebe sa arete gingia cand ies dintisori ???
mami alexia pentru raceala la ovare ie bun ceaiu coada soricelului ie bine sa te si speli cu ceai si normal sa bei cat mai mult . Pe mine ma durea burta si ma balonam cand aveam chist
Meli si noi am avut probleme cu netu de la ups trebe sa suni la iei si daca nu se rezolva sa insisti ca pina la urma se rezolva daca nul ai iti dau numaru de telefon
iko
Szende iris
nu stiu daca ati vazut dar am mai pus si eu niste poze de la nunta ,de la ski si cu bebita numa nu stiu care ie problema cu pozele astea ca foarte multe cumva is talate dar cred ca sint facute le rezolutie prea mare
http://community.webshots.com/user/ildiko770901