Gravidutze si mamici de CLUJ-39

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iko spune:

mami alexiace fetita frumoasa ai sati traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALUCA draga daca as sta in casa cred ca as innebuni ,nu stiu nici eu de unde am atata energie ....stai sa vezi cum eram inainte sa nasc

CRISTINUTZA pe unde esti ?
cine ne deschide un cap nou?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA draga imi spui un picutz mai detaliat unde e magaz cu hainutze pt bebe
vreau si eu sa i cumpar o caciulitza micutzei mele

NOAPTE BUNA FETELOR

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

am primit pe mess asta :

"rothy cj: trimite te rog mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia[mass] scuze d mass"

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-eu la 3 luni am inceput.dupa 1 saptamana,deja era ok,se trezea in jurul orei cand trebuia sa pape,iar dupa inca o saptamana se trezea la fix,hihi.
mama_alexia-si eu am folosit bai cu coada soricelului,supozitoare antiinflamatoare,gen Ketonal si nospa pt durere.scuze, am uitat.
Alex,Lore-voi cat stati fara cu piticii in medie?cat de gros ii imbracati daca stati mai mult?
Iko-sincer eu nu cred ca la 6 saptamani sunt dintii.SIGUR nu, parerea mea.poate ati inceput perioada de colici?vezi daca la gingie e rosu,inflamat sau chiar alb cum vrea sa erupa.si mai poti sa pipai cu pulpa degetului acolo, sa vezi daca e mai tare.dar sincer,nu poate fi.e prea devreme.
Soanso-felicitari, iar incepi cu invatatul,hihi.lasa ca-i bine.si eu m-am hotarat pt masterat la anul cand termin, e de 2 ani,dar ma bucur ca e in cluj, pot fi cu piti.
Carrie-cum stati cu papatul?tot asa de fericita e? nu vrea sa te ajute cu tinutul linguritei? ca a mea e tare dornica de ajutat,doar ca face mare mizerie, hihi.
pupici la toate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex MAgazinul e Debenhams, chiar linga Media GAlaxy in Polus. Hainele de bebe sint mai in spate, in fata sunt de gagici. Pt fetite sunt superbeee
Noapte buna
sper sa fie o noapte buna, bebe s-a trezit deja de 3 ori.. poate incep dintisorii

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOLLUL 40

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput