Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 23
ALEX29 spune:
RALUCA draga daca as sta in casa cred ca as innebuni ,nu stiu nici eu de unde am atata energie ....stai sa vezi cum eram inainte sa nasc ![]()
CRISTINUTZA pe unde esti ?
cine ne deschide un cap nou?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
IOANA draga imi spui un picutz mai detaliat unde e magaz cu hainutze pt bebe
vreau si eu sa i cumpar o caciulitza micutzei mele
NOAPTE BUNA FETELOR
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
redai spune:
am primit pe mess asta :
"rothy cj: trimite te rog mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia[mass] scuze d mass"
Lore, mamicutza de print David
POZE
antoni spune:
Alex-eu la 3 luni am inceput.dupa 1 saptamana,deja era ok,se trezea in jurul orei cand trebuia sa pape,iar dupa inca o saptamana se trezea la fix,hihi.
mama_alexia-si eu am folosit bai cu coada soricelului,supozitoare antiinflamatoare,gen Ketonal si nospa pt durere.scuze, am uitat.
Alex,Lore-voi cat stati fara cu piticii in medie?cat de gros ii imbracati daca stati mai mult?
Iko-sincer eu nu cred ca la 6 saptamani sunt dintii.SIGUR nu, parerea mea.poate ati inceput perioada de colici?vezi daca la gingie e rosu,inflamat sau chiar alb cum vrea sa erupa.si mai poti sa pipai cu pulpa degetului acolo, sa vezi daca e mai tare.dar sincer,nu poate fi.e prea devreme.
Soanso-felicitari, iar incepi cu invatatul,hihi.lasa ca-i bine.si eu m-am hotarat pt masterat la anul cand termin, e de 2 ani,dar ma bucur ca e in cluj, pot fi cu piti.
Carrie-cum stati cu papatul?tot asa de fericita e? nu vrea sa te ajute cu tinutul linguritei? ca a mea e tare dornica de ajutat,doar ca face mare mizerie, hihi.
pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Alex MAgazinul e Debenhams, chiar linga Media GAlaxy in Polus. Hainele de bebe sint mai in spate, in fata sunt de gagici. Pt fetite sunt superbeee
Noapte buna
sper sa fie o noapte buna, bebe s-a trezit deja de 3 ori.. poate incep dintisorii
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

22+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)