Gravidutze si mamici de CLUJ-39
Raspunsuri - Pagina 12
OanaAlina spune:
victo - acum am vazut mesajul tau legat de vaccin... si la Maria tot cam asa cumva arata... tu ce ai facut?
noi nu reusim sa scapam de bubitele alea de pe fata si ma apuca disperarea!

va doresc o seara placuta si bebiti papaciosi!
joi merg si eu la control! ufff! ce teama imi este...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
dpop spune:
carrie, mersi.
unde in zona sigma, ca eu p-acolo stau.poate ies la o plimbarica cu pitica.
eu pt bubele de pe fata fac asa:la baita spal obrajorii intai. cu un tifon, ceai si un pic de sapunel, apoi clatesc cu ceiuc, si altul nu mai pun apa pe ei. si au inceput sa scada
mami de irina
redai spune:
Ioana mewrsi mult.Bine ai venit printre noi.
Oana eu folosesc sticluta de vigantol [pana se termina.
Victo e normal sa coaca vaccinul. Medicul a zis sa il lasam in pace, sa nu facem nimik acolo.Eventual daca e puroi mult sa punem un pansament steril.
carrie felicitari pentru marea realizare. Si eu stau aproape de sigma, dar din pacate la ora aia pregatesc mancarea sotului pentru cand se intoare de la serviciu. dar nu se stie niciodata... Cu ce ocazie e acest spectacol?Oare nu o sa fie prea multa lume?
Lore, mamicutza de print David
POZE
redai spune:
Alex tu pe unde esti?poate ajung azi sa imi cumpar cizmele din polus si poate ne vedem 5 min.
Pitucul meu a pufnit aproape toata noaptea. Asha face cand e nervos ca o pisica gata de atac.Am mufat la el incontinuu.L-am lasat aseara 30 min cu sotu si pe cand am venit era aproape vanat fiumiu la ochi. s-a intors si a dat cu obrazul de marginea coltarului. Noroc ca este invelit in piele. De 2 seri il tinea sotul in brate si a dat cu capul de frigider. Nu au fot lovituri mari. la cea de la frigider nici macar nu a plans, dar sa mai am incredere sa il las cu sotul? Ma gandesc ca daca lipsesc mai mult...ce gasesc cand ma intorc acasa? Aseara a plans un pic, dar nu asha mult.
Asha as veni si eu la intalnire....
POZE
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Stie cineva daca doctorul de familie face gauri pentru cercei? Si cam cat costa?
MAMI & bebe ALEXIA
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=655&from=top
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Redai, poate ca ii cresc dintisorii de si-a schimbat asa "comportamentul" . Il dor
. Dragii de ei.. ce sufera de mici.
CristinaG si noi speram sa ne dea masina noua, acum se numara costurile... sper sa iasa mari, ca oricum cit de bine ar repara-o nu e ca noua
Mami de Alexia, asistentele fac mai repede gauri in urechiuse. Doctorii sunt prea valorosi sa faca de astea....
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
Victo spune:
chiar ieri am intrebat dr de fam despre vigantol si mi-a zis ca se fol pana se termina.
vaccinul l-am lasat si eu in pace, acu incepe sa se usuce. am cumparat si bonisan, i-am dat lui bebe azi dim, dar tot asa scanceste..ufffff..nu mai stiu ce sa-i fac,
eu am capitulat.sotul doarme cu el de ceva vreme, ca nu aude chiar toate scancetele lui.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Victo efectul la Bonisan , daca ii merge lui bebe, il vezi numai dupa vreo 2 zile
POZE
ALEX29 spune:
NEATZA
PAI me fetelor acum am treminat de facut papa si pun o tura de haine la spalat si ...ma pregatesc de plimbarica .....vai da cand ma gandesc ce murdara mi masina si n am cum sa ma duc co spal ..poate pe maine
Eu merg la POLLUS ,,,,dar cred ca o sa fiu singurica :(
va astept cu mare drag
Carrie poate reusesc sa vin si eu vineri la SIGMA sa ti vad puisoru ...nu promit inca nimic
LORE sper sa castigi concursul esti o superrrr
OANA bine ai revenit ,chiar vroiam sa te sun sa vad ce se intampla cu tine ....dar netu asta e de vina
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA