Gravidutze si mamici de CLUJ-39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

In legatura cu gustul laptelui....nu stiu care are gust mai rau dintre toate ca eu am cumparat Milumil si cand l-am gustat mi-a venit sa vomit..Alexia cu atat mai mult l-a refuzat...

MAMI & bebe ALEXIA
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=655&from=top

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Lipseste omu 3 zile si apar 2 bebei, bine ati venit baietei, Andrei si Eric!! Multa sanatate, lipsa de colici, papa bun...
Bine ati venit si cele 2 noi povestirete clujence, mamici/viitoare mamici!!
Victo, miriielile alea de noapte sint o forma de colici, dar mai usoare, daca nu plinge, si noi am avut timp de 3 luni, dupa aia gata!
Am fost cu bebe la bunici, tare cumintel a fost, ii plac bratele bunicilor si ei abia asteapta sa il ia in brate! Dar nu a devenit un alintat!
Noi suntem acum necajiti, nu vom avea cu ce sa ne deplasam, adica , o zapacita, nu a oprit la stop, adica nu ca nu a oprit, dar si avea vitezaaaa si a intrat in masina noastra. Era numai sotul in ea, noroc ca nu a avut numai niste zgirieturi pe fata, ca in rest masina e varza!! Cumparata in august, noua noua. Nu inteleg, voi sunteti multe soferite, cum sa nu opresti la stop??? Nu pot sa inteleg ce e in capul aleia!! Si a luat 6 puncte penalizare. Eu am luat 3, pt o zgirietura mica mica in parcare!
Oricum, bine ca nu eram si noi, ca a intrat unde sta Patrick in scoicuta
Asa ca pe mocirlele astea, cu caruciorul.... nu mai pupam noi asa des malurile.
Pupam fetitele si salutam baieteii

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA draga bine ca nu ati fost in masina si bine ca tati nu e ranit .....masina se repara ,e aiurea totusi mai ales ca ati cumparat o anul acesta :(

DIANA eu folosesc uleiul de masline pt par cu vreo doua ore inainte sa ma spal si dupa ce l spal e super ...sa stii ca nu ramane uleios deloc ....s ar putea sa aplic si pe capusorul lui Tiadris o data pe sapt

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

carrie, imi spui te rog programul/site-ul unde ai facut atunci, demult, montajul ala de poze cu muzica pt ziua sotului tau?

mersi

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ioana draga bine ai revenit. lasa ca masina se repara cum zice Alex, si bin3e ca nu erai in masina.

fetelor m-am inscris si eu la concursul cu miss odieseea sarcinii si am constatat ca am ramas printre ultimele 100. Eu am si uitat de concurs.Nu sut eu foarte sus , dar sunt pe 93.http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=1 Poate ma votati si voi :D

aici http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=13 ma gasiti daca vreti :D

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Se face intalnirea maine sau ati lasat-o balta?

MAMI & bebe ALEXIA
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=655&from=top

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna fetelor,
Condoleante Lore pentru bunicul tau.
Si noi din anul acesta vom avea brad artificial in primul rand pentru ca Tudor (baietelul nostru) este alergic si orice miros puternic ii poate face rau. Din pacate nu vom mai avea miros de brad, dar asta e bucuria sarbatorilor exista oricum. Ma bucur pentru cele care pleaca putin sa se relaxeze cu siguranta asta e benefic si ptr. ele si ptr. copilasi.
Multumesc pentru primirea in grupul vostru, incet sper sa ma integrez si eu.
Numai bine

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor fac chef in ciuda oboselii!

mamarutza mananca cu lingurita si nu oricum ci si-o indeasa in gura cu amandoua mainile de abia apuci sa i-o umpli.Urra, e realizarea lui mami a mea!

si vreau sa va invit daca sunteti in zona Sigma vineri la 5 dupa masa, Theodora are spectacol cu dansurile si credeti-ma ca-s delicioase cum danseaza la 4 ani!

a!sa nu uit , Diana asta e site-ul
http://www.onetruemedia.com/

nopate buna

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

salutare si de la noi! de astazi avem din nou net! yuhhhhhhuuuuuu!

pana "recuperez" un pic vreau sa va intreb voi cat timp pastrati o sticla de vigantol????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ioana - bine ca nu a patit nimic grav sotul! Si in noi a intrat unul in vara, masina o cumparasem de 2 luni, si a fost facuta varza, ca aia de la asigurari ne-au dat contravaloarea masinii decat sa ne plateasca reparatia. Si eram si noi in masina, si catelul in portbagaj (combi era masina) am avut noroc ca era copilul prin bine in scaunul de masina, ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla. In fine, ne-am luat alta masina si vinerea trecuta iar o intrat unul in masina noastra, de data asta era doar sotul in masina si masina nu a fost lovita asa rau. Dar ne-a cam stricat multe planuri, ca trebe sa umblam pe la service-uri cu ea si nu se stie daca vom putea pleca undeva.

Miha (Ioana) 78 - mai ai un mesaj de scris sa scapi de moderare si sa-ti vedem mesajele imediat c le-ai scris. Bine ai venit! Sari cu datele pentru listuta!

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput