brad natural sau artificial?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Primul an cu brad artificial...
Sarbatori fericite tuturor!

http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Noi avem brad artificial pe care il facem de cativa ani buni, dar anul acesta vom cauta un bradutz in ghiveci, pe care sa il ia apoi soacra-mea la tzara!!!

Sarbatori fericite tuturor.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Artificial,ca am evoluat si sintem comozi.A devenit totul artificial.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Noi de vreo 3 ani, adica de cand s-a ridicat baietelul cel mare in picioare, folosim brad "ecologic" din motive de ace si de amplasare, caci, in general, cele naturale sunt mai "bine crescute" si nu le prea poti cocota pe masa, unde sa nu prea aiba acces copii la ele. Plus ca cele artificiale sunt mai stufoase si au o coroane bogata, pe care cu usurinta-ti poti aseza podoabele.
Acuma asteptam sa mai treaca vreo 2-3 ani, sa treaca si cel mic de varsta critica, dupa care o sa trecem la clasicul brad natural, de ghiveci.
SARBATORI FERICITE TUTUROR, CU MULTA SANATATE SI CADOURI PE ALESE!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

De 4 ani, avem artificial, dar tot mi-e dor de cel adevarat, asa ca merg la mama, unde gasesc mereu mirosul drag...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

La noi e al treilea an cu brad artificial.

Felicia 11+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Artificial, din motive ecologice. Stiu, brazii tot se taie dar cel putin eu nu cumpar.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Artificial de vreo 3-4 ani... stiu ca se recicleaza mai greu, insa chiar ii urasc pe cei care isi bat joc de paduri... inteleg totusi daca se cresc special pt sarbatori sau sunt in ghiveci, insa cel mai important ar fi sa nu se taie mai multi decat cere piata. In oras am vazut si anul trecut brazi care in noaptea de ajun sau in prima zide Craciun erau aruncati la mariginea pietei sau pe unde au fost masinile cu brazi... nu ii mai lua nimeni... erau cu zecile daca nu mai multi chiar. Si daca in Ajun ar fi venit un sarac cu copilul, care sa ceara unul gratis sa se bucure copii sigur nu i-ar fi dat nimeni.

Eu iau crengute de brad, le pun sub bradul artificial si miros frumos.

De cand sunt mica nu am avut nici un Craciun fara brad. Indiferent ce greutati ar fi avut ai mei, poate cadourile erau mai putine, insa bradul nu a lipsit.... il impodobeam in Ajun cu totii, iar mama ne facea mere coapte cu scortisoara care miroseau asa de frumooos. Acum deja l-am impodobit sa ne bucuram mai mult de el...

Sarbatori Fericite

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si noi tot artificial facem in ultimii ani. Daca vreau sa vad (miros) un brad natural plec in padure si gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ecologic, din motive... ecologice...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput