brad natural sau artificial?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Pina acum am avut numai brad natural, dar anul asta mi-a venit sa imi iau unul artificial, din motive de a arata super impodobit. am cautat cam peste tot, eu voiam unul de 2,10-2,40m. desigur nu am gasit nimic frumos, asa ca...am luat unul de 1,50 .l-am si impodobit aseara cu Ioana,arata superb, iar in ajun am sa iau unul natural, sa miroase frumos. chit ca o sa tina doar o saptamina, dar asta e-la noi e ff cald in casa si el va sta chiar linga calorifer.Ce sa va zic ca am vazut brazi naturali din danemarca deja de la 120 ron pina la 220 ron superbi ce-i drept da cam scumpi totusi.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Din 2000 cand ne-am mutat in casa noua am schimbat si bradul natural mai mult sau mai putin chel cu unul artificial perfect ca forma si inaltime. Totdeauna am visat la un brad ca cei din filme, atat de bogat incat sa nu vezi prin el si uniform si simetric...
Imi amintesc cum ma duceam in Obor si cautam acel brad perfect si, desi cumparam mereu brazi destul de bogati, niciodata nu am fost pe deplin multumita de forma si desimea lui.
La anul ne mutam in alta casa noua si cred ca vom schimba iar obiceiul, vom trece la brad natural in living si artificial mai mic cu fibra in camera copiilor. Daca am gasi pe cel natural in ghiveci, ar fi mai bine si daca as putea sa-l pastrez macar vre-o doi ani ar fi si mai bine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Am citit despre o initiativa frumoasa la IKEA: pentru fiecare brad vandut ei vor planta doi puieti in zonele defrisate. Preturile mi s-au parut rezonabile: de la 65 ron la 150 in functie de marime, daca sunt din aia desi si frumosi preturile mi se par mai mult decar rezonabile si mai conteaza si ca vor planta alti doi.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Dupa ce am vazut cum arata un munte ras de brazi am zis ca nu-mi mai trebuie cat traiesc brad natural, asa ca anul trecut am luat un brad artificial superb, nu foarte inalt, de 1.80.
Din pacate la noi daca se defriseaza un teren cam asa va ramane.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

de vreo 7 ani folosesc artificial. Arata super bine, scutesc alergatura si tiritul lui spre/in casa dar mai ales mi e o mila teribila de bietele fiinte. Nu mi se pare corect sa iau o viata, fie ea si a unui copac doar pentru un moft, gen miros de brad de sarbatori.. Eu am ajuns sa le spun tuturor ca atunci cind vin in vizita sa nu mi cumpere flori, si stiti de ce? Imi este mila de ele cind se ofilesc. Dara mi te un brad... sa l vad apoi cum sta trist linga tomberonul de gunoi, ca un animalut alungat de acasa. Ma slujeste cu credinta citeva zile si apoi il dau afara... Poate exagerez, dar asta este senzatia pe care o am..

Ma inteleg bine cu bradul artificial... coabitam in mod placut

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by tora97

de vreo 7 ani folosesc artificial. Arata super bine, scutesc alergatura si tiritul lui spre/in casa dar mai ales mi e o mila teribila de bietele fiinte. Nu mi se pare corect sa iau o viata, fie ea si a unui copac doar pentru un moft, gen miros de brad de sarbatori.. Eu am ajuns sa le spun tuturor ca atunci cind vin in vizita sa nu mi cumpere flori, si stiti de ce? Imi este mila de ele cind se ofilesc. Dara mi te un brad... sa l vad apoi cum sta trist linga tomberonul de gunoi, ca un animalut alungat de acasa. Ma slujeste cu credinta citeva zile si apoi il dau afara... Poate exagerez, dar asta este senzatia pe care o am..

Ma inteleg bine cu bradul artificial... coabitam in mod placut

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

deci esti vegetariana?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinabojuc

Dupa ce am vazut cum arata un munte ras de brazi am zis ca nu-mi mai trebuie cat traiesc brad natural, asa ca anul trecut am luat un brad artificial superb, nu foarte inalt, de 1.80.

alina

Da-mi voie sa fiu mai optimista. Am vazut ca prin Bucuresti a inceput sa se vada ceva: au aparut multi pomisori tineri in toamna asta. Acum doua zile chiar eu am vazut pe Mihai Bravu intre Calea Dudesti si Calea Vitan cum plantau pomi in spatiul verde. Am incredere in firmele astea mari ca vor face ce au promis, in schimb in stat nu.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Brad artificial si crengute naturale in vazeIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Aveti idee cat costa un brad in ghiveci? Imi place f mult cel natural. Daca as lua unul natural in ghiveci l-as impodobi in fiecare an, ca pe cel artificial, dar la socru'meu in curte. Cat despre iluzia Craciunului cu arome si uleiuri volatile, ace din plastic si Santa Claus in loc de Mos Craciun, eu zic PAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by alinabojuc

alina

exact si eu am vazut asa ceva in Romania, acum 2 ani jumate , si mi-a venit sa plang, parca priveam o imagine de la Warcraft pe calculator cand taietorii de lemne radeau tot,
romani incostienti, se mira lumea de ce nu ploua cand trebuie, si apoi de ce sunt inundatii asa mari, daca cap nu e...

noi folosim numai brad artificial, mi-e asa o mila de cei naturali sa fie taiati, de parca ma taie pe mine, si nici la ghiveci nu vreau ca e prea mic, si apoi nici nu tine, se usuca chiar si replantat

Mergi la inceput