brad natural sau artificial?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Dintotdeauna am avut brad natural. Foarte frumos, miros proaspat.... nimic de zis. De vreo doi ani insa am renuntat la a mai cumpara brad natural, in parte si din cauza pretului mare dar si a ecosistemului. Si e mult mai comod cu bradul artificial, nu mai am ace in covor, nu se ofileste, nu ma chinui sa-l intorc pe toate partile sa vad care parte este mai bogata si care mai ....cheala. Cumpar doar crengute de brad cu care ornez peretii, perdeaua, masa de Craciun. Pentru miros folosesc uleiul cu aroma de brad in vas de aromaterapie.
Traditia familiei mele este aceea de a se impodobi bradul in Ajunul Craciunului; sotul si copilul impodobesc bradul, eu la bucatarie cu ultimele pregatiri.

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by beb

categoric BRAD ADEVARAT dar...in ghiveci.

Exact asa il cumpar si eu. In ghiveci. Aici se vand tot cu radacina. Anul acesta il vom da inapoi la magazin si el il replanteaza nu stiu.....
Am avut un an artificial......dar nu mi-a placut.....
Stiu ca e naspa ca-i taie.....dar....nu stiu ce sa zic.....mie imi place natural.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt.miros sanatos puteti folosi aromoterapia...cateva picaturi de ulei de pin/brad in lampitele de aromoteRapie si o sa miroasa a brad...

Uleiul de Pin este un antiseptic puternic, foarte eficient in cazuri de bronsita, laringita, gripa, tuse, raceala; usureaza respiratia si decongestioneaza sinusurile.

-este foarte bun pentru a improspata mirosul incaperilor, atunci cand este folosit sub forma de candele.O metoda placuta de a alunga stresul si oboseala unie zile lungi si obositoare.

-este util in stari de slabiciune si oboseala, debilitate generala. El aduce o nota de prospetime si abordare pozitiva a vietii.

- cel mai bun antibiotic.Rezisten#355;a la antibiotice a devenit un motiv serios de īngrijorare īn lumea medical#259;, a#351;a īncāt speciali#351;tii recurg la metode alternative de combatere a bolilor infec#355;ioase. Uleiurile volatile sunt o astfel de solu#355;ie, din ce īn ce mai larg r#259;spāndit#259;, pentru c#259; la aceste esen#355;e nu se poate dezvolta rezisten#355;#259;, chiar #351;i dup#259; admi ?nistr#259;ri īndelungate. Ele nu doar c#259; distrug microbii, dar sunt bine asimilate de orga ?nism #351;i nu produc efecte secundare, precum antibioticele de sintez#259;. Īn doze foarte mici, uleiurile volatile au un efect puternic antiseptic #351;i antiinflamator, a#351;a īncāt pot trata toate afec#355;iunile de natur#259; microbian#259;.

atentie!- cumparati intotdeauna ulei esential pur sau ulei diluat in alcool.
- evita aplicarea pe piele a uleiurilor esentiale pure, nediluate, deoarece pot provoca iritatii si arsuri.

DEEEECI MIROSUL DE BRAD IL PUTETI AVEA CHIAR DACA NU AI BRAD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Noi optam mereu pt bradul natural dar in ghiveci chiar ieri vb cu sotul meu unde sa il plantam dupa ce se termina sarbatorile si am hotarat cu cativa vecini ca ii plantam in curtea interioara de la blocul unde locuim noi .
In romania stiu ca se gasesc mai greu brazii acestia in ghiveci dar in bucuresti sigur gasesti pe la vre-un hipper market ,stiu pt ca am vb cu niste prieteni care mi-au spus ca sunt si in buc ca si-au luat ei.

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Am uitat sa iti spun sa ai mare grija cu odorizantele acestea de camera(spreiuri) daca ai copilul mititel multe din ele sunt toxice pt plamanii piticilor fragezi.Poti opta pt un odorizant de camera din acela solid in cutiuta nu mai stiu cum ii zice sau cum spunea cineva mai sus niste crengute de brad cel mai bine.

Sa aveti Sarbatori Fericite !!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Natural...

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

prefer bradul natural, in ghiveci, micutz si stufos
in ultimii ani doar asa ceva am cumparat
apoi il plantez la casa socrilor de la munte sau la mama la curte
n-am prins decat unul pana acum

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

NATURAL..il am deja impodobit in sufragerie..este superb (asa cum sunt mai toti brazii pe aici), miroase minunat , are aproape 3m si o multime de crengi dese. I-am pus putine ornamente pentru ca nu are nevoie de mai mult.
Aici sunt crescuti special pentru Craciun, nu prea am vazut multa lume sa cumpere brazi artificiali. Oricum, din punctul meu de vedere nu stiu daca niste brazi de plastic salveaza planeta ; ma gandesc ca sunt destul de greu de reciclat etc etc.
Totusi sunt de acod cu faptul ca in Romania, in peroiada sarbatorilor de iarna(si nu numai!) se taie in prostie padurile asa ca un brad artificial e de preferat unui bradut taiat din padure.

Sarbatori fericite tuturor!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Artificial !!!!! Ptr ca niciodata nu am vazut un brad natural cu o coroana bogata...si mie imi place sa am un brad ca in filme...adica sa arate perfect !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Amisa

Dintotdeauna am avut brad natural. Foarte frumos, miros proaspat.... nimic de zis. De vreo doi ani insa am renuntat la a mai cumpara brad natural, in parte si din cauza pretului mare dar si a ecosistemului. Si e mult mai comod cu bradul artificial, nu mai am ace in covor, nu se ofileste, nu ma chinui sa-l intorc pe toate partile sa vad care parte este mai bogata si care mai ....cheala. Cumpar doar crengute de brad cu care ornez peretii, perdeaua, masa de Craciun. Pentru miros folosesc uleiul cu aroma de brad in vas de aromaterapie.
Traditia familiei mele este aceea de a se impodobi bradul in Ajunul Craciunului; sotul si copilul impodobesc bradul, eu la bucatarie cu ultimele pregatiri.

Amisa, mamica de fetita alintata

EXACT!!!! ...asa fac si eu!

dana

Mergi la inceput