brad natural sau artificial?

brad natural sau artificial? | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

nu stiu ce sa luam brad natural sau artificial? cel natural e deosebit, e traditie, miroase proaspat dar face ace pe jos,si in plus parca mi-e mila cand ma gandesc ca ii trebuie atatia ani sa cresca in virful muntelui si venim noi si-i taiem ca sa se ofileasca in cateva zile in sufrageria noastra?!cel artificial se poate pastra ani de zile si se strange usor dar parca nu e acelasi lucru ca nu are nici un miros... dar daca as folosi un deodorant de camera cu miros de pin? am dilema asta abia acum pt.ca e primul carciun de cand a venit barza la noi in casa si vreu sa fie frumos! voi ce folositi si de ce?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

In primul rand iti urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Acum sa iti raspund la intrebari: cand eram in tara, luam in fiecare an brad adevarat pe motiv de miros. De cand suntem aici, vrand-nevrand ne-am luat unul artificial cu fibra optica, pentru ca nu exista brazi naturali. Poti face rost doar prin comanda speciala la preturi exorbitante. Nu am folosit odorizante din cauza celor mici, ca nu stiu cat de sanatoase sunt. Si nici nu sunt convinsa ca ar schimba cu ceva atmosfera. Prefer sa miroasa cat mai natural in casa, a portocale, cozonac, sarmale (care oricat le-ai feri tot iti parfumeaza casa)... a tot ce imi aminteste mie de Craciun.

Sanatate si numai bucurii, si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beb spune:

categoric BRAD ADEVARAT dar...in ghiveci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Am ales sa impodobim brad artificial de acum cativa ani. Nu mai sunt de acord cu bradul natural, decat, in ghiveci, asa cum a zis si beb.
Se taie o gramada de brazi inutil: stau cateva zile impodobiti, dupa care, la gunoi cu ei. Scuza asta cu mirosul e jenanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

brad.artificial
se.taie.inutil.mult.prea.multi.brazi
s.al.doilea.motiv.ar.fi.cel.la.ghiveci.e.destul.de.scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Stiti cumva preturile pentru brazii la ghiveci?Ma intereseaza tot din mila fata de copacii sacrificati inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

In Italia, pretul la brazii naturali sunt mai mici decat a celor artificiali. Un bradut natural, marime medie, costa in jur de 8 euro, iar cel artificial 40 de euro.
Cei naturali sunt in ghiveci, iar dupa sarbatori esti obligat sa-l replantezi.
Deci, in cazul de fata e mai bine natural, aduce aminte de copilarie, are miros placut, cu conditia de a nu-l arunca dupa.
Noi avem insa artificial, l-am luat mai mult din comoditate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

natural, dar crescut in pepiniera. pe cel artificial il tii 10-20-30 ani si pe urma? aveti idee in cat timp se dezintegreaza plasticul? nu mai zic de poluarea produsa de fabricatia lui..

mai bine stimulez "productia" de brazi naturali decat pe cea de plastic..

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

artificial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Pt. miros poti sa pui cateva crengute de brad natural,decoate sau nu...eveantul si un vas cu conuri cu miros de rasina, nu-i nevoie de tot bradul. Si noi tot artificial avem, natural e muuuult prea scump aici.
P.S.: voi cand faceti bradul?
anca
14+ mostly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Noi il facem diseara, trebuia ieri dar n-am avut timp si vrea si sotul sa participe la impodobirea lui.
De cand sunt in Italia il facem mereu la mijlocul lui decembrie. Cand eram mici, mama il facea mereu in Ajunul Craciunului. Me tinea inchisi in camera ca cica trebuie sa vina mosul sa impodobeasca bradul, iar dupa ne chema.
Eu optez acum si nu de Ajun ca dupa ar trebui sa-l stricam repede.

Mergi la inceput