Fetele din America (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Jimmy Leg Syndrome

quote:
Originally posted by ocebine

Daca pun gindurile pe lista, nu ma mai framinta? O sa incerc si asta...
Ce-i Jimmy Leg Syndrome?

Despre familia Spears...nu pot zice decit
Cred ca Disney ii va renegocia (termina) contractul cit de curind.

Ai vazut, s-a vindut o copie Magna Carta...mi se pare mic pretul avind in vedere ca alte nenumarate prostii se vind la preturi astronomice...
www.nytimes.com/2007/12/19/nyregion/19magna.html" target="_blank">http://www.nytimes.com/2007/12/19/nyregion/19magna.html

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by adana.

adriana, ar fi tare fain.
la ce gradi merge pui? si cati ani are?
noi suntem cumva in vizionari de gradinite.
bine, de fapt am vizionat doar una, daca urmaresti subiectul despre HS probabil ai auzit.

adana

Adana, fi-miu are 5 ani jumate, merge la gradinita greaca ortodoxa de langa voi, de pe 33St, e si o biserica mare greceasca acolo.. Pe fata mijlocie(4 ani) am dat-o 2 ore la un pre K de langa noi.. mai mult nici n-as lasa-o ca pleaca de tot de acasa
Azi e ultima zi de gradinita, au intrat in vacanta, asa ca mai venim pe acolo dupa 3 ianuarie...
Mi se pare trist anul asta de sarbatori, parca nici n-as vrea sa trec in alt an, eu vreau tot 2007
Mai simte cineva asa?

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Intru sa raportez ca l-am vazut aseara pe Collin Farrell in persoana (a avut masa la restaurant chiar linga a noastra). Arata la fel de HOT ca in filme (chiar parca mai mult decit HOT). A fost super modest si "unassuming"...nici o fita...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ana maria, wow, uite asta-i unul din nenumaratele avantaje de a locui in ny, mai vezi pe unu-altu. ptiu ce te invidiez...

eu de restless legs stiam da' nu intelegeam de ce-i zice jimmy :)

cenia, mi s-a parut mie c-am mai vazut o data, esti insarcinata...ce frunos, sarcina usoara in continuare, scuze ca n-am zis nik mai devreme si 2 copii sanatosi si voiosi! asa mi se mai face si mie pofta si apoi imi trece. hehehe

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Wow, Collin Farrell Ce darnica a fost natura cu unii

Poftiti, va rog la capitolul urmator: 98.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput