Fetele din America (97)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Anamaria spor la praji. Eu o las pe mama. In exclusivitate. Cu cartile patesc la fel, pot sa stau pina in zori.
Miereamara, si pe noi ne batea gindul sa facem un vin fiert. Acum chiar mi-ai facut pofta. Oare ce vin o fi mai bun pentru fiert? Gasesc eu ceva, ne-am aprovizionat serios inainte sa vina musafirii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adana. spune:
adriana, ar fi tare fain.
la ce gradi merge pui? si cati ani are?
noi suntem cumva in vizionari de gradinite.
bine, de fapt am vizionat doar una, daca urmaresti subiectul despre HS probabil ai auzit.
ocebine, poate sunt chestii la care nu apuci sa te gandesti ziua si le vine ideea sa te bantuie cand nu mai ai mintea ocupata cu chestiile de peste zi.
sau poate e ceva interesant ce iti oferi nedormind.
ce faci cand nu dormi? :D
ocebine spune:
Revin cu forte proaspete la servici azi...am aplicat reteta Ramonei cu baie fierbinte si ceai de tei cu miere. M-am bagat in pat pe la 11:00 si am dormit bine pina la 5:00
Am facut si pomul de Craciun aseara asa ca sintem (aproape) pregatiti de sarbatori. Mai avem inca ceva bunataturi de preparat si gata...
Cind nu dorm incerc sa-mi schimb locul putin, imi fac un ceai, mai ma uit la televizor la ceva foarte plictisitor (FoodTV sau HGTV). E adevarat ca noaptea imi circula o groaza de ginduri prin cap
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ocebine spune:
Wow...aud greieri pe aici...
Miereamara precis e la cafenea, Ramona se infrupta din bunatati, Corina e mereu la plaja, Andrada ne-a abandonat...restul unde sinteti?
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Andrada spune:
Io's aici. Cica din gindurile alea sa faci o lista sa nu te mai framinte.
Io mai adorm cu ceva, perna electrica 10 min pe picioare, am Jimmy Leg Syndrome si ma mai linisteste.
Am primit tot prin posta, toate cadourile, ce fericita sint!!!
Alt gind care ma framinta e cartea de parenting a mamei lui Britney, cica a pus-o "on hold" la stirea ca si cealalta fiica a patit rusinea. Creca vrea sa adauge un capitol despre cum sa fii bunica perfecta. Femeia asta trebuie arestata, pe bune, bietele fete,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Daca pun gindurile pe lista, nu ma mai framinta? O sa incerc si asta...
Ce-i Jimmy Leg Syndrome?
Despre familia Spears...nu pot zice decit
Cred ca Disney ii va renegocia (termina) contractul cit de curind.
Ai vazut, s-a vindut o copie Magna Carta...mi se pare mic pretul avind in vedere ca alte nenumarate prostii se vind la preturi astronomice...
www.nytimes.com/2007/12/19/nyregion/19magna.html" target="_blank">http://www.nytimes.com/2007/12/19/nyregion/19magna.html
Anamaria
ruxij spune:
Va salut! Eu am abandonat, asa fac eu, din cand in cand abandonez scrisul pe forum. De data asta doar mi-e lene sa scriu, n-am o scuza. Nu poci sa zic ca is ocupata, ca azi era sa ma urc pe pereti de plictiseala la shunca.
Vad ca va pregatit de Craciun. Si eu ma pregatesc, voi incepe prin a nu ma mai duce la servici incepand de maine.
Ah, voiam sa va povestesc de Bogdan, dc. tot m-am apucat de scris, apropos de problema Ramonei de mai acu' cateva saptamani. Bogdan nu are inca 6 ani (17 Feb). In weekend am avut zapaaadaaaa multaaaa, am dat la lopata, dupa care, de ciuda, am venit acas' si mi-am pus pe youtube melodia "Come Back to Texas" Fi-miu a vazut ca m-am dus pe youtube. Eh, ieri seara eu vorbeam cu barbatu' si copilul prin casa si numa' ce auzim melodia "Tatoo" a lui Jordin Sparks venind din camera lui. De unde o are nene? "Dad, I went on google, I typed youtube and then I searched for Jordin Sparks"
Am ramas ca la dentist. Curand te pomeni ca incepe sa caute si el "boobs". Trebe sa incep sa pun filtre. Eu ziceam ca nu stie el sa scrie si sa dea search pentru cel putin inca un an.
cenia spune:
Salutare
Am inceput si eu sa patesc sa nu am somn desi eram cea mai somnoroasa fiinta de pe planeta.
o pun pe seama sarcinei. cica trebuie sa iei dictionarul ca e cea mai plictisitoare carte. nu deschizi tv, nu citesti o carte interesanta, doar lapte cald.
am aflat la ecograf ca o sa avem fetita. iuhuuu... ne bucuram ca baiatul va avea 3 ani cind se va naste si sunt cit de cit apropiati de virsta.
voi naste cu un dr indian, desi am vrut o romanca, au o echipa si in functie de cine e de serviciu ala pica. e ok, nu ma mai intereseaza aspectul asta.
nu am cumparat cadouri nu stiu ce astept. inspiratia
corinadana spune:
Eu fusei la party la firma!!!! Nu pot la plaja ca ploua...Dar nu ptr mult timp, no no no. In weekend paote ajungem cu bicletele ca au anuntat iar soare.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Si eu am insomnie cateodata, mai ales cand e mai stresant la job. Pur si simplu gandurile imi ruleaza in cap si nu pot adormi. In perioadele respective iau Unisom, e over the counter. Si cartile plictisitoare merg la mine :))