Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Arabela, eu tocmai la acarieni sunt alergica doar ca eu trag cu alergia asta zi de zi, indiferent de anotimp. Si totusi tratamentul homeopat s-a dovedit minunat, sa stii! Deci pe incercate!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MADALUTA,FELICITARI!!!!!
MA BUCUR MULT DIN TOT SUFLETUL PT. TINE!SI STIU EU CE SPUN PT. CA ADOR FETITELE SI MAI VREAU UNA!!!Deci se ingroasa lista pt. fiimiu'
ARABELA,felicitari si tie pt. fratior!Victor o sa fie un fericit!Nu stiu cum poti sa pastrezi asa un secret...Eu am reusit sa nu-i spun sotului meu de a doua sarcina vreo 4 saptamani...ma mir si acum ca m-a tinut atat...
DOC???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri, fetelor
Si eu va doresc sanatate multa tuturor

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara !

Bebe doamre,deci sunt libera pana dimineatza....creem intrebi de batista bebelusului? Stiu ca se gaseste mai greu sis tiu sigur ca una din farmaciile la care se gaseste este farmacia de la mine din cartier ,mai exact de langa blocul meu ,pe Faleza Nord ,langa Azilul de Batrani.
Daca vrei iti dau detalii cum ajungi ....sau o pot lua eu si ne intalnim in oras .....sau cum vrei!

Mada ,FELICITARI!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

HOP SI EU!!

sa nu spun ca am fost la serviciu, sa zicem ca am fost doar ocupata...
sunt tare amarata, motive ne-legate de sarcina, da' am asa o stare de tristete...

azi am fost si la dr, am primit vestea cum ca bebe s-a coborat cu capu' destul de bine! eu nu simt nimica, pe bune, povesteau fete de la odisee ca parca acuma-acuma il scapa de jos ce e iara eu singurul semn mai ciudat a fost ca-mi pot vedea mai bine burtica sub buric!(unde m-am facut cam paroshel si am constatat asta mai ieri)

Sa speram ca nu se coboara adica sa se coboare de tot prea devreme! adica mi-ar placea sa-l mai tin in burtica, macar pana vine maica-mea, sa stiu ca ma pot baza pe ea! desi, poate cu vacantele de sarbatori, copiii toti acasa sau toti plecati ar fi mai usor! acuma, cum va vrea si dom' inginer jr. Mi-a spus sa iau 2 no-spa pe zi, paote se mai suie. si alta chestie, mi-a spus ca se aud cam suierate BCF-urile, sa merg sapt. viitoare la inca o ecografie, sa vedem cum stam cu cordonul. in rest un pic cam tahicardic, dar atat de agitat e de luni dimineata, ca zici ca vrea sa iasa prin parti! plus ca nici maica-sa n-a stat nici prea linistita, nici prea fericita.

Isi, merci mult de mesaj, l-am primit ieri si m-am lamurit, am fost azi, mi-a spus ca intra in concediu de pe 20, e ultima zi, atunci mai am programat control. Belcin mi-a spus ca e de garda 2 si 4 ianuarie, poate incercam o declansare, ca sa fie acolo toata ziua, sa le putem face pe toate impreuna si pe indelete. nu-mi displace ideea, desi imi tot spuneam ca as vrea sa ma ia prin surprindere nasterea, sa nu am timp sa fac prea multe scenarii!

fetele (mamicile) imi pare asa rau sa aud de copilasi bolnaviori!!

Madaluta, ti-am spus eu ca o sa impletesti la codite??

Adryana, sper ca-ti va face bine tratamentul si fata. mie mi-a dat sa fac un tratament la inceputul sarcinii pt. candida, era doza unica, da' nu mai situ cum se chema nici sa ma tai!
plus ca betadina am citit eu pe prospect ca e contra-indicata in sarcina -si era aia lichida, cu care m-au dat in spital cand am avut lesinul si cazatura cu julirea fetei. ce sa mai zici?

a propos, am intrebat daca-mi trebuie ceva medicamente la spital ,mi-a spus ca nimica, i-am spus ca-mi iau garmastanul. a si mi-a mai zis sa am la mine, just in case, pompa pentru sani. o primesc in curand de la sor-mea.
Nu v-am spus, dar am fost la dr. Soescu si mi-a dat tratament pentru travaliu, azi incep sa-l iau, Doamne-ajuta!

asa, si maine fac shopping sa termin bagajul, acuma au inceput sa creasca frunzele la morcovel...
pupici la fete, burtici si bebei!

inca n-am schimbat semnatura, avem 36+

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

docdecap, cum e cu morcovelul ala? Ce ma mai amuz cand va aud vorbind asa, dar si la mine (cu toate ca mai am) s-a instalat o frica de cand am depasit pragul celor 30 de saptamani....
Spune-mi si mie (daca ai chef si timp) ce anume iti pui in bagajul pentru spital?
Nu-i bai, am vazut si eu gramezi de liste pe-aici, dar cand vad tot ce scrie p-acolo, ma si vad plecand cu doua geamantane, ca la munte, de o sa se uite toti crucis la mine..ma interesa, poate stii tu, ce e MUSAI sa iti iei cu tine la spital...

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Eu tot ingrijorata sunt.Azi am facut controlul la ginecologul meu si mi-a zis acelasi lucru ca si dr de la 4D.Ca bebe e mai mic.A zis ca nu sunt probleme doar ca bebe o sa aiba in jur de 2700-3000 kg.Eu nu vreau decat sa fie sanatos.Acum ma duc pe 3 ianuarie la spital sa vedem cum evolueaza sarcina si daca e cazul sa "actionam" in ce sens nu stiu.Doamne sa fie bine.
Madalutafelicitari!Sa-ti traiasca FETITA!
toate fetele
Mada 34+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:6 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc, Lulu! O sa il trimit pe sot acolo sa o cumpere, eu deocamdata n-am iesit din casa ca e fata bolnavioara. Si medicul l-am chemat acasa.

Noapte buna!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari in fuga si de la noi!

Madaluta, felicitari pt printesaaaa!!!! ce supeer!daca mi-ar garanta si mie ca iese fetita a2a oara, as fi mai sigura ca mai incerc o data! moama , sa semene cu tine sau cu Darius, ca ma abonez la petit! desi Filip deja are pe lista inca vreo 2-3 pretendente..

Creem, farmacia de care zicea Lulu se numeste Tilia si e in Faleza Nord, langa caminul de batrani, iar celalalt loc unde se gaseste este pe Mircea cel Batran, in spatele Capelei Militare ( la spital), pe un colt- e un magazin de produse tehnico-sanitare, de fapt.

Eris, nu fi ingrijorata, daca dr ti-au zis ca e ok! important e sa nu aiba sub 2.600-2.700, ca stai mai mult cu el in spital, dar altfel, ar fi in limite normale,n-ai de ce sa te temi ca e prea mic! important e sa fie sanatos , ca grasanel se face el dupa primele saptamani!

Adryana, sanatate multa!
Monica, Doamne-ajuta si de la noi! de-acum esti la termen! sa fie bebe sanatos !
Florin_a, succes cu dintisorii si putere! vor veni si nopti mai linistite, nu stiu cum esti tu, da eu asa sper!
Pot sa recunosc ca o invidiez pe ALina(Lulu) ca are bebe asa cuminte si devreme la somnic! bravo lui!

AM pus poze noi cu Filip la semnatura, pt cine e amator!

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Madalina felicitari pentru printesica!Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Am fost si eu la d-na dr. azi si baietelul meu e bine s-a intors,are 1,200kg avem si cateva pozici pentru surioara mai mare.Sunt bucuroasa.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput