Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

OOO,cu siguranta e un copilas special Victor daca s-a nascut in noaptea de Inviere...Ce frumos!
Am uitat sa -ntreb cate saptamani ai ,sunt 18?Poate e fetita si e cuminte cuminte,ca abia o simti

DOCDECAP,PE UNDE UMBLI?Esti bine?Sa nu-mi spui ca tot la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Multumesc,MOKIKA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, ajutati-ma cu o dilema..ca am mare incredere in voi...la farmacie (aici langa noi, ca n-am putut sa ajung mai departe) mi-a zis ca nu are CLOTRIMAZOL, dar are LOMEXIN (crema), care ar fi cam din aceeasi gama, cam cu acelasi efect..ce ziceti???

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Poti lua Lomexin, nu e daunator in sarcina. Imi pare tare rau pt ce ai patit. Pup fata sa treaca!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adriana, eu nu stiu.Plus ca eu nu prea schimb ce imi da doctorul caci poate asa e cel mai bine pentru mine.

Isidora, hai ca va spun un secret.E baietel, doctorul a fost sigur la 14 sapt.A zis ca nu a vazut niciodata ce e la o varsta asa de mica ca sa spuna cuiva.Eu incerc sa pastrez secretul pt familia mea, care asteapta o fetita.Eu nu am preferinte.

Angelique, vreau si eu tel dr. Tatu.O sa incercam inca o data cu naturiste pt sotul meu caci vara se simte foarte rau de alergia la acarieni.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ta-na-nam ,ta-na-nam e fetita tananam

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Nr de tel al dnei Tatu este 691.881 la cabinet si mobilul personal pe care raspunde mereu e 0723266746. Puuup!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

MADAAAAAAAAAAA!!!!! E FETITAAAAAA!!!!

Ai vazut ca noi toate am avut dreptate?????? Ti s-a implinit visul!!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

mokikainteleg prin ce ai trecut! La fel si eu cu Ana acum 2 luniurat personal la pediatrie, intr-adevar se tranteste, tipete pe bietii copilasi cand li se pune branula de babetele alea care nu lasa loc la fete tinere care stiu cum sa lucreze cu copii.Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce lacrimi avea in ochi Anuta mea ca de atunci numa cand vede cadru medical fara sa ii fc nimic incepe sa planga!!Eu atunci m-am certat cu toata sectia de la liftiera, infirmiera si asistente,fara doctora ca am cazut pe maini bune:dr Siromascenco.:nici mie nu mi-a fc o parere buna dr Sora la care am nimerit ca era fata cu gatul rosu si m-am dus la urgenta sa consult totusi un medic.El spunea ca o sa ii iasa dintii sus cand colo biata fata e cu dintisorii jos..si imi pare asa neingrijit, parca nu are aura de medic!
Angelique si eu am batista bebelusului..si am cautat-o cu disperare in constantaNumai cu ea am reusit sa o scap pe contesina mea de muci care veneau in valuri!
Madalutao sa iti sara acum in ochi numai lucruri de fetita,,,si ce frumoase sunt!felicitari!
In alta ordine de idei Ana de la durerile de dintisori nu prea mai doarme noaptea..sunt cheauna dar trebuie sa rezist.Poate pana de Craciun suntem un Rila iepurila cu 2 dintisori.
Va pupicim pe toate

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

multumesc de raspunsuri, fetele! Florina, unde ai gasit batista?

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput