Gravidute si mamici de Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 5

madaluta spune:
mokika: ma bucur mult k ati rezolvat-o asa repede, dar in schimb imi pare rau pt mav si sebi...multa sanatate. Aud de tot mai multi copii bolnavi si ma ingrozesc.
Am vb acum cu o prietena (2peu) cu bb de 4 luni si au fost internati cu laringita si bronsiolita 10 zile....
Mokica, cum te-a primit dr Soescu fara programare? poate incerc si eu sa obtin o intrevedere cu dansa k nu vad cu ochi buni mucii lui D.
isidora: inca nu am rezolvat-o cu bona, dar nici la tine nu cred k venim pt k lui darius a inceput sa-i curga nasul si nu vreau sa ii dea ceva isidorei.Il astept pe cip..poate ajunge in timp util..
Am incercat sa aman programrea cu cateva ore dar nu s-a putut. Mi-a sis k sa merg si sa incerc atunci cand pot. Sper sa ma primeasca pt k tb sa fac si TT.
Lulu:Chiar k e precoce Luca daca de acum incepe sa imite. bravo lui si sa o tina tot asa!
Angi: batista bebelusului nu este asa horor precuum pare..De fapt e atat de inofensiva si face atata bine, incat eu una n-as putea fara ea. Zgomotos este de fapt aspiratorul care isi mareste de cateva ori zgomotul pt k tb sa se forteze sa traga aerul printr-o gaurica asa de mica. dar nu-ti inchipui k forta cu care aspira secretiile este aceeasi cu cealalta cu care trage praful si mizeria.aproape k nici nu se simte k trage si totusi in 2 secunde curata tot nasucul fara a-l chinui pe bb cu pompitele si fara a exista riscul de a-l rani.
Va pup pe toate si se pare k nu va dau azi vestea dc ne batem in putze sau ii fac concurentei printesei yanniei
Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mokika spune:
Lulu - iti multumesc din suflet. O sa ii continui pana la urma Vigantolul si o sa mai consult si alte pareri. Sa vad ale cui!
Mada, Mav - dr. Soescu face programari incepand cu 14 ianuarie. Pe mine m-a primit prin interventia unei prietene care este pacienta dansei de multi ani. Si m-a mai primit si pentru ca bebe este asa mic si i-a fost mila. Mai ales ca veneam din spital. Dar eu cred ca daca va duceti si asteptati acolo pana termina programarile nu o sa o lase sufletul sa nu va consulte. Ca este o draguta. Are program de luni pana vineri de la 9-13. Initial si eu aveam de gand sa fac la fel. Dar am rugat-o pe prietena mea sa incerce sa vorbeasca si a fost de acord sa ma consulte si fara programare.
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

creem spune:
Ce bine ca se simte mai bine baietelul tau, Mokika! Cred ca o sa o iau si eu pe calea homeopatiei, dar la cat de aglomerat e la dr. Soescu ma gandeam sa caut si un alt medic. Voi mai stiti pe cineva bun in domeniul asta?
Eu pe dr. Sora nu-l cunosc dar auzisem lucruri bune despre el. Pe tine ce te-a nemultumit? fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

abibrinza spune:
Buna fetelor.
Daca tot vorbiti de batista bebelusului, am si eu o sugestie.Eu am o varianta de care sunt foarte multumita.Nu se pune la aspirator, se trag mucisorii printr-un tubulet cu gura.E foarte buna, nu face zgomot dar din pacate nu se gaseste inca in farmaciile din Romania.In strainatate se gaseste peste tot.Eu o am din Germania, prietena mea o are din Grecia si suntem foarte multumite de ea.Lui Victor pana la un an nu i-am pus in nasuc decat Sterimar sau Marimer si apoi am tras mucisorii.
Isidora, noi acum suntem bine, dar Victor a avut o bronsiolita acum vreo saptamana.Toata ziua se joaca si alearga dupa taica-su.Eu ma duc saptamana viitoare la Chazli, sper sa imi zica ca bebe e bine, ma mira ca nu a miscat pana acum.Aaa, tu de unde stii ca e evreu?Sotia lui scria pe forum la musulmance , acum ceva vreme.
Numai bine,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

creem spune:
Abibrinza, si eu am aspirator din acela (de aspirat cu gura) dar tot timpul mi se pare ca mai ramana mucisori, ca nu trage chiar tot. Si fata mea plange rau cand ii trag, cred ca se sperie, nu stiu.
Cum ati scapat de bronsioloita? fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

isidora spune:
MOKIKA,ma bucur ca sunteti mai bine!Poate imi spui si mie cum se cheama pastilutele pt. red. secretiilor...e bine sa stiu desi tot dr. tb. sa-mi precizeze doza....
MAV, nepotica mea-4 ani- de la Buc.a luat timp de 3 saptamani azitromicina-Sumamed pt. o mastoidita urata....daca nu ceda ajungea la operatie...deci merge si mai mult...
Imi pare rau pt. voi...o sa treaca
ABIBRINZA,si noi avem chestia pt. nasuc din Spania;am luat-o asta vara pt. viitorul bebe...Isidora n-a fost niciodata mucioasa,n-am avut nev. nici de banala pompita dar poti sa stii cu urmatorul...Si mie mi se pare mai inspirata pt. ca poti practic controla tu aspiratia,iar zgomotul e inexistent...
Am aflat de Chazly de la cineva care stie de la altcineva...deci sursa nesigura dupa cate vad...daca zici ca sotia scria la musulmance..Oricum nu conteaza prea mult...ramane NO.1 pt. mine si ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa nasc cu el sau oricum ar fi sa fie bine...
Si Isi a avut bronsiolita acum 2 saptamani dar combinata cu pustule de puroi in gat,deci -Zinat am primit.Daca n-avea puroi,CREEM,nu primeam antibiotic...Am mai luat antialergic-Zyrtec,Prednison-3 zile ca avea expirul prelungit-dar nu haraia,si homeopate-coacaz negru,muguri de brad,macese,Baraka,Petolyn-pt. tuse seaca-rec. de dr.Dumbrava.fetele!

Mokika spune:
Isidora - granulele se numesc Antimonium Tartaricum si actioneaza prin uscarea secretiilor. Mi-a prescris 2 granule dizolvate intr-o lingurita de apa de 3 ori pe zi.
Creem - eu am mai auzit de o doamna doctor Tatu - tot homeopat. Nu am auzit si rezultate. Dar cred ca este ok. N-ar avea de ce sa nu fie buna, cred.
Puteti intra pe www.homeopatie.ro. Am gasit acolo toate produsele si afectiunile pentru care se recomanda precum si stadiile bolilor cand trebuie folosite. Gasiti acolo inclusiv medicamentul mentionat mai sus.
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
[/quote]

abibrinza spune:
Creem, mie mi se pare ca trage bine.De bronsiolita am scapat cu amoxicilina 5 zile 5ml/3ori pe zi, 7 pic Bromhexin/3 ori pe zi, 5ml/3-4 ori pe zi de sirop de patlagina si inca ceva ce nu imi amintesc acum pentru suflu.Bine ca s-a terminat.
Isidora, si eu sper sa nasc cu dansul ca prima oara a fost bine, mai ales pentru o nastere prematura in noaptea de Inviere.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

AngeliquedeS spune:
Eu o recomand pe dna dr Tatu... eu am facut tratament cu dansa si mi-a venit ciclul, in conditiile in car mie nu imi venea deloc decat daca luam progesteron. daca vrea cineva nr. de tel sa spuna. Aaaa, si mi-a mai dat si tratament care a dat super rezultate si pt alergia mea, nu m-a chinuit deloc pana acum, din februarie de cand am inceput tratamentul... or eu inainte aveam pb zilnic cu asta.
Pupici,
Angelique 37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 17 zile!