Gravidute si mamici de Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Of, ce mi-ar place sa avem un pic de zapada de sarbatori! macar pe garduri si pe acoperisuri...

Daca doriti sa vizionati ultimele mutrite ale lui Filip dupa pimbarea de azi (5 min afara si restul in masina): aici.

Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumim mult pentru urari si pentru laude..

AndicuIn momentul in care un copil refuza o anumita mancare pe care pana atunci a mancat-o trebuie sa vezi de fapt ce aliment din compozitia lui nu-i place .Pentru asta ori elimini ultimul aliment introdus, ori faci o pauza dupa 'care o iei de la capat cu cate unul.
Cat despre ora la care ii dau legumele lui darius variaza intre 13-15 in functie de cum se trezeste , dar niciodata seara.Pt a mai imbunatati gustul piureului de legume poti pune putin ulei de masline sau putin unt.Si praful de sare imbunatateste, dar eu l-am evitat pana mai acum o luna. Totusi colege de forum( de la fulguleti) au preferat sa puna un praf de sare k sa accepte mancarea decat sa o refuze.

Adryana: am doua prietene care au mers paralel la dobre si la lutescu tocmai pt a fi sigure k sarcina decurge norma( lutescu) dar si pentru a avea siguranta k au medic la nastere( dobre). mergeau cam la 3-4 sapt cand la unacand la cealata...
am inteles k la dobre consultatia nu e foarte scumpa si nici nasterea...asa k se merita...Au nascut foarte usor amandoua si a venit fara probleme.Poti sa o tii si pe ea de rezerva in cazul in care dl lutescu nu vine...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Mada , merci. Cred ca o sa o iau iar de la capat, ca cealalta optiune am incercat-o deja. Ieri am reusit sa-l conving sa manance mar cu morcov si cu branza calcica, dar doar vreo 30-40 gr fata de 80-100 gr cat mananca normal.

Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by andicu

Of, ce mi-ar place sa avem un pic de zapada de sarbatori! macar pe garduri si pe acoperisuri...

Daca doriti sa vizionati ultimele mutrite ale lui Filip dupa pimbarea de azi (5 min afara si restul in masina): aici.

Cum crestem noi

Fetelor ati vazut ce zapada s-a asternut la Constanta!!! Acum m-am uitat pe geam si totul e alb si asa de frumos!!! Ce bucurie o sa fie pe copiii nostri!

Va pup,

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

'Neata.

Am "cobit" de bine!
E superb afara, macar de-ar mai tine cateva zile! dar a iesit soarele si tare mi-e ca se face o mocirla..

Gravidutze, aveti grija acum cu mersul pe zapada sau pe gheata!

Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Mada , merci. Cred ca o sa o iau iar de la capat, ca cealalta optiune am incercat-o deja. Ieri am reusit sa-l conving sa manance mar cu morcov si cu branza calcica, dar doar vreo 30-40 gr fata de 80-100 gr cat mananca normal.

andicu: eu nu am amestecat niciodata fructele cu legumele...poate si de-asta nu-i plac...De obicei nici fructele nu le amestec intre ele...Darius manaca cel mai bine banana si para caci sunt cele mai dulci. Branzica o manaca doar cu banana.
Dintre legume prefera cartoful cu morcov si cu dovlecel( bineinteles, fierte).Restul legumelor le pun in cantitati reduse doar pt un gust subtil.
La un moment dat am facut greseala sa-i dau mancare la borcanele pt k ieseam foarte mult afara ( in vara) si cea facuta in casa imi era frica sa nu se altereze.O manca foarte foarte bine, numai k a inceput sa o refuze pe cea facuta de mine.Daca filip totusi refuza in continuare si dupa ce o iei de la capt incearca si tu cu borcanelele, caci macar asa decat deloc.Mancarurile de acolo sunt mult mai gustoase decat cele facute de noi, trebuie sa recunosc...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Yanniaunii doctori nu sunt asa evoluati...si recomanda SUB NICI O FORMA ANTIGRIPALUL.Este problema fiecareia daca face vaccinul sau nu eu doar ti-am zis ce mi-a recomandat doctorul.Nu e nevoie sa accentuezi ce nu iti convine.Aaaaaaaaaa si eu am incredere in doctor.Deci nici eu nu prea vreau sa evoluez.
toate fetele
Mada 35+Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:6 saptamani!!

Mergi la inceput

Mada, i le-am amestecat pt ca nu vroia altfel, doar morcov cu dovlecel.A inceput sa refuze o data cand i-am bagat conopida(doar 1 linurita) si apoi cand am incercat sa-i bag carnita, si de atunci refuz total..ma tot gandesc unde am gresit..
Si ii place marul f mult, asa ca am incercat sa-i combin, ca poate simte gustul la ce-i place si mananca. Azi am sa incerc doar morcov pasat si cu o farama de dovlecel, sa vad daca accepta.
Daca l-ati vedea cum s-a smecherit! ii dau lingurita si intai intoarce capul, apoi o degusta asa, cu varful limbii si daca e piure de fructe deschide gura maree, daca nu, sigileaza buzele si se stramba!

Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mada si A-deju La multi ani cu intirziere pentru printii vostrii!!

Yannia eu nu am facut vaccinul antigripal, nu mi-a fost recomandat si din proprie initiativa ... nu l-am facut.

Andicu si Florin-a va multumim pentru urari. Deocamdata nu e nimic sigur. Se pare ca e fata ... dar mi s-a spus sa nu ma hazardez, speram miine sa se vada mai bine la eco.
Daca nu la eco Morfo. la Dr. Ciufu cred ca vedem exact.

Lulu ma bucur ca nu sint singura acre iau daruri bebelinei inainte de a se naste. Poate se vor asemana bebitii nostrii, sa am si eu un bebe cuminte ca Luca.

Pup pe toata lumea si va urez o zi frumoasa. E soare afara si zapada... superb. Pacat ca stau in birou...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna fetelor!
ange: fetita mea e Lola, s a nascut pe 28 feb 2007, cta, dr ioana ,lutescu. saru'mana!

lulu: multam de info. nici a mea nu suporta copertina de ploaie, da in ea si urla cand o vede in fata. azi am indraznit sa iesim, a fost soare si chiar placut, eu am patinat in spatele carutului, dra a facut nani...

mada: ptr cei mai minunati ochi albastri, la multi ani, sa va traiasca si sa aiba parte de o viata bogata! si am uitta sa ti spun pretul la kinetot.: 30 ron/sedinta 30 min(desi, de obicei tine 40 min.)

lilly: subscriu si eu la solutia cu revalid. dupa ce n am mai alaptat a inceput sa mi cada parul rau si sa se ingrase. 2 cure de revalid, ca la carte, mi au rezolvat problema. nu mai cade, nu se ingrasa. dar, ptr varfuri, foarfeca la 1+1/2 luni.

andicu: si a mea maimutza a fost cu probleme la masa...dupa laptele de dimineata, pe la 10 mar copt cu biscuit ras(astea golden romanesti au aparut in toamna si mi s au parut cele mai gustoase) sau banana; pe la 13 supa de legume, la 18 budinca cu dovlecel sau conopida sau iaurt cu mar copt si/sau banana ori branzica de casa(eu o fac cu lamaie ca e mai usor) si fructe, la culcare lapte cu cereale. acum, despre supa de legume: abia dupa ce i am pus lamaie a inceput s o manance. ii fac de morcov, de amestec morcov cu dovlecel, sau morcov, cartof si fasole verde. cateodata pun si rosie. si, bine, putina ceapa, patrunjel radacina, o feliuta de ardei kapia ca e mai dulce, putina telina(dar ff putina). ea, fiind mai mare, mananca si carne, de la 6 luni(de vita, piept de pui si ficatel). eu zic sa ncerci cu lamaie, poate o accepta. a! si nu amesteca de la inceput prea multe legume...a mea manca extraordinar de bine mancarea de la borcanel, hipp si nestle. pana la urma, sint legume din culturi bio, fara pesticide, si nu m am retinut sa i dau. zeama de supa pun putina, 2-3 linguri la o portie. iti doresc succes!

ce tarife si au tras lutestii! pe de o parte, ii inteleg. e ca n selectia naturala, cine poate, supravietuieste. aveau prea multi clienti. probabil si au ales mai bine atat cat pot face fata, cu servicii de calitate, dacat cantitativ mult si prost calitativ.

eh, cam atat de la noi...salutare la toata lumea!

Mergi la inceput