Gravidute si mamici de Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 16
jojo_miha spune:
Madaluta sa va traisca baiatul si sa creasca mare si sanatos,LA MULTI ANI!
La multi ani si lui Eric!
Fetelor am si eu o intrebare pt voi,am o prietenea care a nascut saptamana trecuta si are ragade si nu-i mai poate da sa suga direct celui mic si se mulge si are mult lapte,la 2 ore cate 260 ml si nu stie ce sa faca ,macar sa aiba mai putin lapte,exista vre-un ceai ceva?O sa ma uit si eu pe net,dar acum plec de acasa si nu am timp,daca stiti ceva...........
Weekend placut si va pup pe toate!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
docdecap spune:
buna fetele!
scuze de absenta, dar stau numai in casa de 3 zile si nu am internet
. m-am conectat acuma prin GPRS, adica prin mobilul smart-phone a lu' sotu' ,e bun un inginer la casa omului!!
nu-mi trece guturaiul asta sau ce-o fi cu nik, oscillo, lamaie, miere etc. Vineri a fost super-straniu, am avut stare de rau si lesin de-ala, ca la carte, stand intinsa... era sa contrazic legile lui murphy, mai ales aia cu "nu poti sa cazi de pe podea".
In rest toate bune, asta mica (vorba vine mica) imi tot ureaza ca nasc saptamana viitoare, mi-e sa nu aiba dreptate (cand cobeste la fotbal de obicei le nimereste) asa ca m-am folosit de timp si am spalat hainute de bebe, pot spune ca nu mai am multe de adaugat la bagaj, o sa fiu pe faza...
va pupic pe toate, si voi raspunde si reveni sper cand voi avea internet mai calumea, intre timp ma dau la fund...
si maine facem 37 saptamani!!
Monica 36+ cu Serban
Adryana_4u spune:
Fetelor, inainte sa ma duc sa citesc din urma, sa va povestesc: ca simt nevoia sa ma racoresc... azi am fost la ginecoloaga..mi-a spus ca bebita este cu capul foarte jos, se grabeste spre iesire...m-a speriat...as vrea sa mai stea acolo, sa iasa cand trebuie, nu inainte...in plus, pentru cine nu stie, va povestesc un picut despre aceasta doctora....din luna a saptea m-am mutat la ea, dupa ce am fost toata sarcina la un alt medic ginecolog ( m-am mutat pentru ca am auzit eu ca medicul la care am mers inainte nu vine la nastere)....acum regret enorm, pentru ca m-am lamurit ca asta la care m-am mutat nu-si bate capul deloc, nu-mi place deloc...inafara faptului ca se poarta frumos, zambeste frumos (ar fi culmea sa se poarte altfel, ca doar noi ii dam ei bani, nu ea noua, nu?), nu imi zice nimic despre bebe...or eu la ce ma duc la ea???? sa o vad cum zambeste? NU...sunt foarte suparata pe ea...azi m-a tinut numai 2 MINUTE la eco, a zis ca o intereseaza femurul, si atat...daca nu o intrebam eu cate kg are bebe, probabil ca nici asta nu mi-ar fi spus...si imi zice : CRED ca are CAM 2,300 - 2,400 kg...pai pentru CRED ma duc eu la ea??? asa, puteam sa zic si singura: CRED ca are 2 kg si ceva..NU ???
Nu pe bune, fetelor, nu am dreptate? Si mi-a luat bani si pe consultatie si pe eco...pai, consultatie..IOC, ca nici macar nu m-a intrebat cum m-am simtit, nu mai zic de altceva...iar eco, v-am zis...2 minute, in care nu mi-a spus EFECTIV NIMIC...la 11,30 am intrat la ea in cabinet, la 12 fara un sfert eram deja acasa...pai cand ar fi avut ea timp sa-mi faca si eco si consultatie asa cum mi-a luat banii???? Vai ce suparata sunt, nu-mi mai trece...si cum v-am zis, mi-a spus ca bebe se grabeste sa iasa, si cu toate astea, mi-a spus sa mai vin la consult pe 15 ianuarie...pai vorba lu maica-mea..si intre timp daca nasc?????
Am venit acasa fierband de furie, de ciuda, nu stiu cum sa va zic, si am pus mana pe telefon si m-am programat la primul meu doctor, cel care mi-a vazut sarcina de la inceput (dl. Lutescu)...poate am noroc si vine si la nastere, daca nu....vad eu...o moasa ceva, un medic de garda s-o gasi si pentru mine in spitalul ala, nu m-or lasa sa ma chinui cand bebe o hotari sa iasa...
Dar macar stiu ca la medicul asta nu ma duc degeaba...adica mi-l masoara pe bebe..poate nu chiar complet, dar fata de astalalta....imi da hartie cu masuratorile, poza, imi explica ce si cum, nu sta cum sta asta ca muta in fata ecranului( mai are si un aparat vechi de cand lumea, zici ca te uiti la tvr1, fara cablu, printr-un televizor alb-negru de-ala vechi, pe lampi, de pe vremea lui Pazvante Chioru, unde nu se vad decat purici...eu nu stiu ce naiba o citi ea acolo...)
M-am mai racorit un picut, dar inca nu complet....asta v-am povestit asa, ca sa vedeti ce diferenta am vazut eu intre medicii ginecologi....
Va pupic, ma duc sa citesc din urma si revin cu comentarii..
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
AngeliquedeS spune:
Adryana, daca nu ma-nsel la dna Daduianu mergi, de ea e vorba? Imi pare rau ca s-a intamplat asa!
La multi ani pt Darius si Eric. Mada, super pozele!!!!
Andicu, imi pare rau ca aveti pb cu diversificarea, sper sa te ajute mamicile!
Lulu ce bebe super cumintel ai! O lasa pe mami sa isi faca program.
Poate ajung si eu maine la targ, sa vedem cum o fi timpul.
Pupici, 
Angelique
38+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 13 zile!
Adryana_4u spune:
Nu, Angi, la Dobre m-am dus, dar am zis ca ma intorc inapoi la Lutescu...si acum vad ca ati vorbit voi ca s-au marit tarifele si la Lutescu (iarasi!)..pai ce vor astia sa fac cu noi, Dumnezeule?....am dat-o din lac in put acuma, am ramas iar pe ganduri...Isi fac sarbatorile de iarna pe banii nostrii, asta e clar, dar oare nu le ajungea si inainte???
Acum chiar ca nu mai stiu ce sa zic...
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
AngeliquedeS spune:
Adryana, nu stiu altii ce parere au, dar eu nu as renunta la dna Lutescu nici daca s-ar face consultatia 200 de ron. prefer sa dau un ban in plus si sa ma bazeze pe ce zice medicul decat sa dau mai putin si sa patesc cum ai patit tu. Dna Lutescu e recunoscuta pt "ochiul" pe care il are la eco si are si un aparat fff bun si dupa parerea mea asta conteaza. In plus nicio consultatie nu a durat sub o jumatate de ora si am putut sa o intreb toate tampeniile care mi-au trecut prin minte. Indiferent ca va veni sau nu la nastere, nu regret ca am mers la ea si daca ar fi sa o iau de la inceput la fel as face. Din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau: Si sa stii ca orice medic are cazuri cand a venit la nastere si cazuri cand nu a venit.
Pupici, 
Angelique
38+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 13 zile!
Adryana_4u spune:
O sa vedem cat de norocoasa sunt...eu, sau Bianca mea..daca o veni medicul la nastere...daca nu....cumva tot trebuie sa ne descurcam,nu?
Multumesc, ange pentru incurajare
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
florin-a spune:
Asa am patit si eu cu Ana privitor la legume.Cum ii bagam in gurita scotea limba si dadea sa vomite.Atunci am renuntat sa ii mai dau legume conbinate si i le dau cate o legume 9altceva in fiecare zi)combinata cu carnita, sau cu branzica,si vad ca le papa mai bine asa.Cineva mi-a spus ca bebele de la o anumita varsta (4,5,6 luni)incepe de are preferinte!poate ii place o leguma anume si pe aceea sa io combini cu carnita, galbenus de ou etc.Sper ca macar ti-am dat un indiciu!
Pup!!
quote:
Originally posted by andicu
Salutam si noi fetele.
Mada, La multi ani pt Darius!ieri n-am scris pe-aci si am ratat sa va urez, dar mai bine mai tarziu..sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! e un copil superb! m-am delectat cu colajul, iar Darius cu camasa rosie si papion e bestial!
![]()
A_deju, La multi ani pt Eric!sa fie sanatos, mancacios si cuminte!
Ina, felicitari pt vestea ca o sa ai o printesa! sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare!
Mokika, imi pare tare rau ca ati trecut prin asemenea cosmar cu bebe prin spital! mie de asta mi-e groaza, pur si simplu! ma rog zilnic sa fie Filip sanatos sa n-ajungem vreodata la urgenta! ma bucur ca acum sunteti bine si sper ca temerile tale sa nu reprezinte nimic in final!
Am si eu o problema cu Filip, legata de diversificare si tare sper sa stie cineva sa ma ajute!![]()
Imi refuza total legumele, in orice combinatie sau compozitie! am inceput cu suc de morcov,mar, combinate, am adaugat cate-un fruct, le-am facut piure, si dupa aprox. 2 saptamani am trecut la supa de legume ( am intarziat pt ca a racit intre timp si a trebuit sa-i schimbam si laptele, am trecut la NAN2); zeama n-a vrut din start, dar piure de morcov, cu albitura si dovlecel sau ardei ( i le-am introdus treptat, la 3-4 zile distanta) in primele 4-5 zile a mancat, cate putin, dar pe ce a trecut timpul a inceput sa se strambe, sa le scuipe, ca in final sa urle de zici ca-l otraveam! acum nu mananca decat dimineata piure de fructe cu branza calcica si in rest, lapte!seara, ii mai pun in biberonul de seara 2 masuri de cereale cu orez si morcov de la Nestle;
Nu stiu ce sa ma fac, am incercat toate variantele, i-am pus si lapte formula in piure, am pus si mar ras ca sa-l indulcesc, degeaba! ce solutii am, aveti idee ? mai avem vreo 12 zile si facem 6 luni si noi suntem tot la fructe si branza calcica...
Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
florin-a spune:
La multi ani pentru Darius!

sa creasca mare si sanatos si sa fie un adevarat cavaler Ca asa ceva vrem pentru fetele noastre![]()
Ina felicitari pentru micuta printesa...aveti grija de voi in continuare
Varsta Ana-Maria
florin-a spune:
Adryana dupa cum stii mie mi-a urmarit sarcina dobre..intr-adevar la eco tot asa imi face,,,tare saracuta la vb!Si dc am vz asa consultatia gineco o faceam la ea iar eco in alta parte.De cand si-a deschis cabinet particular si la Spitalul Militar nu mai are timp(vb lui taica-meu:nu le mai ajunge)Eu am mers pe mana ei stiind ca vine sigur la nastere..si sa stii ca se purtau frumos cu mine cand auzeau ca sunt pacienat dr Dobre!
Acum incearca insa sa te linistesti..ca e mai bine si pt tine si pt bebe!

Varsta Ana-Maria