Gravidute si mamici de Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Maia37 spune:
Angelique eu am fost si azi in targ caci am luat de la cleopatra si un sutien maaareee pt. mine ieri.Mi-a venit tare bine si a fost si ieftin15ron fata de cel de alaptat de la Jolidon cu 42ron.Nu a fost foarte aglomerat sa stii dar ma gandesc ca maine-i totusi sambata si s-ar putea sa fie aglomerat mai mult.Oricum imbraca-te bine caci este vant puternic si sa nu racesti.Cu masina poti ajunge si la Cleoparta zic eu ca sa nu mergi mult pe jos .Camasa de noapte si halatul au fost 55ron de culoarea vernil.Are o barzuca pe piept dupa care ma topesc.Preturile sunt separate pe produs 20ron camasa si 35 halatul.Mai avea un halat bleo cu roz si camasuta la fel.In teresant modelul pt. alaptat.Firma e Vienetta secret.In afara de Cleopatra mai este un stand cu produse similare dar nu mai stiu la ce hotel...
Am fost la Tom azi si am luat 2 body dar nu cu inscriptia dorita de mine caci nu aveau.Voi merge si la mag.de la Mega Image.Multumesc tare mult fetelor!
Lilly incearca cu incredere gama Revalid ca ci este si pentru caderea parului si pentru revitalizarea parului deteriorat.Daca e asa de ars foloseste crema de la Revalid.Mie-mi place tare mult si folosesc masca Pantene Triple amino instant repair treatment de 3xmore amino.E foarte buna.
Si sora mea e foarte multumita de dr.Munteanu.
Multumesc mult Eris
Deci trebuie sa ma pazesc de aglomeratie caci sigur nu voi face vaccinul!
Multi

la toate fetele!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
27+ cu
Vlad Andrei
ina78 spune:
Andreea, Angi va multumesc mult pentru raspuns.
Eu merg la control saptamina viitoare la dr. mea si voiam sa nu ratez programarea la Dr. Ciufu. Cred ca ideal ar fi intre Craciun si Revelion - daca lucreaza.
Intram si noi duminica in saptamina 20 - deci jumatatea sarcinii si sintem f. incintati. Ne gindim la un dar sub brad pentru bebelina noastra. (oare suna deplasat) ... Nu este primul dar ... ![]()
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
rubia spune:
mada ca kinetoterapeut ti-as putea-o recomanda pe Dana Gheoghe , undeva pe langa Dorally ,vis-a-vis de Scoala 37la parterul blocului din intersectie.Ca pret sedinta de 50 min sau poate 60 nu prea stiu costa vreo o suta si ceva de mii ,ma interesez daca vrei
bisous spune:
Maia, chiar aztazi am fost sacumpar de imbracat lui cristina la brick mall si am vazut la magazinul de copii de la parter un body cu tata e cel mai tare,chiar am zambit cand l am vazut ca mi am adus aminte de papusa mea cand era mica cu body eu sunt cea mai smechera sau eu si tata o iubim pe mama![]()
Am fost ier seara la carfurit dupa jucarii de craciun si te apuca si rasul ca erau la raionul jucarii doar parinti fara copii(logic, vine mosu),care mai de care se agita,vorbea la telefon, ce sa ia, ii place asta sau aia,apasau pe butoane,se intrebau ce stie sa faca fiecare jucarie,intorceau cutiile pe toate partiile,toate astea pentru micii teroristi de acasa.
Sotul meu era asa exitat de ziceai ca le cumpara sa se joace el cu ele,cert este ca am lasat vreo 4 mil asa din prima si vine si bunica cu un sac.Cred ca trebuie sa ma mut la 4 camere ca sa fac o camera doar de jucarii ca nu se mai poate(am jucarii si in sertarele din bucatarie
).
Yannia spune:
Fetelor, ma speriati! Dar ce se intampla daca am facut vaccinul antigripal in sarcina? Eu nu l-am facut de capul meu, ci la recomandarea medicului...
19+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
lulu77 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
ina , eu zic ca daca asa simtiti nu este deloc deplasat codul sub brad...Luca a avut primul cadoul de la noi de 1 Inuie ...si era in burtica ![]()
Ce tot vb voi acolo ...ce magazin de hainute in Tomis 3? Vreau detaliiiii...cred ca in curand cade dulapul lui Luca ,da' io tot nu ma opresc 
Va pupacesc ,copilu' isi face somnul de frumusete de 30 minute si eu profit ptr o cofeeee!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mav spune:
Neatza!
Ati vazut ca ningeeeee? Probabil ca n-o sa se depuna zapada, dar oricum e frumos cum fulguieste, Sebi tzopaie fericit!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
Daca nu v-ati saturat de noi si vreti sa ne mai vedeti o puteti face aici
Poze de la prima aniversare
Nu ratez sa ii urez si aici un mare La mult ani! lui ERIC de a-deju care azi implineste 1 anisor!
lilly: cred k parurl deteriorat doar in timp isi revine si doar cu foarfeca din cand in cand..
rubia: multumesc pt info legate de kinetoteraput. daca ai afla si pretul ar fi super, dar totusi nu cred k poate fi asa ieftin...
Madalina
18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Mokika spune:
Vai, Mada, ce ochi albastri are Darius! M-au innebunit! Frumoasa petrecere ati avut! Sa fiti sanatosi cu totii!
Docdecap - cum te mai simti? Sper ca a trecut raceala! Multa sanatate!
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
andicu spune:
Salutam si noi fetele.
Mada, La multi ani pt Darius!

ieri n-am scris pe-aci si am ratat sa va urez, dar mai bine mai tarziu..sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! e un copil superb! m-am delectat cu colajul, iar Darius cu camasa rosie si papion e bestial!

A_deju, La multi ani pt Eric!
sa fie sanatos, mancacios si cuminte! 
Ina, felicitari pt vestea ca o sa ai o printesa! sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare!
Mokika, imi pare tare rau ca ati trecut prin asemenea cosmar cu bebe prin spital! mie de asta mi-e groaza, pur si simplu! ma rog zilnic sa fie Filip sanatos sa n-ajungem vreodata la urgenta! ma bucur ca acum sunteti bine si sper ca temerile tale sa nu reprezinte nimic in final! 
Am si eu o problema cu Filip, legata de diversificare si tare sper sa stie cineva sa ma ajute!
Imi refuza total legumele, in orice combinatie sau compozitie! am inceput cu suc de morcov,mar, combinate, am adaugat cate-un fruct, le-am facut piure, si dupa aprox. 2 saptamani am trecut la supa de legume ( am intarziat pt ca a racit intre timp si a trebuit sa-i schimbam si laptele, am trecut la NAN2); zeama n-a vrut din start, dar piure de morcov, cu albitura si dovlecel sau ardei ( i le-am introdus treptat, la 3-4 zile distanta) in primele 4-5 zile a mancat, cate putin, dar pe ce a trecut timpul a inceput sa se strambe, sa le scuipe, ca in final sa urle de zici ca-l otraveam! acum nu mananca decat dimineata piure de fructe cu branza calcica si in rest, lapte!seara, ii mai pun in biberonul de seara 2 masuri de cereale cu orez si morcov de la Nestle;
Nu stiu ce sa ma fac, am incercat toate variantele, i-am pus si lapte formula in piure, am pus si mar ras ca sa-l indulcesc, degeaba! ce solutii am, aveti idee ? mai avem vreo 12 zile si facem 6 luni si noi suntem tot la fructe si branza calcica...

Andicu mami de
Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi