Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Diana_Jors, pozele sunt superbe. Te rog spune-mi unde ai comandat calendarul. Ai prelucrat tu pozele sau fac ei asta? Ma refer la chenarele ce incadreaza fiecare poza. Cat costa?
Multumesc

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Multumim

Chenarele le-am pus eu, programasul l-am pus pe 4shared, la Utile copii. Ei fac alte prelucrari, de luminozitate, contraste, si scot ochii rosii L-am comandat la unul din anunturile de la Vanzari lucruri copii de aici de pe site.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Seara buna fete si bebei!

Am citit in cele din urma pana la capat. Nu scriu foarte des pentru ca nu am de cele mai multe ori ce sa raspund intrebarilor voastre. Sunt mama incepatoare si nu am ce sfaturi sa dau. Din fericire nu m-am confruntat cu prea multe probleme pana acum si de aceea nu am ce raspunde.

Vreau sa urez tuturor bebeilor care sunt bolnaviori insanatosire grabnica.

Poze la albumul cu "A venit mosu'" nu avem pentru ca la noi nu a venit dar mi-au placut toate pozele voastre si cat de incantati au fost bebeii.

Am pus in cele din urma poza la albumul de 7 luni aici si poza de la albumul de 8 luni aici.

Avem 4 dintzisori, 3 jos si unul sus si este pe drum si al 5-lea.
Mergem taras soldateste, inca nu ne-am prins cum se merge de-a busilea si de aceea mai dam cate un cap la parchet. Ne ridicam in picioare daca avem de ce ne agata si umblam pe marginea coltarului. In fund stam foarte bine si deja stim sa ne asezam binisor si singurei in fund din pozitia pe burta.

Noapte buna. Fug ca plangeeee.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

asaaa
Karra, user: martie_aprilie_2007@yahoo.com ptr 4shared.

Mi-am permis si am mutat niste poze prin albumele de pe webshots. Le-am pus in Albinute & bondari (3), asta ptr ca in albumele pe 8 luni sa ramana doar cate o poza de-a puiutilor.
Mi-am permis cam mult, nu?! mda, da nu ma pot abtine

Krissy, am vazut poze cu spiridusaaaaaa!!!! daca ne mai citesti mai baga 2 vorbe pe-aici, sa stim ca sunteti ok

bai, da io pusesem o carutza de muzica din baby einstein pe 4shared, care le-ati zapacit pe-acolo?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Va multumesc la toate pt urarile de bun venit,sunteti niste dragute!

Lilidana - sa stii ca si mie mi-a fost teama la inceput sa-i dau bucatele de paine dar daca asa mi se recomanda,fac si eu.Carl nu a luat bine in greutate,se trezea noaptea si am zis ca nu se satura seara.De cand ii dau cina la 7.30 si e mai consistenta,se trezeste rar in noapte.
Eu si acum am momente cand uit sa respir de teama de a nu se inneca dar ei asa invata sa manance,sa bea apica....iar noi tremuram langa ei
Ii tai feliute de morcov i le fierb si nu le mai pasez,ii le dau asa.Sa stii ca nu inghite,mesteca.Cand ii dau lui in manuta si duce la gura (doar cand vrea) pune mancarea intr-o parte.Poate fac un filmulet cand mananca.Fructele nu le mai fierb de o luna.
Curaj!

Mady - sa nu ma certi,dar de ce sa-l reeduci pe Razvanel cat ai fost plecata? Spre ca nu are legatura cu problema din octombrie in care a trebuit sa stai la ai tai.
Nu are de ce sa fie ceva in neregula ca i-ai dat tot iaurteleul. Carl mananca uneori cate 7 masuri de cereale si 150ml lapte.Daca el vrea,eu ii dau.

Kitty - da,a fost rasfatat tare in Romania dar la inceput plangea la toata,lumea mai putin la sora mea.

Roxanici - ti-am mai zis ca tu ma amuzi.Ai drepatate,uneori vrem sa facem genii din copiii nostri,fortandu-i cu anumite lucruri care probabil ei le vor lua de la sine.

Martutza - cum mai e Victor? Acum e randul tau sa ne scrii des daca totul e ok cu Victor.

Eu cred ca putem continua multi ani.Sunt de acord cu Martutza cand spune ca unde sunt femei e si scandal.Dar daca ne acceptam fiecare in parte asa cum suntem si nu mergem pe ideea ca sunt mai buna decat aia,atunci putem.Probabil ca atunci cand incepem munca mai toate,o sa scriem mai rar.Acum e frumos,asa ca vedem noi ce-o fi mai tarziu.

Televizorul - Carl e foarte atras de televizor,priveste si cate 10minute continuu fara a privi in alta parte.Cand ii dau telecomanda,deja se uita la televizor.Stiu ca e un subiect controversat dar eu nu vad o asa problema in asta.
Consider ca orice informatie ii face sa devina destepti.Ca sunt curiosi,ca intreaba de zece mii ori de ce si ce e aia si cand si multe...eu cred ca nu e decat un lucru bun si asa devin ei destepti.
Eu chiar ma gandesc sa-i cumpar tv mic pt masina de pus pe tetiera din spate,pt desene animate si alte lucruri pt copii.
Multe mamici spun ca tv-ul ii strica,dar eu cred ca daca ii ferim de lumea reala nu ii ajutam sa faca fata mai tarziu,cred ca trebuie crescuti cu fiecare generatie care se schimba ca asa sa ii intelegem si noi.E adevarat ca acum sunt micuti dar de-acum incepe totul.
Ce parere aveti despre televizor?

Sanatate la bebeii bolnavi!

La multi ani pt sarbatoritii de azi!

Pupici si Noapte buna

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi.... e gata asa ca poftiti!!!!!

Stefanya tre sa il reeduc pe razvanu pt ca sapt trecuta am fost la buc sa facem niste cursuri si am stat 5 zile si a stat mama cu el iar ea a dormit cu el in pat si s-a invatat acolo,iar acum se smiorcae in pat la el...azi nopte am facut un progres s-a trezit din ora in ora...aaa si intrebam dak am facut rau k i-am dat tot iartul ptr ca era ptr prima data....astept pozele cu casuta voastra noua!!!Casa de piatra...

Despre tv eu stiu ca medicii il recomana atunci cand pacientii tre sa se refaca dupa o operatie la ochi....nu cred ca le face rau la bb-ei...cat stau ei pe zi la tv?razvanu sa zic ca 10 min asa adunate...

nu ami stiu ce sa mai zic...binenteles ca numai la orele astea pot sa scriu,iar pe aici nu-i nimeni..

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

tre sa ma vrednicesc si eu sa pun poze in fiecare album al lunii...ia sa vad dak reusesc.....

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

m-am laudat degeaba....nu am pozele in laptop...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

unde gasesc utile copii????Ma intereseaza programul cu chenare al Dianei!!Diana, pozele sunt great.Stiu de programul asta ca l-am folosit si noi pt invitatiile de botez, insa m-a ajutat o prietena si nu mai stiu....Asa ca e mai simplu sa gasesc aici...
DIANA, vreau sa stiu si eu pretul calendarului?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata.

Am vizionat filmulete,am vazut pozele cde la Mos si tare m-am mai bucurat.M-ati introdus in atmosfera sarbatorilor desi......O SA IMBATRANESC CURAND.

Sa incep:

Zadi- frumoasa familie ai! Si mamica e frumoasa tare!!!!!! M-am amuzat copios cand am vazut caciulita si cizmulita.De ce? Pentru ca ieri al meu sot si-a luat nevasta la cumparaturi si....ce crezi ca facea nevasta lui? Cauta o caciulita si o cizmulita.Si uite asa am plecat fericita spre casa ca mi-am cumparat asa....dupa sufletul meu.Abia astept craciunul.Am vazut printzesa ta pictand si mi-am adus aminte cum plangea ea dupa plastelina.Cred ca la liceul de arte va ajunge

Ane2000-Este cel mai frumos mama care l-am auzit.Parca venea asa din tot sufletul lui.M-a rugat Ana sa-i transmit pupici si uite ca o fac.Caciula mea nu are clopotei si sufar cumplit!!!!!

Anamana123- Imi pare rau ca treci printr-o perioada asa dificila.Sper ca Mariuca e mai bine.E greu cand ai puiul bolnavior.Treci tu si peste asta.

Elyanne-of draga mea ce ghinion.Nu stiu sa-ti dau informatii despre varicela ca eu nu am facut insa iti pot spune cu siguranta ca exista posibilitatea ca nici tu sa nu fi facut in tinerete.Ti-am spus povestea cu mine gravida si cu varicela.Am fost la institut si mi-am facut analizele si acolo am aflat ca am sarit boala asta in copilarie.Mama nu mai era sa o intreb asa ca....sa vedem poate fac o data cu Ana Sanatate la toti puiutii tai adorabili

Martutza-este posibil sa ai dreptate este posibil sa nu ai.Nu avem de unde sa stim.Lucrurile se vor mai schimba cand vom incepe toate serviciul dar eu una nu am de gand sa renuntz la voi.Este acel loc unde sufletul e liber sa scrie ce simte si unde chiar nu imi este teama ca voi fi judecata.Trecem prin stari similare si altfel ne intelegem una pe alta.sa stii ca am senzatia ca tocmai ca suntem asa diferite, ne va tine unite.Simpatii s-au facut cu siguranta(si e normal sa se intample asa)dar poate tocmai asta este farmecul acestui forum.Multi pupici lui Victoras si te rog sa dai si tu comanda de putina zapada ca nu mai pot de dorul ei.

Arissa-O pup pe Maya cea cu dintzisori si tie iti doresc multa putere pentru urmatorii.Mai e ceva pana la 20 de dintzi nu?

Diana_jors- super tare calendarul.Imi doresc si eu dar ce ma fac cu comoditatea asta bat-o vina!!!Cred ca abia astepti sa-l vezi!

Roxanici-ti-am spus vreodata ca tu chiar daca nu te-ai semna ti-as recunoaste stilul de a scrie.Esti altfel.Scri la obiect(adica nu bati campii ca mine) si se vede de la o posta ca ai asa o mare mare personalitate.Eu nu te vad pe tine ca fiind o persoana romantica,visatoare stand si visand cai verzi pe pereti.Sa ne intelem asta nu inseamna ca ai fi insensibila.Nici cuvantul introvertit nu ti s-ar potrivi.Esti asa.....misterioasa Poate ma insel dar poate tocmai asta te face asa....mai speciala.Pupici lui Raresu de la Ana

Madybulancea- Am vazut pozele cu Razvanelul si ma gandeam eu asa...Repede mai cresc copii astia mai frate.sa-ti traiasca voinicul si sa te bucure in fiecare secunda a existentei tale

Diana69- Doamne ce dulce e Cezara cu caciulita ei rosie si ce fericita sta ea acolo intre jucarii.Ana nu s-a bucurat asa la Mosu'.Nici nu-i de mirare tinand cont ca tata mosu' i-a luat un joc de inteligenta in loc sa-i cumpere o jucarioara vesela si zgomotoasa.

radcarmen-Mi-a placut "cercetasul" tau cu multi dintisori.Si Ana se baga peste tot de m-a zapacit cat alerg dupa ea.Am spatele in pioneze.Dac cand si-o da drumul la mers.....

Stefanya-gandesc fix ca tine in ceea ce priveste televizorul.Ana nu se uita la televizor decat fix la reclame.Le iubeste nu altceva.Ce m-a determinat insa sa o las sa le priveasca a fost reclama de la Nestle(cea cu multi copii).In momentul cand aude copiii aceia vorbind pe limba lor, vorbeste si ea cu ei.Nu stiu cum sa-ti explic....am senzatia ca le intelege limba si ca le si raspunde.Rade,sare in sus de bucurie si uneori chiar gesticuleaza vrand parca sa le explice acelor copii parerea ei. Asa ca atata timp cat nu se exagereaza nu vad nimic rau in a o lasa sa priveasca.

Cam atat (ha ha ha )Am scris ceva frate!
Despre Ana nu am decat cuvinte de lauda(deeeeee....sunt mama)Pe zi ce trece este mai simpatica.De vreo doua zile si-a dat drumul la gura de zici ca-i morisca.Scoate niste sunete de avem senzatia ca este intr-o sedintza si isi expune si ea pc de vedere.Adora revistele si le studiaza ca un om mare.In fiecare zi dau pagini de-mi cade mana.Daca indraznesc sa ma opresc ma trage de maneca.Stiu revista pe dinafara si m-am plictisit grozav de ea insa pe ea o face tare fericita.Asa ca...baga mare Laura mai departe.Am incercat sa-i citesc povesti dar am senzatia ca sunt un televizor stricat.E frustrant tu sa-ti bati gura si ea sa incerce sa se urce pe pereti ,sa se arunce din pat,sa te traga de par....doar doar oi pricepe ca o plictisesc.Nu renuntz dar nici nu am satisfactia aceea ca vezi doamne.....ii citesc o poveste fetei mele ci mai curand ca o tracasez.

Va pup si va doresc o zi linistita!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput