Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ralucaaas...

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,ce poze frumoase,ce sa mai zic de Burtici...Sunteti toate niste viitoare mamici sexy si frumoase!Ce frumos cred ca v-ati distrat...bine ca nu ati facut poze si la papica,ca cred ca salivam pe laptop!Cate un pentru fiecare

Simo,mamica lui David,27+ cu Samuel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, chiar i-am zis lui Sovi ca poate dormi

Mie iar mi-e foame si cred ca ma duc sa pregatesc ceva...nu stiu ce...aseara am facut un desert super si rapid, ananas si banana prajite, date prin ou cu faina si zahar si apoi am pus miere pe ele

Mary, nu mai plange si sa-ti iei repejor program redus de 6 ore, ca ai dreptul!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

ce burtici frumoase.......
sper ca v-ati distrat,pozele sunt super si cum zicea una dintre fete bine ca nu ati facut poze si la mancare
sunteti toate foarte frumoase,imi pare asa de rau ca nu am fost si eu la intalnire.
SIMO-LUCA e dulce,dulce de tot
va pup pe toate si va urez noapte buna!

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Diana, a facut Roxana poze si cu bucatele pe masa dar cred ca nu a ajuns inca acasa sa le descarce! Ca mai avea un randevous tot la un restaurant la 18:00! Asa ca nu scapati de

Eu m-am apucat de am facut o mancare de cartofi cu pipote ca a zis randunelul meu ca tare ii e pofta si mi-a fost mila de el....mai am putin si e gata papica lui preferata!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Super, super pozele, foarte frumoase toate burticile!!!! Se vede in poze ca v-ati simtit foarte bine toate!

Intre timp, am plecat si noi in Orasul lui Mos Craciun care acum s-a organizat chiar langa noi , in parcul IOR. A fost foarte dragut, am prins si putin din spectacol si copiii au cantat si au dansat cu spiridusii Mosului. A topait si Razvanel pe acolo si mai sunt si toate personajele Kinder care distreaza copiii prin parc. A fost fain, pacat ca nu am luat aparatul cu noi, dar avem timp ....fiind peste strada de noi o sa tot mergem!

Azi i-am cumparat Rebeccai un costumas dragutel, 2 camasute pentru dupa baita, suzeta si samponel. Imi place cum se umple dulapiorul ei cu lucrusoare mici si frumoase!

Fug la masa ca ma cheama randunoiul, a gatit el ( de fapt, de cele mai multe ori gateste el ) si sper sa mai revin apoi.

Va pupic si o seara frumoasa sa aveti!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, nu stiu cum am vazut pozele, dar le-am vazut, erau doar 4.
Si-apoi am mai intrat o data si le-am vazut pe toate.
Sunteti asa de frumoase si burticoase, mai intru o data sa le vad , ca acuma stiu si dupa cine sa ma uit!!

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, tare imi place de tine, cum spui ce esti grasa? Arati super!!!
Nu ma mai satur sa ma uit la poze!!!

Mai fetelor, mai sariti cu poze!!!!

Sovi, las ca va creste si burticutza ta!!!

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

RoxanaClaudia, intr-adevar am postat destul de rar, (din diverse motive) dar de citit am citit tot, nu mi-a scapat nimic.
RalucasS, Monica9 multumesc pt. raspunsuri m-ati mai linistit un picut, sper ca sapt ce vine sa ajung si eu la un eco

Adriella 22+ si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Pe tine Lyvy, te inteleg ca n-ai putut veni....desi tare-i pacat ca suntem departe unele de altele!Multumesc mey...dar asa simt iou, ca sunt grasa....nah!
Clau, pe tine insa chiar vroiam sa te intreb...de ce n-ai venit la intalneala??? Ma bucur totusi ca v-ati distrat in orasul lui Moshu`???

Noapte buna!

BB2

Mergi la inceput