Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adriella, am uitat sa te si pe tine!!! Poate intri totusi mai des, sa ne imprietenim mai tare....ce zici?

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

quote:
Originally posted by simonette

Adriella, am uitat sa te si pe tine!!! Poate intri totusi mai des, sa ne imprietenim mai tare....ce zici?

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Te , promit ca am sa sciu mai des

Adriella 22+ si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmm, mancarica cu pipote si cartofi...yam...maine trebuie sa gatesc si eu ceva...

Clau, ce bine ca v-ati distrat in parc! Poate ajungem si noi pe-acolo, cu toate ca e departe de noi, dar l-as duce pe Vladut...

Asteptam pozele de la Roxana si Elara, parca facuse si ea.

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Acum am ajuns si eu acasica, dupa ce mi-am facut veacul si pe la un restaurant cu specific vanatoresc si care avea si taraf pe deasupra. Nu mi-a scapat mancarea (din nou ) si nici desertul. Sovi imi facuse pofta cu clatitele alea de voia sa le guste la Daverro. Bestiala intalnirea..propun un bis ca sa reusim sa ne saturam de vorba. Am pus restaurantul pe jar cand am inceput sa intram pe usa, una mai burticoasa ca alta, toate cu pofta de sporovait, ca niste randunici, deh. Timpul a zburat repede, am cascat urechile inspre toate colturile mesei si am ascultat cate un pic din experienta fiecareia. Toate randunicile noastre sunt extraodinare si cred ca avem topicul cu cele mai frumoase viitoare mamici
N-am reusit sa descarc pozele cu mancaricile, dar va spun ca au iesit belea!
Revin mai tarzior cu info la cald...acum merg sa ma bag in pijamale ca tare ma strang pantalonii (sa fi mancat prea mult??)

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza randunici!
Eu nu mai am somn, de la 5.45 sunt treaza si piticul zburda prin burtica asa ca m-am trezit sa citesc ce facurati.
Taaaaaaaareeeeeeee frumoase sunteti si vad ca v-ati distrat de minune la marea intalneala!!!
Noi am fost la mama sa o serbam de ziua de nastere. Apoi pe seara am fost cu viitoru' cumnat la luxury show ca sa ma intalnesc si cu sorela; firma unde lucreaza are stand acolo si am mancat o gramada de.... fructe, mai bine nu spun ce ca nu cred ca gasiti decat acolo.
Am facut un tur in forta, cred ca cel mai mult mi-au placut motoarele si yachturile. Am venit acasa cu un brat de reviste si al meu e fericit ca are ce citi la "biblioteca" (adica la baie).

Naty sper ca doctorul sa se razgandeasca si sa te lase acasa de Craciun, desi ai recunoscut si tu ca doar drumul pana la cantar s-a lasat cu contractii asa ca tot la spital e mai bine pt Iulia.
Va pe toate randu'. Am oaresce intepaturi in burtica si ma duc sa mai stau in pat.

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut si eu, fetelor! Suntem bine, ma simt excelent, durerile de spate aproape ca au disparut si bebe David da din picioruse f des... Maine mergem la control si la analize. Sper sa fie totul bine. Tot maine cumparam si caruciorul din depozit. Abia astept!

Ma bucur ca v-ati distrat la intalneala! Ce ati cumparat de la Baby Expo? Puneti poze, va rugam!!

Pupici!

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata randunici!!!!

Ce mai faceti voi???
Eu m-am trezit atre indispusa, nici nu pot respira, am asa o stare....

Nu ne mai dati pozici???

Azi noapte iara am visat ''prostii'' , adica ce v-am mai spus ca visez, am simtit contractii f puternice si usor durereoase, poate de aici si indispozitia, pt cine nu m-a inteles, am visat.

toate frumoasele!!!

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neata!

M-am simtit super aseara la intalnire. Toate sunteti niste dragute si frumoooaseeee....
Iar despre cuvantul "grasa", daca veni vorba.......uitati-va la mine cum arat cand nu stau pe scaun.....ca am facut un popou mai mare ca burtica... Pe Simo nu o luati in seama....ca bate campii! E o gravida sexoasa rau-rau.....si live arata si mai si!
In rest...Sovi..e ca si in poze: zici ca-i desenata cu pensula: asa ochi, sprancene, gura si dantura perfecte are. Inca nu m-am hotarat daca sa o cred ca poza ai din albumul ei, cu rujul in mana nu-i facut intr-o sedinta profi de foto...
Kya, e o scupete blonda, Bubu, Roxana, Clabuc (are niste oochi....mmmm), Ursuleata.....toate niste frumoase dragalase... toate mi-ati placut f mult. Sunt exact ca si pe forum....amable, dragalase si vesele.
Pozele inca nu le-am descarcat dar sper sa reusesc sa le pun acum, pana sa plec.
La 11.00 ma duc la cursul nr. 2 la FirstBebe si apoi ma duc si eu al BabyExpo ca inca nu am ajuns. Abia astept Sunt f curioasa sa vad si renii aia adevarati...

Pidana, vezi ca ti-am mai scris un PM.
Eu aseara nu am mai intrat, ca dupa intalnire am fost la Sala Palatului la un concert cu colinde si a tinut de la 19.00 la 21.00.

M-am cam ingrijorat putin ca aseara era muzica cam tare, ca la spectacol..na! dar eu nu am gandisem la asta!
Si ma temeam sa nu-i fac rau bebelinei. Oare ii poate afecta urechea??? Joi, cand am fost la cursurile despre sarcina, la FirstBebe, ne-au zis dr. de acolo ca bebele aude bine de la 18 sapt (cica varsta majoratului).
Cum ajung la dr. mea cum o intreb. Voi stiti ceva despre acest subiect? Adica, cam ce nivel de decibeli este periculos pentru bebele din burtica?

Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ioana, vezi in albulul "Luca" la Simonette.

Simo, dar Clabuc? Vad ca nu e trecuta pe listuta.
Pentru cine nua ghicit cine este, Clabuc e cea cu bluzitza roz.

Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol
Eu stau si savurez o cana de , va invit si pe voi daca doriti, este pt toata lumea...
Va doresc o duminica cat mai placuta si mai asteptam poze de la intalnire

26+ Lucas

Mergi la inceput