Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Wow, mai am putin si plec de acasa.

Si eu am pus niste baterii la incarcat, pe alea pe care le-am mai gasit. Am pregatit camera!

Si nu am mancat nimic acasa, ca sa am loc la restaurant. Am auzit ca au niste paste.....!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

...Sa va ganditi si la noi...

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

scriu si eu cand nu sunteti acasa! Sper sa va distrati frumos si sa faceti cat mai multe poze!

Naty un gand bun pt. tine si "funduletul" tau care sufera! ...sunt sigura ca va fii bine!

Sovi cu cadourile de Craciun sau aniversare eu ma scot foarte fain....ceas. Dragului meu sot ii plac ceasurile! Stiu sugur ca ii fac o placere, chiar daca la fiecare aniversare sau Craciun primeste cate un ceas. anul trecut de Craciun a avut chiar doua...unul care de fapt il port eu mai mult ca-mi place. Acum tocmai i-am comandat un altul...a vazut si el cam care...i-a placut, dar nu stie exact care l-am luat...va fii surpriza. Ca sa fiu mai scurta...ceas. Ori sport pt. cand merge la sky ori elegant. Eu ceas sport i-am luat cu altimetru...si adora sa spuna la ce altitudine suntem.

Intru si eu in clubul celor cu dureri de spate...de la ultima postare ...le-am vazut pe toate..nopti nedormite, dureri de spate, de burta, contractii...dar acum e ok sa zicem. Am fost si eu joi la control...bb e bine, miscacios tare, chiar a tras un sut la chestia aia care o pune pe burta ca sa se vada pe ecran. Radea doctora si ea. Mie mi-a spus ca e micut bb, teoretic dupa parametri data nasterii ar fii 27 martie, insa practic data e aceeasi doar ca bb va fi mai mic. Cam 3-3,2kg.Eu sunt multumita.

Vroiam sa spun celor carora dr. le-a spus ca bb e mai mare sau mai mic cu 2-3 saptamani, sa nu va ingrijorati. Mie cand dr. mi-a spus asa ceva am cerut explicatii aprofundite si am primit ceva de genul...data nasterii nu se schimba...ecograful, in functie de masuratori si de parametrii pe care ii are stabiliti, da cu aprox. o data de nastere, dar asta nu inseamna ca asa e. E un aparat! Deci diferenta e doar ca unii bb se vor naste mai mari de cat parametrii mijlocii sau mai mici de cat parametrii respectivi. Nu toti bb se pot naste cu sa zicem 3,7kg, cam atat e un parametru de mijloc al unui ecograf! Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa cat de cat.

Monica9 testul O.Sullivan eu l-am facut la 26 de sapt., dar asta pt. ca am fost in vacanta in Ro. Se face cam intre 24-25 saptamani de sarcina, dar nici 26 nu e tarziu. Bafta i-ti urez...caci mie mi-a iesit ok, dar tare m-a durut stomacul apoi.

Raluca, galateanca mea, pt. arsurile tale incearca sa iei ceva pansament gastric gen Maalox. Sigur e autorizat in sarcina, dar mai bine suna dr; ta si vezi ce-ti recomanda. Eu iau Rocgel, e acelasi principiu. Are un gust ingrozitor...dar face bine apoi.

Sa mai scriu?! M-am cam lungit...dar daca tot nu sunteti acasa, profit!
Am pus ceva poze din Ro. la pozici, daca aveti cumva chef de vizionari.

la ramase acasa!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Delphin, super frumoase pozele din vacanta! Se vede ca Seb s-a distrat bine. Si ce zapada frumoasa a fost, ati facut si om de zapada. Ce fain!

Sper ca fetele au facut multe poze sa ne clatim si noi ochii cu ele! Abia astept sa ne povesteasca cum s-au distrat la carciuma!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata, am venit! Desi eram numai 9, moamaaa ce a fost la gura noastra!! A fost nostim, ca eu am venit a 2-a, dupa Bubu, si cand mai intra cate una stateam si ne dadeam cu parerea cine este :))
Am facut si poze, or sa posteze fetele. Am pus-o pe chelneritza sa ne pozeze, saraca n-avea nici un chef! La final ne-am aliniat toate la perete si am facut pozici asa, in picioare, una langa alta ca sarmalutele.
Numai Naty m-a ingrijorat ca n-a raspuns la telefon, ii promisesem ca o sun si vroia si ea :(. Natilica, ne-am gandit la tine!
Olgutika si Mary-lou le parasc ca, desi au promis, n-au venit! Poate data viitoare!
Ce de pizza, ce de macaroni, ce de limonada a curs la masa noastra!
Hai va pup, ma duc sa desert plasa cu monstre de la baby expo, si sa probez pantalonii/centura ce le-am luat de acolo.

pese: l-am vazut pe Luca de Simonette (si pe Randunoiul -cooool!) -o dulceata de baiat! Va spun, pozele nu sunt trucate!!! M-am topit! Vleau bebeeeee!
pese2: nu ne-am imbatat nici una.

edit: multumim randunicilor, care desi nu au putut fi fizic langa noi, au fost cu corasonul
Si multumesc celor care au sarit cu idei de cadou la randunoi. Deocamdata i-am luat un body de nou-nascut pe care scrie eu si mami il iubim pe tati. Mai vedem ce mai luam

mai aveau niste bodiuri pe care scrie vreau diamante, si eu prima data am citit "vreau trei amante"

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Yupiiiiii, ati venit! Acum vrem povesti de la toate randunicile care-au participat si bineinteles poze!

Sovi, hai descarca bagajele si vino sa mai pove!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

RALU,SIMO-multumesc pt sfaturi.
gata intalnirea?cum a fost?asteptam poze....

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ce mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo cu voi....
Cred ca a fost SUPER FAIN, abia astept povesti si pozici de la voi!!!
Asa de tare ma manca de intalnirea asta ca aproape imi venea sa ma sui in masina si sa vin la voi, dar gandul la cei 360 km, si traficul din Bucuresti, mi-a mai taiat din elan, dar las ca nu se stie niciodata!

Pai eu am reusit sa citesc tot din urma, ieri nu am fost acasa, si acuma va astept sa ciripiti mult sa aflam tot,tot,tot.

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am crezut ca scriu prima despre intalnitura dar bineinteles Sovi mi-a luat-o inainte!!!
Deci....o adunatura de burtoase frumoase si gureshe cxare nu mai stiau ce sa bage in gura si ce sa mai spuna pe langa imbucaturi...!Am atasat pozele la albumul "burtik"...sper sa va placa si sa ne recunoasteti!
Asa e Naty.....ne-am gandit la tine!
Ce haioasa a fost Sovi ca la un moment dat si-a bagat sacosha sub pulover sa iasa mai burtoasa in poza
Si toate fetele sunt super.....mai vreau la intalniri de astea!!!!Hai fetelor...pe cand ne vedem din nou? Ca timpul a trecut prea repede si n-am apucat sa vb de toate cele...
Cele care n-ati venit ....sa stiti ca ati pierdut...nah! Dar data viitoare nu va mai iertam ca data viitoare musai o sa veniti!
Olgutza si Mary, ce s-a intamplat??? De ce nu ati ajuns? Sper ca pozele s-au atasat....vad eu!

Ce mandru este randunoiul meu ca i-am zis ca l-ai gasit cool Sovi...daca si-o ia in cap sa vezi rafuiala ce am cu tine!!!

mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

delphinas - ms mult pt sfat, am citit ca si Rennie este recomandat, dar o sa astept pana ma duc la control sa o intreb pe dr
sovi - cred ca v-ati distrat pe cinste, abia astept sa vad pozicile, si ai fost tare la faza cu "vreau trei amante" , am ras de nu am mai putut
simo - acusica ma uit si eu pe poze...si ce ziceai de sovi?

26+ Lucas

Mergi la inceput