Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
deeapui spune:
Distractie la intalnire fetele, si sa papati ceva bun si pentru noi!!!
Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca
sovietica spune:
Adresa Davvero
B-dul. Tineretului nr. 55
021-331 06 19
0721 038 199
harta:
http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/index.php?id=5027
eventual sa luati cu voi nr de tel al restaurantului si/sau al lui Naty, poate ne mai indruma ea daca chiar nu gasim carciuma.
eu am o singura grija: inca mai diger friptura de aseara si mi-e ca n-o sa am loc de pizza
sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Mai fetelor, Davero este chiar vis-a-vis de palatul copiilor...si un pic mai sus de polivalenta! Este usor de gasit...nu va impacientati!
Eu acum ma chinui sa culc copilulca sa fie odihnit si sa poata merge cu tati la joaca la baby-expo cat stau eu la sueta cu voi!
mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
RalucasS spune:
Buna dimineata , desi cam tarziu la ora asta
Eu aseara nu mi-am mai vazut capul de treaba, ca am primit telefon de la tara sa se duca randunoiul sa ia niste carne ca socrii au taiat un vitel, s-a dus domnul si mi-a venit acasa cu jumatate de vitel , care mi-a luat toata noaptea si o parte din dimineata ca sa il transez si sa il fac pachetele mici pt frigider , dar bine ca mi-am luat de o grija.
Cu somnul a fost teroare, m-a ars pe gat de nu mai aveam aer sa respir, si nu imi trecea din nici o pozitie . In rest nimic nou.
Voi aveti azi "intalneala", va doresc distractie placuta, si sa faceti cat mai multe poze, ca sa traim si noi macar virtual intalnirea voastra live. Oricum de abia astept sa va intoarceti ca sa ne povestiti cum a fost totul.
sovi - eu pt cadoul de craciun al randunoiului am doua variante, inca nu stiu la care sa raman: un set de undita cu lanseta si tot tacamul pt pescuiala (nu ma pricep deloc, dar o sa ma descurc eu) sau un aparat de ras electronic + masina de tuns...
bubu - felicitari pt bebe si pt rezultatele bune!
- pe 27 apr e Pastele 2008
deea - felicitari pt fetita si de mult nu ai mai dat si tu un semn pe aici...multi si sa vii cat mai des la ciripeala
simo - felicitari pt cumparaturi, sa le stapaneasca bb cat mai sanatos
Monica - si eu m-am ingrasta, cat o balena, dar asta este nu ma duc la nici un concurs de miss, si o sa am timp sa dau jos dupa
adriella - la morfo fetala de 24s, si mie mi l-a gasit pe bb cu 2 sapt mai mare, avea 890 gr, dar mi-a zis ca este in limite perfect normale si nu am de ce sa imi fac griji in privinta asta, si in urma cu cateva saptamani mi l-a mai gasit odata mai mare cu o sapt, asa ca am un bb care creste intr-o zi cat altii in trei ca Fat Frumos
diana - soata mea are program sa imi faca masaj la spate in fiecare seara ca si pe mine ma rupe, mai ales cand stau in picioare
Ela - esti cam scumpa la vedere in ultima vreme , de abia astept sa stai sa ma ciripesti cu noi cum o faceai tu...
Clabuc - bine ai revenit !!!
Maria - pt gat iti recomand propolis cu vitamina c, iti trece imediat, si mie mi-au recomandat randunicile si asa a fost, am luat 2 una dupa alta , si dupa aceea m-am simtit mult mai bine
26+ Lucas
simonette spune:
Maria, pt gat mai poti lua tantum verde si bioparox...mie dr. ginecolog mi-a dat reteta pt astea insa nu uita sa-i spui totusi farmacistei ca esti gravidutza!!! Mi-a trecut gatul f. rpd de la sprayul asta de care iti spun...Sanatate!!!
Fetelor care veniti la intalnitura, sa stiti ca in cinstea voastra mi-am facut unghiile cu rosu, eu care nu obisnuiesc decat naturel dar asta e sg culoare pe care o am prin casa primita cadou de mult...! Ma simt aiurea cu unghiile rosii dar pt voi...suport!
BB2
diana_g spune:
buna dimineata randunici!
va multumesc pentru sfaturi,dar cu inotul nu prea le ammasaj imi face si mie sotiorul dar nu ma prea ajuta...
va doresc distractie placuta la intalnire,imi pare rau ca nu am prilejul sa va cunosc,dar cine stie poate intr-o zi....
va pupic pe toate si pe bebei
diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
RalucasS spune:
diana - incearca atunci o centura speciala pt burtica, bunica mea mi-a zis ca ea asa a folosit toata sarcina si nu a avut probleme, si inclusiv soacra mea mea zis la fel. Poate merge si in cazul tau
26+ Lucas
simonette spune:
Diana, cu durerile de spate ne confruntam toate...asta e specific sarcinii, oasele bazinului de desfac sa pregateasca corpul ptr nastere, centrul de greutate se modifica+ faptul ca greutatea este mai mare! Se gasesc perne speciale ptr gravide sau incearca sa umbli tot timpul legata cu un sal/fular/bluza la mijloc! Ajuta de multe ori! Si eu am mari pb cu spatele dar stiu ca sunt normale asa ca indur! si iti doresc alinare!
BB2
simonette spune:
Peste 2 ore ne petrecem...ce pacat ca doar unele dintre noi! Bine ca mi-a adormit copilul! Ma duc sa incarc bateriile camerei foto ca sa o iau la mine sa ne pozam Imi imaginez ce fata vor face ospatarii aia cand ne vor vedea pe noi....9 burtoase!!!!
BB2