Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata si de la mine!!!!!!
Multumesc fetelor Bubu, Sovi,Maia pentru aprecierile la adresa mea.
Ma duc sa-mi fac o cafeluta

IRINA
+22
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!
Mmm..cafea..As bea o cafea!!
Va scriu repede cateva randuri si apoi fug sa ma epilez pt.ca azi am eco la 14.30!Abia astept sa vad ce mai face mogaldeata mea!
Asadar..
Sovi felicitari pentru bebele lungan!De col..nush ce sa zic..Cati cm. are?Iar drumul lung pana la locatia Revelionului-il rezolvi cu No-Spa luat preventiv si cu scaunelul de la masina lasat mai pe spate!Chiar asa..mai vb. cu el sa-si bage mintile-n cap!Ce inseamna asta?!Mai baga si tu ceva odihna pana atunci..si gata!
Irina esti mortala!Mi-au sarit imediat in ochi!fata roz!
Flori,Oana si Mami!
Simo ce ai facut?!Esti mai bine?!
Felicitari Roxana pt.BB grasunel!Stai linistita ca mai are timp de intoarcere!
Delphinasulee!!
Maia cand te tine,ai observat?Sa nu fie cumva si de la efort?
Felicitari Elara pt.bebelina sanatoasa si frumusica foc!
Dana!
Ariel imi pare rau ca te-ai pricopsit cu robinet!Dar lasa..ca scapi repede-o sa vezi!Cat despre sora-anemia-ce sa spun..ca a poposit si pe la noi,asa ca..
Felicitari Monica pt.bebelusa grasunica!
Ralu,Miha,Ana,randunicilooor ratacitoare si bebelusilor zglobii!!
Ah..uitasem sa va spun ca ne-am luat braduuut!!E asa frumooos,bogat!!L-am pus intr-un vas cu apitza-la bunici in curte!!Abia asteptam sa-l impodobim!
Edit:Azi noapte am visat ca-revenind pe forum dupa o perioada mai lunga de absenta-ajunseserati la pagina 63!!Nu deschisese nimeni capitol nou!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 25+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela pupici si d ela mine, du-te si fa-te furmoasa si te asteptam cu vesti!!!!!!!!
Hai sa te mai fac o data sa razi:si de data asta tot noroc cu tine ca ai zis de eco, ca eu am uiat si de asta, si eu ma duc azi la ora 5.O fi normal ca gravidutzele sa uite dar eu parca sunt dusa rau.........Altadata sa ma intrebati si pe mine: mai Irina tu cand te mai duci la eco???Poate asa imi aduc si eu aminte........

IRINA
+22
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

inainte sa ma bag la grajdutz, trimit u pupic dulce pentru ela si bitzu uituc ... si pun o vorba la ingeras sa fie totul bine cu bebei mici si pufositi!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Neatza fetele......am o problema....
sunt in intarziere cu Cm-ul de 7 zile...
Iar testele sunt negative....iar eu sunt ceas la fix 28 de zile...
am .... studiat din greu...
Nu mai am rabdare si nu inteleg de ce nu apar II
sau macar ciclul...Careva dintre voi a patit-o ????

pupi

INTARZIERE CM
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, ma bucur ca e totul in regula, ti-am vazut mutrisoara la 4D, habar n-am ce e pata aia...
Pidana, Ariel si cine mai are probleme, vad pe aici ca o simpla perfuzie de glucoza cu vitamine face minuni. Cat despre infectia lui Ariel...ce iei? Oricum, CREDE-MA, poate fi mult mai rau decat robinetelul pe mana. O tanti din salon, la a 3-a sarcina, zicea ca de injectii in fund ii e de 5 ori mai frica decat de nasteri; in cazul asta, eu voi merge la nastere fluierand
Azi fac celebra morfofetala la celebrul dr Albu al Giulestiului, am dormit greu din cauza asta, am emotii mari sa fie Iulia bine-Doamne, daca e totul ok ma las la injectii si la o ora!!!
Sovi, vezi ce faci cu alergatul dimineata, gym, tai-chiul si mersul cu masina 12 ore! Si controale dese! Sau crezi ca numai cuscra-tii i se pot intampla ghinioane? Am secat de plans de cate ori m-am intrebat de ce tocmai mie mi s-a intamplat asta, nu te mai crede Atlas cu globul pamantesc in spinare si NU TE JUCA cu ginerelul meu! Poti sa pui si 30 de kg pe tine in sarcina, le vei da jos dar gata cu performanta sportiva!

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, nu lungimea mi se pare grava (32 mm) ci faptul ca s-a scurtat asa mult in 3 sapt.
Tot coios, 436 grame -ceea ce vad ca e cu muuult mai putin ca la altele la 26-29 sapt, dar in fine, nu ma pricep, lungimea de la cap la fund nu imi dau seama cata e, dar m-a amuzat dr cand masura oasele si ne-a intrebat cu o voce inocenta: da cu cine seamana asa lung?!. Saracu, mai avea putere sa fie asa sugubatz, dupa o zi de munca. Ca ne-a intrebat diverse, cand ii facem surioara, daca i-am pregatit camera, cate ore muncesc, cata apa beau, etc. Interactiv, ce sa mai... Merita si el (si noi) la valoarea lui un ecograf mai bun.
Ariel, iti doresc sa se dezinfecteze repede urinoiul! si sa iti scoata branuloiul...Da ce ai soro cu outzele, nu vrea ficatul tau? Poate macar de prepelita, ca sunt mai usoare?
La Dragonu Rosu, in care ai fost? Recomanzi un magazin anume, sau asa, luate la rand? Carucioarele care costa 17 mil in oras, le are si acolo?
Varuna, eu zic sa asteapti sa se scurteze colul, si apoi sa iti faci griji, n-are rost asa, dinainte..
Flori, la cat timp poti face gratis analizele de sange/urina la med de familie?
Zoze, asa ma gandeam si eu... sa iau 2 no-spa la inceputul calatoriei, si poate inca 2 pi la mijloc, scobutil la poseta, si cu rugaminte la Omu sa ia gropile mai usor, si Doamne Ajuta. In ianuarie, trag o fuga pe la Herghelegiu sa vedem ce mai zice si el. poate creste 32-ul :P
Sa te gandesti si la noi, care nu ne luam brad cand mergi sa il mai mirosi pe al tau :)
Am ras de visul tau, inca pe tema asta n-ai mai avut tu cosmare :))
Bitza, sa pui alarma sa sune o ora-doua inainte de echo, sa nu uiti
Bafta multa la fetele care merg la doctor!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi nu uitam sa ma duc la eco(pentur asta l-am mobilizat si pe randunoi,c a merge si el cu mine), ci am uitat sa va spun voua.....adica toata ziua vorbesc cu voi, vorbiti de eco...si eu nimic!!!!

IRINA
+22
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Sovietica , nu stiu exact cat de des, dar eu mi-am facut de 2 ori analizele de sange, sumarul de urina si urocultura de la inceputul sarcinii si pana acuma. Ultima data am facut acum 2 saptamani, si cum au iesit ceva probleme cu proteinele din urina, mi-a zis ca peste fix o luna sa ma duc sa repetam sumarul de urina. Banuiesc ca se pot face atat de des pe cat se impune.

Cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul, ca nu strica. De banii aia putem sa ii luam hainute lui bebe.

Floriio in 20+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, n-am mai marsaluit in parc de vo 6 sapt, doar mers, culmea ca in saptamanile astea in care s-a scurtat, inamplarea a fost ca nu prea am facut gimnastici/abdomene, decat tai-chi, si Iosup a zis ca asta e voie cand i-am explicat cum il fac, dar totusi sa merg mai des sa verific colul. Si la drum tot plec, ca n-o sa raman acasa... Poate inainte sa plec, trag o fuga oriunde sa imi vada de lungime. Asta cum se verifica? numai cu echo? Ei, si daca in ajun de plecare o fi grav, atunci ma mai gandesc odata.
te pup apasat, cuscra mea !

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput