Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Cristinik!!! Ce ochi ai!!! Intr-adevar sunt de la 3-6luni eu am luat asa fiindca am fost de 3 ori la targul asta si de fiecare data mi s-a dat la intrare cate o suzeta NUK de la 0 luni! De aceea am luat un pic mai mari...sa fim acoperiti pe perioada mai lunga!
Imi pare tare rau ca treci prin asemenea suferintza cu spatele, daca ai putea sa vii pe la mine sa iti fac masaj profesional la spate cu ulei terapeutic tare as vrea sa te ajut! Leaga-te tot timpul la mijloc si menajeaza-te cat poti! incearca macar niste frectii cu eucalipt sau alte unguiente care sa aline durerea! O sa fie bine , o sa va descurcati! Ce dulce a fost ppuiutzul cand s-a asezat si te-a im bratisat....mancal-ar mama pe el! Ti se rupe inima! si mamik si puiutzii!
mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
CristinaGoji spune:
M-ai distrat cu exclamatia privind ochii mei, Simonette! Ma gandeam oare unde o fi vazut Simo ochii mei, mai ales ca am ochii mari , m-am simtit imediat cu musca pe caciula! Problema cu suzetele astea e ca din moment ce se invata cu o forma, foarte greu ii mai poti convinge sa accepte alta forma a suzetei, or Nuk este foarte diferita fata de Avent. No, nu stiu ce sa zic, ca noi numa Avent am incercat la Vladic, dar am auzit de la alte mamici, care in prima faza cumparase niste suzete ieftine, cu o anumita forma, si dupa aia, cand au vrut sa schimbe firma s-au confruntat cu refuzul categoric al bebelusului, care-si vroia doar suzeta pe care o avuse initial.
Cu masajul - multumesc de oferta. Vine la mine de 2 ori pe saptamana o maseuza, ca mai des nu-mi permite timpul, si ma ajuta mult sedintele astea.
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Hiii, ce dragute sunt! Da' ai luat hainute, nu te-ai incurcat! Sunt foaaaarte frumoase! Simo, sa le poarte sanatos bb Yannis! Si maimutzica e scumpa foc!
Legat de carcei, si eu am avut la prima sarcina, pe la 8-9 luni, ma luau noaptea in somn si saream de nu mai puteam...ce senzatie nasoala...Acum, de cand i-au magneB6, sper sa nu am probleme cu carceii ca nu-i suport!
Cristina, ce nasol cu durerea de spate...pe mine ma ajuta dusurile dese si tin apa calda pe shale si apoi ma bag in pat...
Am facut curat si am spalat pe jos, uf, ce-am mai obosit...curat, adica am strans tone de jucarii si le-am sortat si aranjat ...
Acum mai am sa pregatesc niste frigarui, sa ne ospatam dupa sfestanie si gata!
Mai trag cu ochiul la voi in pauza urmatoare
Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Simo, si eu cu carceii m-am scos tot cu MagneB6.
Are o colega dvd-ul "bebe vine acasa" asa ca acum ma uit la bebici
naty 22+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
simonette spune:
Cristinico, eu la Luca n-am avut pb de genul ca s-a adaptat greu la o alta forma....a primit orice fel de tetina si de biberon pt lapte si pt ceai, cu suzeta la fel, numai ca el nu a agreat suzeta si in final am renuntzat la ea....nu mi-a parut rau deloc dar lui Yannis vreau sa i-o indes ca mai scap noaptea de stres, ca Luca tare des s-a mai trezit noaptea! Inca se mai trezeste! Stiu ca suzeta calmeaza! Si mai stiam ca suzeta e indicata de la 3 luni in sus...sau ma insel? Stiu ca Aventul este tare bun, si noi la Luca am folosit mult aventul, la ceai i-am folosit si alte marci, ca se innegreau si nu le mai suportam, asa ca le schimbam des, si era prea mare risipa sa cumpar mereu avent, ca sunt destul de scumpe! Pt lapte insa, inca mai folosim avent si pana i-l scot tot asta o sa folosim!
Bubulico, de la targul asta nu i-am luat nik, decat 2 suzete AVENT si alte maruntzisuri care s-au dat cadou! Toate hainutzele i le-a adus tac`su din calatorie... De cate ori ma suna imi zice ca i-a luat lui Luca cutare si cutare hainutza, pana cand m-am iniervat si l-am intrebat: -Dar lui Yannis nu i-ai luat nimic? Si a dat iama si la nou nascuti atunci! Deh...de-acum avem 2 baieti cucuieti!
A venit bunica randunelului pe la noi si am pus-o sa ne fac clatite....am papat vreo opt pana acum Buuuneee!!! Am facut si cu merishor, si cu capsunici, si cu nuca si miere....buuun!
BB2
CristinaGoji spune:
Simonette - nu stiu ce sa zic de varsta la care e indicata suzeta. Din cate am citit, pana la 4 luni copilul are foarte pronuntat reflexul suptului, unii bebelusi folosesc tzitzuca pe post de suzeta, si poti face ragade din aceasta cauza. Varsta cea mai propice pentru renuntarea la suzeta e 4-6 luni. Asta teoretic. Depinde de nervii mamei. Noi si acum o folosim, doar la somn, dar o folosim. Am avut eu o tentativa sa i-o scot la 5 luni si am reusit, dar am facut greseala sa-l las cu taica-su cateva ore si tat'su, ca sa adoarma copilul mai usor sa nu se chinuie mult, i-a dat suzeta. Dupa aia n-am mai avut eu nervii necesari pentru renuntarea la suzeta. Dar cum am mai spus, o folosim doar cand il pun la somn. Nu pot spune ca e o asa mare problema, deocamdata, sa vedem cum facem pe viitor. Era sa uit, am citit undeva ca introducerea suzetei din primele zile de viata ar putea determina refuzul bebelusului de a suge tzitzi.
Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lyvy spune:
Mai fetelor, sunt dependenta de ciocalata, mananc zilnic ffff multa, pot renunta la orice, dar nu la cioca.Ce parere aveti de asta???
Mananc si dupa aia ma ia cate o mustrare de constiinta, ca nu stiu ce sa mai fac, cred ca ciocolata m-a facut, in rest nu mananc prea mult.
Stiu ca nu e prea indicata in sarcina, dar nu stiu ce sa ma mai fac!!!
livi +27 Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
sovietica spune:
livi, presupun ca de incercarea de a inlocui cu fructe stii deja, si cred ca eu in locul tau as fi incercat cioco naturista, am vazut la un plafar cioco la borcan naturista, nu mai stiu ce avea in loc de cacao, pudra de roscove sau altceva. Si in general la plafar ai sanse sa gasesti cioco mai light.
sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Sau macar incearca cu ciocolata alba!!! Sau nu-ti place decat neagra?
Mai Cristina...fiecare copil are ritmul si mofturile sale! Si cred ca un copil il poti obisnui cu orice daca ai ceea ce spui tu...adica nerv si rabdare! Eu cu Luca n-am reusit sa il culc sig in camera ca mi-e prea drag si nu pot nici eu fara el, dar cand vor fi doi nu voi avea incotro caci nici 4 in pat parca nu e spatiu desi patul are 2m...Atunci va trebui sa iau masuri! In rest a fost un copil bun carte nu a facut mofturi...numai suzeta nu i-a placut! Lasa baiatul sa doarma cu suzeta ca altii nu renuntza nici la 3 ani!Pana merge la scoala are timp
BB2
RalucasS spune:
Buna seara !
-Vad ca vorbiti de suzeta, eu am o idee fixa in privinta suzetei de foarte mult timp , si aceea ca eu nu am sa ii dau suzeta copilului meu sub nici o forma, am considerat mereu suzeta ca un mod de a "pune pumnul in gura" cuieva care vrea sa vorbeasca...acum nu stiu ce voi face dupa ce va naste printisorul, si sper sa nu fiu nevoita sa imi schimb ideea.
- Iar referitor la ciocolata, eu de cateva saptamani simt nevoia mereu sa mananc ceva dulce cand ma trezesc din somn , fie dimineata fie dupa-amiaza, orice numai dulce sa fie, iar inainte nu puneam gura pe dulciuri decat foarte foarte rar...
26+ Lucas