Mamici de Martie-Aprilie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ne-am intors de la expo....era totul pe terminate! Astazi intrarea a fost free si s-au dat muuulte cadouri! Luca s-a distrat mai putin caci locul de joaca s-a inchis insa i-am facut poze si noua impreuna cu el! A fost frumos!
Clau, abia astept urmatoarea intalnire ca sa te vad si ca sa trancanim!!!! Cred totusi ca puteai sa vii si cu Razvan caci papa si el o pizza si il admiram si noi! Doar e baiat mare si nu cred ca se plictisea intre fete! Lasa....data viitoare!
Naty, n-ai voie sa mai plangi ca venim cu... Noi te iubim si suntem tooooateee cu tine! cu mult drag!
Cristina, te-au mai abandonat gandurile alea negre? Mai intra si tu pe la noi ca impreuna ne incurajam...
Sovi, ce-mi faci tu mie???? Acum tre sa ma apuc de facut clatite ca nu mai pot de Si de placinte mi-e pofta dar de alea chiar nu ma apuc acuma! Reaoooo...

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Mey...am uitat sa va spun ca azi noapte am avut un carcel moooooaaaama!!!!!Primul meu carcel si din sarcina dar si din viatza! Dar asa un carcel ca m-a trezit din somn si ma doare piciorul si acum in locul acela! De acum incolo o sa tot am carcei ca cica sunt frecventi in gravideala

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

cat m-am ferit, si tot comis-o!
de acum o sa zic asa: am mancat ...beeeep.... cu garnitura de ....beeeeep....
cine vrea reteta de ...beeeep... cu masline? :))

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simonette - mersi mult! Din pacate pe zi ce trece si cu cat mai mult se apropie momentul, parca mai mult ma gandesc la ce ma asteapta . Mai ales ca se apropie luna Ianuarie, cand trebuie sa mergem cu Vlad la doctor care ne va da verdictul, daca il operam pe Vlad sau nu, daca mai continuam terapia profilactica cu antibiotic sau nu si ma apuca groaza sincer. Plus ca am niste dureri de spate foarte mari, am fost la dr. care a zis ca deocamdata nu ma poate ajuta cu nimic, pentru ca sunt insarcinata si ca probabil am o discopatie indusa de sarcina precedenta, care cu cat inainteaza sarcina, cu atat mai mult se va agrava. Intr-o zi chiar am cazut jos de durere si nu ma puteam ridica, eram numai eu cu Vladut acasa si el s-a pus jos langa mine si ma cuprindea si a stat asa, pana a venit sotul acasa si m-a ridicat. Nu stiu ce ma asteapta, cat mai rezista spatele meu. Am noroc ca de data asta nu prea pun kg pe mine multe, deocamdata am 2 kg in plus, dar din expperienta mea cu sarcina precedenta, viitorul nu suna prea bine. Atunci in ultimele 2 luni nu reuseam sa ma misc mai mult de 10 minute, dupa care trebuia sa ma intind in pat, acum nu-mi mai permit luxul asta . Chiar ma sperie situatia in care ma aflu si nu vad inca nici o solutie.

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Halau, helau!
Am ajuns si eu acasa, am fost in vizita cu Vladut la bona noastra, s-a serbat de Sf.Niculae, am mancat si eu numai beeep si beeep, de nu mai pot, n-spe feluri de papa si praji, buna rau bona mea, o gospodina desavarsita!

Mi-e un somn de crap, dar trebuie sa fac ordine prin casa ca avem sfestanie azi, vine preotul sa ne sfinteasca si sa ne citeasca, asa facem in fiecare an inainte de Craciun.

Pe Vlad l-am basculat la somn, of, ce-as mai dormi si eu...

Mary, da, ai dreptul de Cand vrei tu, iti da ginecologul o scriosare medicala catre medicul de familie, cum ca ai "sarcina cu risc ce impune reducerea programului de lucru la 6 ore"- Doamne Fereste, dar asa se scrie pe foaia aia , apoi te duci la medicul de familie si da si el o adeverinta, apoi faci o cerere si atasezi hartiutele si le duci frumos la personal si gata, nimeni nu comenteaza ca e scrie in lege(nu mai stiu ce lege era, dar stia o randunica, poate ne ajuta). Succes!

Sa aveti o duminica relaxanta! Am citit fiecare ce-a facut, s va fie de bine plimbarica, baby-expo sau concertul

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ela, eu cand eram gravi cu Ioanna am fost la Carnaval si simteam toti decibelii in burta. Si mie imi era apoi frica sa nu-i fi afectat urechea , dar am uitat atunci sa o intreb pe dr. Ioanna se pare ca aude f bine.

Raluca 23+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Naty, eu visez apa de obicei cand imi e frig.

Raluca 23+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Am pus pozici cu lucrusoarele lui Yannis!!!! Am uitat sa pozez maimutzik....

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sunt tare frumoase lucrusoarele lui Yannis! Sa le foloseasca cu placere Mi se pare mie sau suzetele alea Avent sunt de la 3+ luni? Poate sa mai iei un set, de la 0+ luni, ca sunt mai mici, numa bune pentru gurtia lor micuta Sper ca nu te superi, dar eu chiar la VLadut cand i-am dat suzeta o+ luni parea enorma pentru gurita lui, iar la cea de 3+ am trecut abia cand avea 4 luni.

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Am pozat si maimutzik!!! E haioasa rau!!

BB2

Mergi la inceput