Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 8
slimatei spune:
intram mai rar caci nu prea avm chef de iesit din pat..incerc sa ma odihneesc atat cat imi cere organismul..dar in ultima perioada imi ere cam mult....o fi normal... de ce dorm de ce-as dormi..cu toate ca eu sportul asta nu-l agreez deloc..dar daca imi cere organismul..efectiv nu-l pot refuza..simt ca nu am vlaga....
gaby... noi suntem tot asa fara contractii ..un pic cam agitate..dar in rest nimic.. astept si eu sa vad cum o fi contractiile alea....
adina multa sanatate
la toate fetele ,printesele si cavalerii..noi ne bagam din nou in patutz..mai revenim...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
g24hit spune:
hello
eu savurez o cafea fara cofeina. vrea cineva?
BB vad ca tu esti prin zona...cat de gros o imbraci pe printesa ta cand iesiti afara?
ca eu am scoa-o deocamdata doar pe balcon dar as vrea sapt viit sa ies si eu afara.
g24hit spune:
BB n-a avut debridatul nici un efect?
eu inca nu i-am dat. noi facem kk dupa ce ne scremem ceva vreme insa l-as incerca pt durerile de burtica.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by g24hit
hello
eu savurez o cafea fara cofeina. vrea cineva?
BB vad ca tu esti prin zona...cat de gros o imbraci pe printesa ta cand iesiti afara?
ca eu am scoa-o deocamdata doar pe balcon dar as vrea sapt viit sa ies si eu afara.
ENI si IULIA( 13.11.2007)
eu am scos-o de la 9 zile!!! eu nu o imbrac asa gros ca, caruciorul are si landou si e "baricadata" toata!!
voi folositi spray cu apa de mare pt nasuc???
fug si eu un pic la nani, cat doarme pitica!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
dany26 spune:
buna seara !
bb mersi de raspuns!
dar oare termosul cum sa il sterilizez ca spre norocul meu am primit unul micutz?cu solutie de la Chicco e ok?ca fiert nu prea cred...nu?!
of...de ce oare sunt constipati bebeii nostri...credeam ca patesc doar eu dar vad ca suntem cam multe si nici una dintre noi inca nu a gasit un remediu decat prin folosire de supoz...si avem acum si colici si constipatie...de ma doare sufletul candil vad cum se screme si se inroseste tot...si am citit azi ca tin pana la 3 luni colicii astia nenorocitide 2 zile ii dau si eu bonisan...daca nu va merge trec pe sab simplex cred...deapre debridat nu stiu nimic de la dr....dar o sa o intreb.
fetelor care le veti da lactoza asteptam reactiile!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
dany eu nu am sterilizat termosul!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany eu nu am sterilizat termosul!!
mersi din nou bb!nu te-ai mai culcat?!eu tare greu adorm ziua...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
dany nu am mai reusit sa adorm ca astept musafiri !! toata ziua se anunta musafiri sa vada fata!! sper sa se opreasca pana la 1 an....
bb_yasmi spune:
pussi, ce faci?? cum se simt printesele???
irinutz, esti bine??? flacaul si-a revenit dupa operatie??
ggaby spune:
vai stefi ce norocoasa esti ca poti dormi! si eu sunt tare agitata si astept cu nerabdare sa se intample ceva....dar nik! in schimb ma cam doare capul si e o durere care se prelungeste spre maxilare si gat...si nu prea imi convine! credeam ca am scapat...
Multa bafta!Doamne ajuta!
ggaby 39+