Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi.
sunt fresh ca eliza s-a trezit la 5 prima oara sa manance si acum inca doarme in asteptarea mesei...super...sper s-o tina tot asa!
tot puturoasa este..suge cam 50 ml si restul la biberon.dar m-am obisnuit deja. oricum sunt multumita ca bea lapticul meu. nu cred ca o sa reuseasca vreodata sa manance o masa intreaga de la san.
cu kk n-am rezolvat inca problema. si eu ii dau debridat 1 ml la 6 ore. asa ne-a recomandat dr. are efect la colici, dar tot nu face kk.
ne pregatim de botez, mai avem putin...am fost ieri si am comandat tortul.
in rest, nu avem noutati.
va pupam dulce

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si noi a cafelutz.....nu avem nici o noutate....decat ca am facut bradutz... sa vina fetitz cu atmosfera de craciun...eu ador aceasta perioada..poate ca m-am nascut pe vremea asta...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Stef, ce frumos!
O sa fie un super cadou. :) Pacat ca nu o poti pune in varful bradutului.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza si de la noi.

cu kk n-am rezolvat inca problema. si eu ii dau debridat 1 ml la 6 ore. asa ne-a recomandat dr. are efect la colici, dar tot nu face kk.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

nici noi nu am rezolvat nimik cu debridatul. acuma am fost si am cumparat lactoza humana!!! sper sa dea rezultate!!

ank de cate ori pe zi ii dai lactoza????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna,

Lala, multumesc de grijile pe care mi le porti. din pacate tot rau imi merge, s-a imbolnavit si al meu. pe jasmina am trimis-o la ai mei, sper sa n-o fi molipsit-o si pe ea. de ieri am inceput penicilina ca dura deja prea mult starea de febra. am si niste dureri groaznice in gat si piept, care nu vor sa treaca indiferent ce fac. in sfarsit, cred ca antibioticele isi vor face efectul, daca azinu trece febra ma ducmaine la spital sa stiu ca e totul ok. n-am mai fost vreodata bolnavain halul asta
pentru mine e ceva de groaza sa iau antibiotice, in ultimii 20 de ani n.am luat decat de 2 ori.

ma gandesc la voi, dar nu prea pot intra. aveti grija de voi, de burtici si bb-i.

adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Va pup pe toate si va multumesc din suflet!Cred ca sunt primaa care scrie din reanimare,v-am zis ca sunt dependenta de voi!
Eu si Pinki suntem super,ea e sus,doarme si mami asteapta ziua de maine,sa o tin in brate!

Multi pupici la maci, bebici si gravi...incerc sa intru sa va povestesc mai multe cat pot de repede!
Stefania si urmatoarele gravi ca vor naste,sa va dea DD bucuria si fericirea mea de azi!N asteri usoare!
Va puuuuuuuupp!

Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Asteptand ziua de maine!!!

buna venit PRINTESEI TALE!
tie iti doresc recuperare rapida! si sa te intorci cat mai repede acasa cu micuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele
Adina, imi pare tare rau ca nu iti e mai bine, ma gindesc la tine si sper din tot sufletul sa iti revii cit mai repede

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salutare fetele am trecut sa facem prezenta...
ADINA imi pare rau ca nu te simti mai bine! sper sa te refaci cat mai curand!
STEFI ce faci?ceva contractii?

Barbata-miu nici nu vrea sa auda de o mica partida ii este frica...
pup aveti grija!

ggaby 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ggaby

salutare fetele am trecut sa facem prezenta...
ADINA imi pare rau ca nu te simti mai bine! sper sa te refaci cat mai curand!
STEFI ce faci?ceva contractii?

Barbata-miu nici nu vrea sa auda de o mica partida ii este frica...
pup aveti grija!

ggaby 39+

gabi nici al meu sotz de pe la 7 luni nu a mai vrut....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

eu ma bag la un somnic ca in ultima vreme noaptea ma trezesc la fiecare 3-4 ore...zici ca fac antrenamente...mi-e asa de dor de un somn lunggg!

ggaby 39+

Mergi la inceput