Mamici de noiembrie- decembrie (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM..stiu iubita nu-mi spune ..momentan incerc variantele clasice,,gomaj, creme..o sa incerc niste vitamina A sau E CU CREMA DE GALBENELE..HABAR NU AM..nici nu stiu unde sa ma interesez de laser..mai caut pe net.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Victo

ellis si eu am de la chico..o tampenie..:(:(
wow..90 ml la 3 sapt..nu e cam mult?

anca..o cantaresti sa vezi cat suge? ..nu stiu..la mine solutia e..completare...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

victo mersi de raspunsuri!!!
asa papa si al meu de la 3 sapt si 2 zile dar eu ii dau doar 4 mese cu bibe si mai mult dupa ora 6 seara...tu cand ii dai?

creem mersi de raspunsuri....of imi pare rau ca e racita bb tau!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dany, eu ii dau 60 ml la fiec masa.dar la urm masa o sa ii pun 90, sa vedem cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Victo

dany, eu ii dau 60 ml la fiec masa.dar la urm masa o sa ii pun 90, sa vedem cum reactioneaza.

ok !incearca si o sa vezi ca doarme si mai binedin cauza asta!

deci tu ii dai la fiec masa din zi si san si lapte praf???!!!!uau...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

Fetele care alaptati exclusiv, voi va mulgeti dupa fiecare alaptat sau cam la cat timp? Eu am inceput sa ma mulg mai rar, cam o data sau de doua ori pe zi si nu stiu daca e bine sau, sa nu imi scada productia prea tare.

Creem, eu cand era Jasmina bb m-am muls la inceput, pana a functionat totul bine (si asta numai pentru ca aveam ceva probleme), dar dupa vreo 2 saptamani nu m-am mai mult deloc. Nu este necesar, copilul regleaza cantitatea laptelui.

Ancuta, copilasii au la 5-6 saptamani un puseu de crestere, unde vor mao tot timpul la san - 1., pentru a stimula lactatia pentru "noua" productie necesara, si 2., pentru ca se simt mai protejati la mami si au nevoiesi de dragoste si apropiere mai multa in perioada asta. Eu zic ca dac-o pui pe Mariuca la san la cerere, in cel mult 2-3 zile revine totul la normal.

Roxana,sieu ziceam la fel inainte, ca nu suport prezervativele, chiar credeam ca sunt alergica la ele. Dar daca vrei, sigur se poate! Si eu prefer fara AC in perioada de alaptare.

Victo, contra iritatiei cauta o crema la farmacie care sa aiba un continut fff ridicat de oxid de zinc, de obicei una care se foloseste special si pentru arsuri. Daca nu trece nici asa, du-te la dr, ar putea fi si o ciuperca. Insa nici aia nu-i ceva grav, am avut si noi o data, mi-a dat o alifie speciala si a trecut imediat.

[b]Dany20078/b9, si bb tau este un frumusel! Sa-ti traiasca si sa fii mandra de el, ca ai de ce!

In rest nu am ce sa zic, sunt ceva mai bine, dar inca tare prost. Macarnu mai am febra (cred...). In schimb a facut si Jasmina febra si e bolnavioara, inca este la ai mei, maine o aducem acasa, ca daca e bolnava trebuie sa fie la mami.

Adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adina asa o sa fac,mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Intrebare de baraj.. fetele care au nascut la Polizu, cat ati cotizat la medic? si cand? inainte sau dupa?

Bad Dobby!

32+ BB Stefan Cristian
AMR 8 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

ADINA daca si tu zici ca fara AC in alptare inseamna ca stie dr ce zice si am incredere si in tine...uff..trecem la preze..

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

ADINA daca si tu zici ca fara AC in alptare inseamna ca stie dr ce zice si am incredere si in tine...uff..trecem la preze..

mai, unii zic da, altii nu (la AC), dar mie personal nu-mi place ideea sa am hormoni in laptic. In definitiv, aceste AC slab dozate nu sunt inca de asa multi ani, cine stie la ce concluzii se ajunge peste vreo 20 de ani, ca totusi nu au fost asa bune. Asa ca raman si eu la preze cat alaptez, si sa vezi ce fain e cand in sfarsit vei face dragoste fara nimic
Si au si prezervativele avantajele lor (pentru femei, cel putin)... Ma refer acum la puncte strict de nivel practic ;-))

Am fost la acupunctura si de atunci mi se tot strange burta.

Adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

..adica ai contractii??
..multumesc mult pt raspuns..ai mare dreptate...si eu m-am gandit si parca nu as vrea sa risc..

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput