Mamici de noiembrie- decembrie (128)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
ellis si eu am de la chico..o tampenie..:(:(
wow..90 ml la 3 sapt..nu e cam mult?
anca..o cantaresti sa vezi cat suge? ..nu stiu..la mine solutia e..completare...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
Buna!
Anca, la fel patesc si eu cu fata mea, mananca mai des de doua ore si sta cate 45 de minute la papat. Noaptea se trezeste de 2-3 ori, dupa cum mi-e norocul. Adoarme greu si numai cu tzatza in gura, iar daca sta in brate nu o doare nimicutza.
RGE, mai exista si steriletul. Eu o sa apelez la Exluton.
M-am hotarat sa incerc batista bebelushului, m-am saturat sa am un copil fornaitor, si chinuit cu tampenia aia de pompita nazala.
Voia ati scos copii azi afara? Chiar daca a fost un pic de ceata? Eu am scos-o dar in protestele sotului, ca raceste fata din cauza umezelii...Acum ma simt un pic vinovata
Aaa, are cineva termometru de ureche? Eu am cumparat unul, dar indica 35.5 la fata si 36.2 la mine. E prea putin.... Poate nu stiu eu sa-l folosesc. Aveti vreun sfat ceva?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Victo nu o cantaresc...o sa il sun pe dr sa vad ce spune
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
adra_bell spune:
Victo, vad ca la noi merge bine, cu 2,5 ml debridat dimineata si sab simplex inainte de masa de seara.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
Victo, si fata mea s-a iritat dupa ce am folosit cam mult bepanten. Am reusit cu greu sa o vindec, cu reviken. Inainte de asta am incercat creme preparate pe la farmacii, si homeopate si cu galbenele, o gramada! Si eu am tot pompa de la Avent manuala si e buna. Eu mi-am luat inainte de asta si una tip siringa si cea de la chico si nu m-au folosit la nimic.
Fetele care alaptati exclusiv, voi va mulgeti dupa fiecare alaptat sau cam la cat timp? Eu am inceput sa ma mulg mai rar, cam o data sau de doua ori pe zi si nu stiu daca e bine sau, sa nu imi scada productia prea tare.
Dany 26, si fata mea mai vomita in jet, dar e din cauza ori ca mananca prea mult, mai ales cand are colici mananca sa se aline si dupa aceea varsa, sau in ultima perioada a varsat de la tuse, ca e racita si cand tuseste vomita (sau de la mucisorii din gat). Dr. a zis sa nu imi fac probleme cu vomitatul. Ce-i drept, dupa putin timp dupa ce vomita incepe sa planga de foame si o pun iar la san.
fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
adra_bell spune:
Eu alaptez exclusiv, dar nu ma mulg deloc. Ar trebui?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Victo eu ptr iritatie ii dau cu budra Baneocin si nu am probleme.
Andra avem niste mancacioase![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ellis
Victo, pt colici la noi merge COLIC baby si debridat, eu oricum ii dau si sab simplex si espumisan alternativ;
eu sunt rupta, puica mea nu-mi doarme ziua; ii dau o masa de biberon si o masa san, imi spune si mie cineva dc la 3 sapt masa de biberon e putin 90 de ml? oare sa-i dau completare si la san ca suge 30 min si parca tot flamanda e...sunt franta...
Ce pompa de sani imi recomandati, de unde sa o iau si cat costa? eu am una de la chico si nu e buna...
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
si bb meu a iceput sa pape 90 ml lapte p. si apoi si san...ceea ce m-a mirat si pe mine..deci probabil atat vor ei la varsta asta
totusi ziua eu incerc sa ii dau doar san....si daca vomita ii dau si bibe...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
RGE spune:
..nu intelegd de ce nu apar mesajele mele
ANCUTZA iti ziceam ca dr mea cat alaptez exclusiv nu ma lasa sa iau hormoni
ADRA sterilet nu vreau mie- frica de sterilitate..am inteles ca se intampla destul de des si eu mai vreau un bb
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
creem spune:
Roxana, daca gasesti vreo solutie pentru vergeturi, sa imi spui si mie! Arat groaznic vergeturile astea, zici ca sunt oparita pe burta, solduri, fese, picioare, sani

Nici nu imi imaginam cat de rau pot sa arate!
fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9