Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

ali, felicitari, draga mea!!!!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si DD sa va aiba in grija!
andriushca, pe mine dr. m-a monitorizat si dimineata si seara, de vreo 7 ori in 3 zile, iar inseminarea am facut-o la 15 ore dupa ovulatie ( cica ovulul traieste 24h, iar gigeii tratati de la 3 - 24h ). A fost a 2 a luna de stimulare cu ova-mit. Fac pregnyl si iau utrogestan. Sper ca totul sa fie OK.
In ceea ce te priveste, o prietena de-a mea a fost la monitorizare si i s-a spus ca nu ovuleaza; a mers acasa, a luat branca ursului si acum... e graviduta. Asa ca..., nu te lasa!!!!
maria08, ioana_p76, aurel_cris, va multumesc mult fetelor!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Fetelor, dupa prima inseminare nereusita a avut cineva modificari ale menstruatiei? Sincer, am cam intrat la idei! Dupa rezultatul testului de sange negativ, asteptam menstruatia dar tot ce a aparut este un lichid inchis la culoare, nu foarte mult ca si cantitate dar nici foarte putin! Nu am dureri si acest lichid a aparut la data la care ar fi trebuit ca menstruatia sa apara. De obicei am avut intotdeauna inaintea menstruatiei o secretie de culoare inchisa mica cantitativ, dar dupa aceea aparea intotdeauna menstruatia fara probleme! Nu stiu ce sa mai cred! Sa inteleg ca dupa nereusita inseminare, aceasta este de fapt menstruatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

ali , bebekom FELICITARI !!! Ma bucur k in sfarsit cineva dupa multe eforturi se poate bucura de un O sa vina si timpul nostru ... imi da si mie cineva detalii despre Elias va rog ... !!!

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc mult fetelor.
Felicitari Bebekom, abia acum am vazut ca ai reusit si tu.
Singurul lucru diferit la aceasta inseminare a fost ca stimularea am facut-o cu menogon.Cand faceam cu closty endometrul era foarte mic.
Dar sa nu credeti ca a fost lipsita de peripetii.
Abia am gasit sa-mi iau o cutie de menogon.Am apelat la prieteni in alta localitate si am intrat in posesia cutiei cu 2 zile inainte de ziua in care trebuia sa incep tratamentul.
Apoi am facut 5 zile injectii si in Z8 am fost la eco.Aveam un folicul de 12 dar endometrul mic.
Apoi am mai luat 2 injectii si in Z10 spre surprinderea mea foliculul era doar de 13.1.Va dati seama ca a cazut cerul pe mine cand am auzit.
Am facut toata cutia de menogon si in Z12 am fost din nou la eco si la fel foliculul a crescut doar cu 1mm.
Asa ca am mai cumparat 3 fiole ( bine ca le-am gasit) si am mai facut ( cu de la mine putere am facut 2 fiole in Z14)
In Z14 era duminica si era Sf Mina.Mi-a venit mie sa citesc acatistul Sf Mina, care desi se citeste pentru pierderea unui lucru sau cand ti se fura ceva.
Eu am gandit atunci ca am pierdut fertilitatea ( sa nu radeti!) asa ca am citit.
Luni in Z15 aveam 2 foliculi de aceeasi dimensiune si endometrul 8.1. Eu am considerat-o o minune.
Am luat pregnylul si in Z17 am facut IA.Inainte am citit din nou acelasi acatist.
Surpriza a fost ca sotul a stat mai bine ca niciodata desi nu a facut nici un tratament.Eu am simtit-o ca pe inca o minune.

Inainte sa-mi vina ciclul eram disperata pentru ca aveam toate semnele ca-mi vine ciclul.Noroc cu o prietena buna de pe forum care m-a lamurit sa-mi fac un test.Nu-mi venea sa cred cand am vazut 2 linii.Imi curgeau lacrimile si nu le puteam opri.
Asa ca nu va luati dupa simptome ca e posibil orice.
Eu nici acum nu am sipmtome.Abia cand cum niste senzatii de greata dar atat.Nici foame si nici somn nu mi-e si nici macar sanii nu au crescut intr-un mod spectaculos. Eu eram convinsa ca toate simptomele o sa le simt instantaneu.Se pare ca toate vin pe rand.
Am uitat sa va zic ca in septembrie am facut maslu casei cu 3 preoti.Si la a 7 evanghelie m-a pus preotul sa deschid eu cartea si am deschis-o la partea in care Isus a vindecat-o pe o femeie de neputinta ei.Si cred ca si rugaciunile date de fetele de aici de pe forum pe la multe biserici si manastiri au ajutat.
De atunci am tot sperat si se pare ca s-a intamplat minunea.
Concluzia mea: daca crezi in minuni chiar se intampla.
Va mai spun inca o data sa nu va pierdeti speranta.

Va pup pe toate

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

felicitari noilor gravidute!!!!!!!!!
bebekom poti sa-mi spui si mie te rog pana in ce zi ai luat utrogestan si in a cata zi de la inseminare ai facut testul?
merci

aspiranta din decembrie 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

dma2007, nu am oprit deloc utrogestanul pt ca am facut testul in ziua a 12 de la inseminare. Eu am facut inseminarea dupa ce am ovulat. Iti tin pumnii sa reusesti si tu! Doamne ajuta!
r33a, multumesc! Eu am facut IA cu dr. Tutunaru de la Elias, dar nu am facut la spital, ci la cabinetul dumnealui. Multa bafta!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bebekom, ali FELICITARI!!!, SARCINA USOARA FETELOR SI PRUNCI SANATOSI SA VA DE-A D-ZEU..
Ne-ati mai ridicat si noua moralul fetelor, parca atunci cand aud de reusite mai prin si eu un pic de speranta.
Monty te rog din suflet sa nu mai plangi, ridica-te si mergi mai departe, spera si ai incredere in d-zeu ..TREBUIE sa fie bine pana la urma, nu se poate..stiu ca este greu, te intelegem perfect dar poate poate pana la urma se intampla o minune, si d-zeu se indura si face o minune.Hai spala ochisorii si nu mai plange, suntem langa tine si capu sus fata scumpa.

andriuscha la fele le-a facut inseminarea bine, eu cred ca reusita depinde f mult de medic, multe monitorizari cum sa nu fie bine...la giulesti pe banda rulanta, mie imi facea o eco in graba inaintea inseminarii apoi pregnil si apoi hai gata sus pe masa, pregnilul mi-l facea inainte cu 1 ora de inseminare..pai cand sa se rupa bietul folicul , si cand sa se mai produca ovulatia..hmmmm.
Eu sunt de parere ca inseminarea are reusite dar numai daca este monitorizata si facuta asa cum trebuie.
vdreaq daca a venit asa putin si inchis la culoare sunt sanse sa fii gravi..mai fa un test de sarcina,...am mai auzit asa sa vina menstra peste sarcina, putin si inchis la culoare pt 1-2 zile si rezultatul a fost pozitiv.sau cine stie ..dar eu sincera sa fiu dupa inseminare am avut f f mult si abundent si f rosu...asa ca nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bebekom merci de raspuns
toate fetele

aspiranta din decembrie 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

inna30, crezi ca ar putea fi vorba despre existenta unei sarcini desi rezultatul testului de sange a fost negativ? Acum chiar ca am intrat la idei! Mai poate altcineva sa mai imi dea o idee despre ce poate fi vorba? Este prima oara cand mi se intmpla asa ceva! Acum spre seara, am inceput sa simt si ca temperatura este foarte ridicata in regiunea ovarelor, exact acelasi lucru care s-a intamplat cand am facut tratamentul cu clomid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Hola, fetele!
Felicitari noilor gravidutze, inca o dovada ca se poate!
Intru sa-i spun lui vdrag ca si eu am fost in aceeasi situatie la inseminarea nr.2. Am avut o scurgere maronie , nu prea multa cantitativ, la data la care trebuia sa imi apara ciclul, insa la 4-5 zile dupa aceea si-au facut aparitia "uratii" pe bune si cu mari dureri. La mine , e drept, testul de sarcina a fost slab pozitiv, insa ce folos?
Romanitza, tu ce ne mai spui?
Pentru Lucieilm, Andriushca si toata gasca de la inseminari
Sa auzim de cat mai multe reusite!

Mergi la inceput