Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

BRAVO BEBEKOM, BRAVO ALI FELICITARI
Sa aveti sarcina usoara!!!!
(eu am avut senzatia pe tot parcursul inseminarilor ca se face superficial ...ma refer la doctorii din Giulesti)
Eu deocamdata astept luna ianuarie
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

ali te inreb si eu la 1,2,3,4 inesminare ce marimi aveau fuliculii si pe ce parte ovarul stang .. drept .. pt. k eu am problema cu ovarul drept o luna am ovulatie una nu am ... dar pe stangul se gaseste mereu cate unul de 8 .. 13 .. 14 ... chiar si de 18 .. din cate am inteles acum la ultima inseminare care a fost si cu noroc ai avut un fulicul de 13 ? ...

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Bebekom si Ali o sarcina usoara si un bebe sanatos felicitari!

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Monty imi pare rau de nerusita ta, lasa ca o sa fie bine data viitoare.
vdragsa mai faci inca un test poate esti !

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ma bag si eu in discutii pe aici, dar culeg informatii pentru "insamantarile" de primavara. M-am hotarat sa incep inseminarile prin martie, dar inca nu m-am hotarat la ce dr. voi merge. Din ce am citit pe aici, cel mai rentabil era la Giulesti, dar se pare ca nu esti tratat prea atent acolo; asa ca m-am gandit ca ar putea fi Gynera sau Med New Life. Puteti sa-mi spuneti, va rog, cam care ar fi conditiile in acele clinici, daca sunt primita cu analizele mele si daca sperma este preparata? Mai am o gramada de intrebari, dar o sa va stresez si alta data. Uitam sa va mai intreb ceva: in martie se face 1 an de cand am facut analizele; e nevoie sa le refac pe toate? Inseminarile se fac pe ciclu stimulat sau natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by r33a

ali te inreb si eu la 1,2,3,4 inesminare ce marimi aveau fuliculii si pe ce parte ovarul stang .. drept .. pt. k eu am problema cu ovarul drept o luna am ovulatie una nu am ... dar pe stangul se gaseste mereu cate unul de 8 .. 13 .. 14 ... chiar si de 18 .. din cate am inteles acum la ultima inseminare care a fost si cu noroc ai avut un fulicul de 13 ? ...

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

La ultima inesminare am avut 2 foliculi de aprox 19 in Z15 si am facut IA in Z17.
Nu-ti face probleme pt ca si eu am ovulat in general cu ovarul stang.Si asta spre bucuria mea pt ca trompa dreapta era infundata.
In restul inseminarilor am avut foliculi de 20-21 dar endometrul era foarte mic.
Mult succes

ali

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

monty iubita ce mai faci? cum te mai simti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

ali, FELICITARI! Sa -ti dea Dumnezeu un copil sanatos si frumos!
Eu nu am mai intrat de mult pe aici, in luna mai am facut o inseminare nereusita cu Dr Moisa si de atunci am incercat natural, dar din pacate nimic...Atunci dr mi-a spus ca singura sansa la mine ar fi cu menogon, pt ca am endometrul subtire, dar acum 2 sapt cand am fost la ea pregatita pentru o noua inseminare, mi-a spus ca din pacate nu se mai gaseste menogon. Asa ca am inceput stimul;area cu clostilbegyt si estrofem, azi sunt in ziua 10.
Spune-mi te rog de unde ai cumparat tu menogonul? De la ce farmacie si cat costa? Daca nu reusesc luna asta, luna viitoare vreau sa incerc cu menogon daca reusesc sa-l procur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

Pt ticatic
Intradevar nu se mai gaseste menogon (sub aceasta denumire) ci MENOPUR dar este cu mult mai scump eu l-am gasit la Cj cu 820 fiola!
Iti doresc sa-ti fie cu folos si sa te apuci sa cauti din timp fiolele. Nu se elibereaza fara reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

miruna79,ugaena,kittyke,inna30, va multumesc dragele mele! Sa dea DD sa va bucurati si voi in curand!
monty, nu deznadajdui. O sa vezi ca anul nou iti va aduce si tie bebeul dorit. Te pup!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput